Home /

Pusat R&D

Pusat R&D

Perusahaan Xi'an Yihui duwe tim riset lan pangembangan sing kasusun saka personel teknis senior kayata dokter lan master, lan nduweni kemampuan riset ilmiah sing kuat ing bidang produk biologi. Perusahaan iki setya riset lan pangembangan obat-obatan anyar lan pangembangan klinis, lan terus-terusan ngenalake produk inovatif kanthi daya saing pasar.


Pusat R&D.webp