2-Deoxy-D-glukosa bubuk

Jeneng produk: 2-Deoxy-D-glucose;2-DG
CAS: 154-17-6
MF:C6H12O5
MW: 164.16
Paket: 500g/bag; 1kg/bag
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

2-Deoxy-D-glukosa bubuk Supplier

Perusahaan Xi'an Yihui minangka produsen profesional sing paling apik 2-Deoxy-D-glukosa bubuk. Kita bisa ngasilake 2DG kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo supplier 2DG murni sing biso dipercoyo yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!


promosi 2.webp


Apa bubuk 2-Deoxy-D-glukosa?

2- Deoxy- D- bubuk glukosa minangka zat kimia, rumus kimia yaiku C6H12O5 lan bobot molekul yaiku 164.16 g / spook, CAS NO. punika 154-17-6. Iki minangka gula enem karbon sing padha karo glukosa, nanging ora duwe gugus hidroksil ing potongan karbon alternatif, mula diarani glukosa "deoksi". Iki minangka demitasse putih kanthi kelarutan sing sithik ing banyu. 2DG minangka gangguan metabolisme klinis sing bisa nyandhet panyerapan lan aplikasi glukosa sel, nyebabake nyuda kahanan ATP ing sel.

Obat iki utamane tumindak ing sel tumor lan patogen tartamtu sing gumantung ing gula minangka substrat metabolik utama. Nggunakake 2DG kanthi efektif bisa nyebabake sel kasebut mati utawa nyuda tingkat pertumbuhane. Kajaba iku, 2DG digunakake minangka alat ing neurosains lan riset metabolisme amarga bisa nyimulasikake kahanan kekeselen metabolik, nuduhake rincian jalur metabolisme seluler.

Panemuan 2-Deoxy-D-glukosa bisa dilacak ing awal taun 1950-an. Nalika iku, ilmuwan Amerika Haskell Smith lan Morris Ficher nemokake emulsi sing disebut 2-deoxyglucose nalika nyinaoni mekanisme penyerapan glukosa sel. Banjur, ilmuwan liyane Takashi Otsuka nemokake yen glukosa 2-deoksi bisa ngganggu metabolisme glukosa sel lan nyegah pembelahan sel sajrone conflation DNA.

Banjur, para ilmuwan nindakake eksplorasi luwih lanjut 2-DG bubuk lan nyiyapake sing bisa nyandhet wutah saka sel tartamtu lan patogen nalika duwe barang minimal ing sel normal.

Kanggo ameliorate khasiat saka 2DG, ilmuwan wiwit ngrancang lan sintesis motes analog. Ing proses iki, padha nyiyapake 2DG minangka gangguan metabolisme sing luwih efektif, bisa luwih efisien nyandhet penyerapan lan aplikasi glukosa sel. Saiki, 2DG wis dadi alat eksperimen lan obat klinis sing penting.

2-Deoxy-D-glucose.webp

Informasi dhasar

jeneng Product

2-Deoxy-D-glukosa

Jeneng liya

campuran anomer; 2-Deoxy-D-Arabino; 2-deoxy-D-glukosa kelas iii; 2-deoxy-D-glukosa kelas ii; Deoxy-d-glukosa; 2-deoxyhexopyranose;2-deoxy-D-arabino-hexose; 2-deoxy-alpha-D-arabino-hexopyranose;2-deoxy-D-arabino-hexopyranose; 2-deoxy-D-glukosa sigmaultra;2-deoxy-beta-D-arabino-hexopyranose

CAS

154-17-6

MF

C6H12O5

MW

164.16

EINECS

205-823-0

Nomer MDL

MFC00151328

Kemurnian

99%

stabilitas

stabil nalika disimpen ing kahanan sing cocog.

kelarutan

Rada larut ing banyu

aplikasi

Kelas obat utawa digunakake kanggo riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

154.webp


standar kualitas

item

Keterangan

Hasil Analisis

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

wêdakakêna putih

identifikasi

positif

positif

Rotasi optik spesifik

+45.0°--+47.5°

+ 46.3 °

logam berat

10ppm Maks

<10ppm

Mundhut ing Pangatusan

1.0% Max

0.30%

pengujian kadar logam

98.0%

98.86%

Turahan ing kontak

0.2% Max

0.07%

Proses Sintesis

Proses sintesis saka 2-deoxy-D-glukosa bubukr kalebu rong langkah:

Ing langkah pisanan, glukosa ngalami kondensasi Knoevenagel kanthi bereaksi karo metil vinyl keton kanggo ngasilake senyawa karbonil α,β-tak jenuh.

Ing langkah kapindho, senyawa unsaturated dikurangi dadi produk target 2-deoxy-D-glukosa liwat reduksi hidrogenasi.

Mangkene proses reaksi spesifik:

Persamaan reaksi langkah pisanan:

Glukosa + Metil vinil keton → senyawa karbonil α,β-tak jenuh

Mekanisme reaksi langkah pisanan:

Ing kahanan alkalin, glukosa lan metil vinyl keton tumindak minangka reagen nukleofilik lan ngalami kondensasi Knoevenagel kanthi bantuan tioacetone utawa natrium hidroksida, ngasilake senyawa karbonil α,β-tak jenuh.

Persamaan reaksi langkah kaping pindho:

senyawa karbonil α,β-tak jenuh + gas hidrogen + Katalis → 2-deoksi-D-glukosa

Mekanisme reaksi langkah kapindho:

Ing ngarsane gas hidrogen lan katalis, emulsi karbonil sing ora jenuh dihidrogenasi kanggo ngasilake 2-deoksi-D-glukosa. Katalis esensi sing padha karo platinum utawa pancegahan umume digunakake kanggo respon hidrogenasi iki.

Perlu dicathet yen mung siji gaya umum kanggo sintesis 2- deoxy- D- glukosa. Nyatane, ana jalur sintetik liyane sing beda, padha karo revisi kimia urasil lan metabolisme mikroba.

iku senyawa penting banget sing digunakake digunakake ing medicine, bioteknologi, lan industri pangan. Mangkene sawetara kaluwihan:

Ora duwe efek samping beracun ing awak manungsa lan duweni efek mateni selektif ing sel kanker;

Nduweni anti-virus, antijamur, anti-diabetes, anti-obesitas lan efek liyane;

Bisa diserep lan dimetabolisme dening awak manungsa;

Bisa digunakake minangka reagen radiolabeled utawa agen ndandani DNA ing bioteknologi;

Bisa digunakake minangka pemanis kurang kalori ing industri panganan;

Ing cendhak, iku senyawa banget migunani karo macem-macem aplikasi.

Apa Fungsi 2 Deoxy Glucose?

2 glukosa deoksi (2DG) minangka analog glukosa sing ora duwe gugus hidroksil ing posisi 2 cincin glukosa. Umume digunakake ing eksplorasi ilmiah minangka alat kanggo mriksa metabolisme glukosa lan jalur afiliasi. Ing ngisor iki sawetara fungsine:

1. Aset glikolisis 2DG dijupuk dening sel liwat transporter glukosa lan difosforilasi dening hexokinase dadi 2DG-6-fosfat, sing ora bisa dimetabolisme luwih adoh dening glikolisis. mangkono, 2DG bisa competitively nyandhet uptake glukosa lan glikolisis, kang langkah pisanan ing metabolisme energi.

2. Debaser saka autophagy Autophagy minangka medium deklinasi seluler sing mbantu njaga homeostasis seluler kanthi mbalekake protein lan organel sing rusak utawa ora dikarepake. 2DG nyebabake autophagy kanthi nyandhet target mamalia saka jalur rapamycin (mTOR), sing nyebabake aktivasi gen sing ana hubungane karo autophagy.

3. Radiosensitizer: Sel kanker duwe penyerapan glukosa lan fluks glikolitik sing luwih dhuwur tinimbang sel normal, sing dikenal minangka efek Warburg. Mulane, 2DG bisa selektif sensitize sel kanker kanggo radiotherapy dening nyandhet glikolisis lan nambah respon stres seluler.

4. eventuality remedial kanggo kondisi neurodegenerative 2DG wis ditampilake ameliorate fungsi kognitif lan nyuda neuropathology ing model kéwan saka complaint Alzheimer lan keluhan Parkinson. Iki bisa mengaruhi metabolisme glukosa ing otak, nyuda inflamasi neuron lan stres oksidatif.

5. Alat kanggo label metabolik Amarga struktur kaya glukosa lan kemampuan kanggo nggabungake menyang glikolisis, 2-deoxy-d-glukosa API bisa digunakake minangka panandha metabolis kanggo sinau nasib metabolis motes glukosa ing sel lan apkins.

Ing ringkesan,2-deoxyd glukosa nduweni akeh fungsi penting ing riset ilmiah, kalebu minangka inhibitor glikolisis, inducer autophagy, radiosensitizer, potensial terapeutik kanggo penyakit neurodegeneratif, lan alat kanggo labeling metabolik. Aplikasi kasebut duwe implikasi potensial kanggo ilmu dhasar lan obat klinis.

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.




Shipping


item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah


Term Pembayaran

pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

000sertifikat.webp

Keuntungan kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional 2-Deoxy-D-glukosa bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh.

Yen sampeyan pengin ngerti babagan liyane 2-DG utawa kasengsem ing tuku, sampeyan bisa hubungi kita ing sembarang wektu. Kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa sawise ndeleng pesen kasebut.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: 2-Deoxy-D-glukosa bubuk, 154-17-6,2-DG bubuk, 2-deoxy-d-glukosa API, 2-deoxy d glukosa, Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

tag panas: 2-Deoxy-D-glukosa bubuk,China, produsen, supplier, grosir, tuku, pabrik, Bulk, rega, kanggo didol

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi