Home /

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Sing kita  

Xi'an Yihui Bio-technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing duwe spesialisasi ing pangembangan, riset lan dodolan API, Bahan Kosmetik, Inhibitor, Peptida Kosmetik lan macem-macem bahan kimia Fine. Didegaké ing 2010, perusahaan iki kantor pusaté ing Xi'an, provinsi Shaanxi, karo cabang ing sawetara kutha ing saindhenging negara.


Wiwitane, perusahaan Yihui fokus ing riset lan pangembangan ing sektor bahan baku farmasi. Suwe-suwe, kita nggedhekake ruang lingkup bisnis kanggo nyakup wilayah kayata bahan kimia sing apik, suplemen panganan, lan bahan kosmetik. Liwat inovasi sing terus-terusan lan terobosan teknologi, perusahaan Xi'an Yihui kasil ngembangake macem-macem produk inovatif lan entuk asil riset sing signifikan.


Sapa kita.webp


Perusahaan Yihui duwe komitmen kanggo nggawe kolaborasi sing cedhak karo mitra domestik lan internasional. kita kolaborasi karo universitas terkenal, institusi riset, lan perusahaan farmasi kanggo nindakake proyek riset bebarengan lan ijol-ijolan teknologi, ngarahake kanggo ningkataké pangembangan bioteknologi. Liwat kemitraan kasebut, perusahaan Xi'an Yihui nyepetake riset lan pangembangan produk, promosi pasar, lan menehi solusi lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.


Saiki, perusahaan Xi'an Yihui wis berkembang dadi perusahaan bioteknologi lengkap sing nyakup rantai nilai lengkap saka riset lan pangembangan nganti produksi, penjualan, lan dhukungan teknis. kita nawakake macem-macem jinis bahan mentah lan terus nambah kepuasan pelanggan liwat inovasi lan jaminan kualitas.


Perusahaan Xi'an Yihui bakal terus ngabdi marang riset ilmiah lan inovasi teknologi, menehi kontribusi luwih gedhe kanggo ningkatake kesehatan lan kualitas urip manungsa. kita bakal terus kolaborasi karo mitra global ing industri bioteknologi, bebarengan mromosiaken pangembangan lapangan biopharmaceutical, lan nyediakake produk lan layanan kualitas dhuwur kanggo pelanggan.


Produk kita

Produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita utamane kalebu akarbose, klotrimazole, cisapride,Brimonidine Tartrate lan API liyane, Bahan Kosmetik, Inhibitor, Peptida Kosmetik lan macem-macem bahan kimia sing apik. Proses produk wis diwasa, kualitas stabil, lan cocog karo sawetara versi pharmacopoeia. Produk ing pasar domestik, lan diekspor menyang Eropa, India, Amerika Selatan lan Asia Tenggara lan pasar liyane.


 API

● Bahan Kosmetik

 Suplemen Panganan

● Plant Extract

● Bahan kimia sing apik

● inhibitor

● Peptida Kosmetik Kab


Keuntungan kita

● Sugih experice: Founded in 2010, kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

● Pelanggan ing kabeh tembung: adol menyang luwih saka 100 negara;

● Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing bidang obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

● Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

● Sertifikasi kualitas: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

● Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan

Kauntungan kita1.webp