5-Methoxytryptamine

CAS: 608-07-1
Penampilan: bubuk kristal putih nganti coklat kuning
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: intermediet pharmaceutical
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa iku 5-Methoxytryptamine

5-Methoxytryptamine, uga dikenal minangka 5-MeO-T utawa Methyltryptamine. Iki minangka eksistensi alamiah. Iku kalebu turunan amina thronen, sing ana hubungane karo neurotransmitter melatonin lan serotonin. Iku senyawa sing ana hubungane karo melatonin USP A.

Ditliti kanthi akeh amarga aktivitas spiritual sing unik, kalebu kemampuan kanggo ngasilake pengalaman spiritual lan misterius sing kuwat.

Biasane ana ing pirang-pirang spesies kewan lan tanduran lan wis digunakake kanggo perawatan tradisional lan praktik spiritual sajrone pirang-pirang abad. Bubar, perawatan potensial kanggo perawatan kecanduan, kuatir lan depresi wis narik minat wong.

Peran penting yaiku nambah tingkat serotonin ing otak, sing dianggep minangka alasan utama kanggo nambah emosi lan nyuda kuatir. Iki nyebabake minat kanggo nggunakake 5-MeO-T ing setelan klinis lan saiki lagi ditliti.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: 5-Methoxytryptamine

CAS: 608-07-1

MF: C11H14N2O

MW: 190.24

EINECS: 210-153-7

Nomer MDL: MFCD00005662

Kemurnian: 99% +

MOQ: 1KG

Asal: China

Paket: 1kg; 25 kg

Digunakake: intermediet pharmaceutical

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

Keterangan Technical:

item

STANDARD

results

identifikasi

Reaksi positif

Reaksi positif

Mundhut ing pangatusan

0.5% MAX

0.35%

Awu sulfat

0.5% MAX

0.2%

Tes warna

0.5% solusi referensi

Tundhuk

Heavy metal

20 PPM maks

<20ppm

Assay (HPLC)

98.0% MIN

99.53%

 

Properti lan Stabilitas

5-MT stabil ing suhu lan tekanan kamar. Yen digunakake lan disimpen miturut spesifikasi, ora bakal rusak lan ora ana reaksi sing mbebayani. Bahan supaya ora kena kontak: zat pengoksidasi

 

Lumbung

Tansah wadhah panyimpenan sing disegel lan disimpen ing papan sing adhem lan garing, njamin ventilasi utawa knalpot sing apik ing ruang kerja. Sampeyan kudu disimpen kanthi kapisah saka oksidan, asam, lan bahan kimia sing bisa ditonton, lan ora kudu disimpen bebarengan. Area panyimpenan kudu dilengkapi peralatan tanggap darurat kanggo bocor lan bahan penahanan sing cocog.

 

Data ekologi

Meksamine mbebayani kanggo badan banyu lan kudu dicegah saka kontak karo banyu soko njero lemah, saluran banyu, utawa sistem limbah. Tanpa idin saka pemerintah, materi ora kena dibuwang menyang lingkungan sekitar.

 

fungsi

5-Methoxytryptamine minangka tryptamine psychedelic kuat sing ditemokake kanthi alami ing macem-macem spesies tanduran, uga ing racun kodok tartamtu. Senyawa iki dikenal amarga efek psikoaktif sing kuat, ngasilake halusinasi sing kuat, pembubaran ego, lan pengalaman mistis sing jero.

Sawetara fungsi utama kalebu:

1. Efek psychedelic: kondhang amarga efek psychedelic sing kuat, sing bisa dadi transformatif lan akeh banget. Pangguna kerep nglaporake ngalami halusinasi visual lan pendengaran sing kuat, owah-owahan persepsi wektu lan papan, lan owah-owahan sing jero ing rasa dhiri.

2. Eksplorasi spiritual: Akeh wong sing nggunakake minangka alat kanggo eksplorasi spiritual lan panemuan diri. Pengalaman mistis sing jero sing bisa ditimbulake dening senyawa iki asring digambarake minangka owah-owahan urip lan banget migunani.

3. Potensi terapeutik: Ing taun-taun pungkasan, ana minat sing akeh kanggo njelajah potensial terapeutik 5 methoxytryptamine nambani sawetara masalah kesehatan mental, kalebu depresi, kuatir, lan kecanduan. Riset awal nuduhake yen senyawa iki bisa duwe efek anti-depresan lan anti-kuatir sing kuat.

4. Sifat neuropharmacological: dikenal kanggo tumindak ing macem-macem sistem neurotransmitter ing otak, kalebu serotonin, dopamin, lan norepinephrine. Iki ndadekake alat sing kuat kanggo nyinaoni mekanisme pengalaman psychedelic lan keuntungan terapeutik potensial.

Sakabèhé, iki minangka senyawa sing narik kawigaten para peneliti lan para penggemar, amarga efek psikoaktif sing kuat lan aplikasi terapeutik sing potensial. Nalika panggunaane diwatesi ing pirang-pirang negara, panggunaan kasebut terus digunakake ing kalangan psychedelic lemah lan minangka subyek studi ilmiah.

 

aplikasi:

Iki minangka neurotransmitter tryptamine sing alami lan obat psychedelic. Senyawa iki wis diteliti sacara ekstensif kanggo sifat psikoaktif sing unik, kalebu kemampuan kanggo ngasilake pengalaman spiritual lan mistis sing kuat.

5-MeO-T umume ditemokake ing pirang-pirang spesies tanduran lan kewan, lan wis digunakake ing pirang-pirang abad ing praktik penyembuhan tradisional lan spiritual. Paling anyar, wis entuk minat kanggo aplikasi terapeutik potensial kanggo nambani kahanan kayata kecanduan, kuatir, lan depresi.

Salah sawijining efek utama 5-MeO-T yaiku kemampuan kanggo nambah tingkat serotonin ing otak, sing dipercaya tanggung jawab kanggo efek sing nyuda swasana ati lan nyuda kuatir. Iki uga wis ditampilake duwe pengaruh gedhe ing alam kesadaran, ngasilake pengalaman pembubaran ego lan kesatuan karo alam semesta.

Iki wis mimpin kanggo kapentingan kanggo nggunakake ing setelan Clinical, ngendi lagi nelik potensial kanggo nambani macem-macem kelainan kesehatan mental. Pasinaon wis nuduhake asil sing njanjeni nggunakake senyawa kasebut kanggo nambani gangguan panggunaan zat, kuatir, lan depresi, lan diselidiki minangka perawatan potensial kanggo gangguan stres pasca trauma (PTSD).

Sakabèhé, iki minangka senyawa sing nyenengake sing menehi wawasan unik babagan alam kesadaran lan potensial kanggo nggunakake psychedelics ing konteks terapeutik. Nalika riset isih awal, ana kapentingan akeh ing aplikasi potensial saka senyawa iki, lan ngemu janji minangka pilihan perawatan inovatif lan potensial groundbreaking kanggo macem-macem kondisi kesehatan mental.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

produk-1-1

 

 

Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Hubungi kita:

Ing ringkesan, minangka profesional 5-Methoxytryptamine pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan iki bakal nggawe kita Methoxytryptamine ngadeg metu ing kompetisi pasar lan menang liyane kapercayan lan dhukungan pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi