99% Latanoprost

Jeneng produk: Latanoprost
CAS No .: 130209-82-4
MOQ: 1 g
Assay: 99%
Wangun: lenga
Paket: 1g; 10g; 10g; 1kg
Digunakake: Pharma grade utawa riset
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa 99% Latanoprost?

99% Latanoprost minangka analog prostaglandin sing kalebu kulawarga prostaglandin. Prostaglandin melu titik umum sing duwe substituen ing cincin siklopentane. Prostaglandin PGF2α lan analog prostaglandin umume duwe rong gugus hidroksil ing cincin siklopentane, sing ana ing konfigurasi cis sing relatif marang siji liyane. Padha uga duwe loro rentengan sisih ing konfigurasi trans kanggo saben liyane, lan saben chain sisih ngandhut ikatan pindho. Analog prostaglandin saka PGF2α bisa duwe angka sing beda-beda saka ikatan rangkap ing rantai sisih lan substituen sing beda ing sadawane ranté sisih. uga, ing sawetara analog PGF2α, gugus asam karboksilat ing rantai sisih bisa esterifikasi. Iki minangka analog PGF2α kanthi rantai samping sing dicathet, lan gugus asam karboksilat diesterifikasi. Emulsi iki digunakake sacara klinis kanggo nyuda tekanan intraokular sing dhuwur ing kasus glaukoma sudut terbuka lan hipertensi optik.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Latanoprost

CAS No .: 130209-82-4

MF:C26H40O5

MW: 432.59

EINECS: 634-172-9

Nomer MDL: MFCD00216074

Titik didih: 583.8 ± 50.0 ° C (Prediksi)

Kapadhetan 1.093±0.06 g/cm3 (Prediksi)

panyimpenan: Simpen ing 2 ℃ ~ 8 ℃ ing airtight lan cahya wadhah tahan

kelarutan DMSO: bebas larut

Penampilan: lenga kuning cahya

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

130209.webp

standar kualitas

tes

specifications

results

katon

Cairan berminyak kental sing ora ana warna nganti kuning pucat

conforms

kelarutan

Larut banget ing Acetonitril, bebas larut ing Etil asetat lan ing

Etanol, praktis ora larut ing banyu


               

conforms

identifikasi

HPLC Wektu penylametan puncak utama ing kromatogram obat Assay cocog karo obat Standar sing digayuh ing tes kasebut.


               

conforms

IR: Spektrum IR sing padha kudu konsisten karo standar referensi.

conforms

rotasi optik

+31.0° ~ +38.0 ° (10mg/ml saka Latanoprost ing asetonitril)

+ 34.4 °

Turahan ing kontak

NMT 0.5%

0.06%

Water

NMT2.0%

0.05%

Pelarut sing resik

Etanol NMT 0.5%

0%

n-Heksana NMT 0.029%

Ora dideteksi

Related

bahan kimia

Isopropil difenil fosforil penanoat NMT 0%

Ora dideteksi

Latanoprost senyawa B NMT 0.5%

Ora dideteksi

Senyawa sing gegandhengan karo Latanoprost A NMT 3.5%

Ora dideteksi

Senyawa sing gegandhengan karo Latanoprost E NMT 0.2%

Ora dideteksi

Kotoran sing ora ditemtokake NMT 0. 1%

0.09%

Total impurities NMT0.5%

0%

pengujian kadar logam

94.0 ~ 102.0% (diwilang ing basis anhydrous lan solvent-free)

99.7%

kesimpulan

Selaras karo USP

Fungsi & Aplikasi

99% Latanoprost minangka obat sintetik, yaiku analog prostaglandin F2α. Ing ngisor iki minangka fungsi lan aplikasi:

Ngurangi tekanan intraokular sing umum digunakake kanggo nambani glaukoma lan tekanan intraokular sing dhuwur. Ngurangi tekanan intraokular kanthi nambahake eksodus tanpa banyu lan nyuda produk tanpa banyu, mula nyuda gejala ing kasus glaukoma.

Ningkatake relaksasi otot ciliary bisa ngrangsang relaksasi otot ciliary, sing dilatesi pupil. Dadi, umume digunakake minangka obat adjuvant sadurunge operasi ophthalmic kanggo mbantu menehi lapangan visual lan kahanan operasi sing luwih apik.

Nambani ptosis tlapukan iku uga bisa digunakake kanggo nambani ptosis tlapukan dening mromosiaken komprèsi saka Otot tlapukan, lan nyempurnakake drooping saka tlapukan.

Operasi liyane uga digunakake kanggo nambani kondisi mata liyane sing padha karo keratitis lan ulkus kornea.

Sampeyan kudu nyatet sing Iku obat tradhisi lan kudu digunakake ing panuntun dhumateng croaker a. Sajrone nggunakake, sawetara barang sisih bisa uga, padha karo jengkel mripat, mripat ijo, lan sesanti burem. Nanging, manungsa waé medical langsung kudu sought, Yen respon salabetipun serius.

Preparation

Timbang 0.504g PGX-17 (0.65mmol) lan ditambahake menyang labu bunder bunder 50ml sing dilengkapi bar pengaduk magnetik. Tambah aseton (6.5ml) menyang labu, lan simpen solusi tanpa warna ing suhu kamar ing aliran gas argon sing lembut. Siapke solusi banyu (0.9mL) piridin tosilat (Aldrich, 13mg), lan ditambahake menyang solusi reaksi. Suspensi keruh putih sing diasilake disimpen ing suhu kamar ing ngisor aliran gas argon. Sawise kira-kira 20 menit, campuran dadi transparan, mbentuk solusi tanpa warna. Sawise 3 jam, analisis TLC nuduhake konversi lengkap menyang produk sing dikarepake. Mungkasi aduk, lan copot aseton saka campuran reaksi liwat konsentrasi vakum. Distribusi residu antarane etil asetat (10mL) lan asil natrium klorida sing diresapi (15mL). Pisahake fase organik, lan hadiahake fase tanpa banyu kanthi etil asetat seger (2 × 7.5 mL). Cuci kutipan organik gabungan kanthi asil natrium klorida sing diresapi (2 × 10mL), garing nganggo natrium sulfat (0.5 g), lan dematerialize ing tekanan suda nganti garing. Entuk produk mentah berminyak tanpa warna. Reresik produk mentah kanthi kromatografi kolom kanthi cepet. Gunakake silika gel 60 (6g) lan campuran heksana/etil asetat (1:1) minangka eluen kanggo kolom cepet. Bubarake prodhuk mentah (njupuk 7mg minangka sampel sing dilindhungi) ing eluen (2ml) lan muat menyang kolom. Sabanjure, eluting karo campuran heksana/etil asetat kaya sing diterangake ing ngisor iki, gabungke fraksi sing ngemot produk murni, lan nguap ing tekanan sing suda nganti garing. Entuk produk murni lenga kenthel tanpa warna, lan garing ing vakum dhuwur (0.01kPa) nganti bobot konstan (0.251g, ngasilake 89.3%).

Cara produksi

Senyawa (Ⅰ) dibubarake ing toluene lan digawe adhem nganti 18 ℃. N, N'-Dicyclohexylcarbodiimide (DCC), lan asam fosfat ditambahake, banjur ditambahake (4-fenil-3-t-butyloxycarbonyloxy) triphenylstannane iodide. Reaksi kasebut nyebabake pembentukan senyawa (Ⅱ), sing banjur diowahi dadi produk pungkasan liwat enem langkah reaksi tambahan.

Struktur molekul

latanoprost ngandhut dering pentene kanthi ranté α- lan ω-karbon. Bagian ester ing pungkasan rantai α-karbon nggampangake penetrasi kornea. Ing stroma kornea, Latanoprost dihidrolisis dadi bentuk asam bebas, sing dadi bagian aktif. Iki ikatan karo reseptor FP lan ngemot gugus hidroksi ing C15. Ing pungkasan rantai, ana rantai ω sing cendhak lan cincin fenil, sing penting kanggo efek farmakologis.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:Logo khusus; Kemasan khusus; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional 99% Latanoprost pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: 99% Latanoprost, 130209-82-4, Latanoprost, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi