Home /

Basis & Fasilitas Pabrik

Basis & Fasilitas Pabrik

Perusahaan Xi'an Yihui nduweni fasilitas produksi sing maju lan basis produksi kanggo njamin produksi produk sing berkualitas lan efisien. Basis produksi kita dumunung ing kutha Xi'an, China. nutupi area luwih saka 10000 meter persegi. Iki dilengkapi bengkel lan fasilitas modern. Ing ngisor iki sawetara fasilitas produksi utama:


★ Bengkel produksi: Kita duwe pirang-pirang bengkel produksi khusus, saben dilengkapi peralatan lan proses produksi sing canggih. Lokakarya iki dirancang lan dibangun miturut standar internasional. Kabeh produksi produk ana ing lingkungan sing resik, higienis, lan aman.

★ Sistem kontrol lingkungan: Bengkel produksi kita dilengkapi sistem kontrol lingkungan sing canggih, kalebu suhu, kelembapan, lan kontrol kualitas udara, kanggo njamin kahanan produksi sing stabil lan nyukupi syarat kualitas sing cocog.

★ Peralatan otomatisasi: Kita nggunakake peralatan otomatisasi canggih lan jalur produksi kanggo nambah efisiensi produksi lan konsistensi produk. Peralatan kasebut bisa nindakake operasi produksi otomatis lan njamin kualitas lan stabilitas produk liwat kontrol lan pemantauan sing tepat.

★ Laboratorium Uji Mutu: Kita duwe laboratorium tes kualitas sing dilengkapi instrumen lan peralatan canggih.

★ Kamar resik: Kanggo ngasilake produk sing kemurnian lan steril, kita duwe kamar resik khusus kanggo operasi produksi lan kemasan ing kahanan lingkungan sing ketat. Kamar resik iki dilengkapi sistem filtrasi sing efisien kanggo nyuda risiko kontaminasi lan infeksi silang.


Kanthi nduwe fasilitas produksi sing canggih lan basis produksi, Perusahaan Xi'an Yihui bisa njamin kualitas, keamanan, lan konsistensi produk nalika nyukupi kabutuhan pelanggan.


BASE & FASILITAS MANUFACTURING.webp