Acarbose API

Nama Produk: Acarbose
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier API Acarbose

Perusahaan Xi'an Yihui minangka produsen profesional Acarbose. Kita bisa ngasilake Acarbose kanthi isi 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa produk kosmetik, lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok Acarbose murni sing biso dipercoyo yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

promosi 2.webp

Apa Acarbose API?

Acarbose API, senyawa organik kanthi rumus kimia C25H43NO18 lan CAS No. 56180-94-0.Iku bubuk kristal putih utawa putih, ora ana ambune, rada pait, larut ing banyu. Jeneng kimia acarbose yaiku 4, 6-o-ethyl mannitol-keto-alpha-d-glucose.

Acarbose API minangka bahan aktif obat inhibitor alpha-glucosidase, biasane diprodhuksi ing industri kanthi fermentasi mikroba, kayata actinomyces. Proses produksi utamane kalebu budaya mikroba, isolasi lan pemurnian sel, reaksi lan ekstraksi pakan reaktor, pemisahan lan pemurnian produk, lan langkah liyane, ing antarane reaksi pakan reaktor minangka langkah inti kanggo nyiapake karboksilat saka glukosa. Utamane digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2.


Acarbose.webp

Informasi dhasar

katon

putih utawa kuning, bubuk amorf

Rumus struktur

Formula molekul

C25H43NO18

Titik lebur

165 nganti 170 ℃

 CAS 56180-94-0.webp

Bobot Formula

645.61

Titik nggodhok

971.6 ℃

CAS No.

56180-94-0

Kapadhetan

1.74 g/cm³

Kemurnian

min 98%

Suhu temporer

Suhu kamar.

standar kualitas

item

specifications

results

Characters

Putih utawa kuning, bubuk amorf, higroskopis. Larut banget ing banyu, larut ing metanol, praktis ora larut ing metilen klorida

conforms

identifikasi

Miturut EP10.0

conforms

Nyerep

Maks. 0.15 ing 425nm kanggo solusi S.

0.001

Assay (ing anhydrousbasis)

95.0% ~ 102.0%

99.3%

Water

≤4.0%

1.8%

Rotasi optik spesifik

+168°~+183°

+ 181 °

Awu sulfat

≤0.2%

0.06%

PH

5.5 ~ 7.5

6.6

logam berat

≤20ppm

conforms


               


               


               

Bahan sing gegandhengan

Kotoran A Maks 0.6%

0.2%

Pengotor B Maks 0.5%

0.2%

Pengotor C Maks 1.5%

0.2%

Kotoran D Maks 1.0%

0.3%

Kotoran E Maks 0.2%

Negative

Kotoran F Maks 0.3%

Negative

Kotoran G Max 0.3%

Negative

Kotoran liyane saben impurities Max 0.2%

conforms

Total impurities Max 3.0%

1.1%

Kesimpulan: produk iki tundhuk karo spesifikasi EP10.0.

56180.webp

Apa Acarbose Digunakake?

Acarbose API minangka obat populer sing utamane digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2. Secara khusus, diklasifikasikake minangka aset nascence-glukosidase lan tumindak ing usus cilik kanggo nyepetake pemecahan lan kecemplung karbohidrat. Obat iki umume ditemtokake minangka tambahan kanggo diet lan olahraga lan asring digunakake ing kombinasi karo spesifik diabetes liyane.

kerjane kanthi nyandhet enzim sing biasane ngrusak karbohidrat kompleks dadi gula sederhana, padha karo glukosa. Kanthi nyuda pencernaan lan nyemplungake gula kasebut, mbantu ngontrol kahanan gula getih ing wong diabetes. Iki bisa mbantu ngatasi komplikasi lan ngatasi masalah kesehatan sakabèhé.

Saliyane kanggo nambani diabetes tipe 2, uga wis diteliti kanggo panggunaan implisit kanggo nyuda ancaman keluhan jantung lan komplikasi kardiovaskular liyane. Sawetara eksplorasi wis nyaranake yen obat iki bisa mbantu nambah biografi lipid lan nyuda inflamasi ing awak, sing bisa nyebabake nyuda keluhan jantung.

Panggunaan implisit liyane bisa uga kalebu perawatan kondisi liyane sing ana gandhengane karo resistensi insulin, padha karo pola ovarium polikistik (PCOS) lan pola metabolisme. isih, eksplorasi luwih dituntut sadurunge nggunakake implisit iki bisa rampung mangertos.

Sakabèhé, iki minangka obat sing penting kanggo perawatan diabetes jinis 2 lan kondisi afiliasi liyane. Kanthi nyuda kecemplung karbohidrat lan mbantu ngontrol kahanan gula getih, obat iki bisa mbantu nyuda ancaman komplikasi lan ningkatake asil kesehatan sakabèhé. Nanging, Dhiskusi karo croaker bab apa bisa dadi pilihan perawatan apik kanggo sampeyan, Yen sampeyan wis didiagnosis diabetes jinis 2 utawa kondisi afiliasi liyane.

2-DG bubuk.webp

Preparation

Proses sintesis saka Acarbose bisa diringkes dadi telung langkah ing ngisor iki:

  1. Sintesis aminocyclitol: Sedoheptulosa-7-fosfat ngalami serangkaian respon enzimatik kalebu siklisasi intramolekul, epimerisasi, dehidrogenasi, dehumidifikasi, fosforilasi, lan nukleotidilasi kanggo ngasilake NDP-1-epi-valienol-7-fosfat.

  2. Sintesis 4-amino-4,6-dideoxyglucose:D-glukosa-1-fosfat diowahi dadi dTDP liwat nukleotidilasi, dehumidifikasi, lan transaminasi.

  3. Sintesis acarviosyl moiety: NDP-1-epi-valienol-7-phosphate lan dTDP nandhang respon transfer gula sing diintermediasi dening glycosyltransferase kanggo mbentuk dTDP-acarbose-7-phosphate, sing uga langsung gabung karo maltosa kanggo ngindhuksi acarbose-7-phosphate. Acarbose-7-fosfat disintesis ing njero sèl, nanging kanggo pungkasané ngasilaké acarbose, perlu diangkut ing njaba sèl liwat protein transmembran AcbWXY/GacWXY lan ngalami defosforilasi.

Apa Efek Samping kanggo Acarbose?

Acarbose minangka obat sing digunakake kanggo perawatan diabetes jinis 2. Nalika obat iki efektif kanggo ngontrol kahanan gula getih, obat kasebut uga duwe sawetara barang sisih sing bisa ditrapake kanggo kasus. Sawetara barang sisih paling umum saka Acarbose anti aging kasebut ing ngisor iki

1. Masalah weteng: Bisa nyebabake kembung, gas, lan diare. Masalah pencernaan iki bisa dadi kuwatir banget kanggo kasus sing sadurunge ngalami masalah gastrointestinal.

2. Gula darah rendah: Bisa nyebabake hipoglikemia, sing ditondoi dening kahanan gula getih sing kurang. Kasus sing njupuk obat iki kudu kuwatir karo pratandha lan gejala hipoglikemia lan kudu ngonsumsi diet sing teratur lan seimbang kanggo nyegah efek samping kasebut.

3. Masalah ati: Bisa nyebabake karusakan ati ing kasus sing jarang. Kasus sing njupuk obat iki kudu ditutupi fungsi ati kanthi rutin.

4. Rash kulit: Sawetara kasus bisa ngalami ruam nalika njupuk. Nalika gejala iki umume entheng, kasus kasebut kudu menehi kabar marang tukang cukur yen dheweke ndeleng owah-owahan kulit sing anyar utawa ora biasa.

5. Reaksi alergi: Sawetara kasus bisa nyekseni respon antipati acarbose. Gejala bisa uga kalebu angel ambegan, gatal-gatal, utawa bengkak ing pasuryan lan tenggorokan. Kasus kudu ngupaya perawatan medis kanthi incontinently yen ngalami gejala kasebut.

6. Kembung: Wis dikenal nyebabake kembung utawa kembung. Gejala iki bisa uga nandhang susah kanggo sawetara pasien nanging umume ora mbebayani.
7. Gangguan panyerepan nutrisi: Bisa ngganggu panyerepan nutrisi tartamtu, kayata kalsium lan vitamin D. Pasien sing njupuk obat iki kudu ngonsumsi diet sing sugih ing nutrisi kasebut utawa njupuk suplemen supaya ora kekurangan.
Penting kanggo pasien sing njupuk acarbose ngerti babagan efek samping kasebut lan ngrembug masalah apa wae karo dhokter. Yen gejala kasebut dadi abot utawa terus-terusan, pasien kudu langsung njaluk bantuan medis. Sakabèhé, acarbose minangka obat sing migunani kanggo ngontrol tingkat gula getih ing pasien diabetes jinis 2, nanging penting kanggo ngerti babagan efek samping sing potensial.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Kanggo ringkesan, Xi 'an Yihui Company minangka produsen profesional Acarbose API , karo produk kualitas dhuwur, tingkat dhuwur saka riset lan kemampuan pangembangan, peralatan produksi majeng lan teknologi, sampurna sawise-sales layanan lan kaluwihan liyane, iku pilihan customer saka partner becik.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags:Acarbose API,56180-94-0, Acarbose anti-tuwa, Acarbose, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi