API Kalsium Acamprosate

Jeneng produk: Kalsium Acamprosate
CAS No .: 50-76-0
MOQ: 1 g
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
Digunakake: Kimia Laboratorium
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Acamprosate calcium API?

API kalsium acamprosate minangka konstituen Pharmaceutical Aktif sing digunakake kanggo nambani katergantungan alkohol. Iki minangka bubuk kristal putih. Gampang larut ing banyu lan nduweni kelarutan dhuwur ing medium kasebut. Kalsium acetylaminopropane-1-sulfonate minangka jeneng kimia emulsi. Struktur kimia yaiku C5H10CaN2O4S. Ketergantungan alkohol wis kasil diobati, utamane sajrone fase konservasi sawise sobriety. Kasil mbantu kasus nyuda napsu alkohol lan nyegah kambuh. Cara tumindak sing tepat ora dingerteni. Kanthi ngontrol keseimbangan neurotransmiter, bisa nambah harmoni antarane kasenengan lan inhibisi, saéngga nyuda kepinginan kanggo alkohol. umume nduweni barang sing ora becik, kayata mual, rasa ora nyaman ing weteng, lan diare. isih, populasi warni bisa Witness barang sisih beda. Sanajan kasunyatane wis akeh digunakake ing praktik klinis, eksplorasi saiki ditindakake kanggo luwih ngerti cara tumindak lan ndeleng pilihan perawatan sing luwih efektif.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Acamprosate calcium

Jeneng liya: 3-(Acetylamino)-1-propana Asam Sulfonat Garam Kalsium, Kalsium Acetylhomotaurine

CAS:77337-73-6

MF: C10H20CaN2O8S2

MW: 400.48

EINECS: 278-665-3

Nomer MDL: MFCD00886588

Titik lebur:> 300 ℃

suhu panyimpenan. 2-8 ℃

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

77337.webp

standar kualitas

test

Standard

Result

katon

Bubuk kristal putih

pass

kelarutan

Bebas larut ing banyu lan

praktis ora larut ing

alkohol lan ing methylene

klorida

conforms

IR

Selaras karo standar

pass

PH

5.5 kanggo 7.0 kanggo solusi S

conforms

Assay (HPLC)

≥98%

99.76%

Najis A

NMT area

puncak cocog ing

kromatogram dijupuk karo

solusi referensi (0.05%)

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.4

0.33%

kesimpulan

Selaras karo standar EP

Aktivitas biologis

Eksekusi alam utama saka API kalsium acamprosate dibayangke ing barang remedial ing katergantungan alkohol. Banjur sawetara informasi babagan tenaga alami

  1. Ngidam alkohol suda: Ing wong sing katergantungan alkohol, nyuda lan nyegah jones alkohol sing kasar. Iku nyuda alkohol jones dening impact ing sistem neurotransmitter ing otak kanggo mulihake imbangan antarane eksitasi lan inhibisi.

  2. Bantuan kanggo njaga pantang: Fungsine kanthi mengaruhi sistem neurotransmitter ing otak kanggo ngimbangi eksitasi lan inhibisi sadurunge maneh, saéngga nyuda alkohol jones.

  3. Nambah gejala psikologis: Sawetara wong bisa nyekseni kuatir, depresi, lan gejala serebral liyane nalika ngilangi alkohol. Tumindak antidepresan lan anti-kuatir tartamtu bisa mbantu ngatasi masalah serebral kasebut.

Penting kanggo nemtokake manawa medium tumindak sing tepat ora dimangerteni kanthi lengkap, lan bedane individu, lozenge, lan durasi perawatan bisa mengaruhi tenaga alami obat kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap lan akurat, disaranake ngobrol karo croaker utawa panyedhiya kesehatan liyane.

Fungsi & Aplikasi

Utamane digunakake kanggo nambani katergantungan alkohol lan nduweni fungsi utama ing ngisor iki:

  1. Ngurangi idaman kanggo alkohol: Kanthi mengaruhi sistem neurotransmiter otak, nyuda lan nyuda ngidam alkohol ing wong sing gumantung marang alkohol. Saliyane mbantu pasien njaga swasana ati, iki nyuda kemungkinan kambuh.

  2. Njaga pantang: Sawise mandheg ngombé, asring dijupuk ing tahap pangopènan. Bisa nyonggo kasus kanggo ngedhunake jones alkohol ing wektu iki lan ningkatake kemungkinan sukses kanthi abstinence.

  3. Ngapikake gejala psikologis sajrone mandheg alkohol: Sajrone proses penarikan alkohol, sawetara kasus bisa ngalami gejala serebral kalebu kuatir, depresi, utawa liya-liyane. Barang anti-kuatir lan anti-depresi bisa mbantu ngatasi gejala kasebut.

  4. Pangopènan pantang sing dawa: panggunaan bisa mbantu pasien nahan motivasi sing ana hubungane karo pantang lan ora ngombe alkohol nalika nyuda kemungkinan kambuh.

Sampeyan kudu disorot yen Iku mung bisa dimanfaatake minangka komponen saka strategi perawatan kabeh sing uga kalebu penyuluhan, terapi perilaku, lan terapi liyane. Sampeyan kudu ngomong karo dokter utawa personel medis liyane sing mumpuni sadurunge nggunakake kanggo menehi saran panggunaan lan langkah-langkah safety.

Stabilitas lan panyimpenan

Kondisi panyimpenan kanggo Kalsium Acamprosate yaiku:

  1. Suhu: Sampeyan kudu disimpen ing papan sing garing lan adhem kanthi suhu antara 15-30 ° C, ngindhari sinar srengenge langsung lan suhu dhuwur.

  2. Kelembapan: Sampeyan kudu tetep adoh saka lingkungan sing lembab kanggo nyegah panyerepan kelembapan sing bisa mengaruhi kualitas obat.

  3. Kemasan: Obat kudu disimpen ing kemasan asline, supaya tetep utuh lan dilindhungi saka karusakan utawa kontaminasi.

  4. Tanggal kadaluwarsa: Obat kasebut kudu disimpen miturut tanggal kadaluwarsa sing dituduhake ing label. Obat sing kadaluwarsa kudu dibuwang kanthi bener.

Wigati dimangerteni manawa ora dianjurake kanggo nyimpen ing lingkungan sing ekstrem kayata kulkas utawa freezer kanggo njamin keamanan lan efektifitase.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp


Sertifikat Yihui

000sertifikat.webp

Keuntungan kita

Sugih experice: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan kabeh tembung: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional API kalsium acamprosate pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags:Acamprosate calcium API,77337-73-6,Acamprosate Calcium,Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi