Acitretin API

Jeneng produk: Acitretin
CAS No .: 55079-83-9
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Packing: 1 kg/bag; 5 kg/bag
Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
Digunakake: kelas obat; utawa riset
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Acitretin API?

Acitretin API, minangka obat sing digawe saka vitamin A, uga dikenal minangka asam retinoat kabeh-trans utawa betarretin A. Iku ngontrol jumlah sel kulit sing proliferasi lan mbedakake nalika uga mengaruhi cara stratum corneum berkembang. Ngapikake kelainan kaya keratosis, nyuda kukul, lan ngontrol pigmentasi kulit kanthi nempelake reseptor asam vitamin A ing inti sel lan ngganti transkripsi gen lan ekspresi protein. Kanthi bobot molekul 326.43 g / mol lan rumus kimia C21H26O3, Asring njupuk wangun kristal kuning utawa bubuk kristal. Wis nomer CAS 55079-83-9. Heksana bisa digunakake kanggo ngalangi, lan titik leleh yaiku 228 – 230 °C. LD50 kanthi injeksi intraperitoneal kisaran saka> 4000 mg / kg (1 dina) nganti 700 mg / kg (10 dina lan 20 dina), miturut eksplorasi racun akut ing tikus. Metabolit aktif tretinoin yaiku acitretin, pasangan manis sintetik vitamin A. Saliyane kanggo kondisi kulit liyane, digunakake kanggo nambani psoriasis lan keratosis sing abot.

Informasi dhasar 

Jeneng produk: Acitretin

CAS: 55079-83-9

MF:C21H26O3

MW: 326.43

EINECS: 259-474-4

Nomer MDL: MFCD00866632

Titik lebur: 228-230 ° C

Titik didih: 404.46°C (perkiraan kasar)

Kapadhetan 1.1348 (kira-kira kasar)

indeks bias 1.4700 (perkiraan)

suhu panyimpenan. -20°C

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

55079.webp

standar kualitas 

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna kristal kuning utawa ijo-kuning

bubuk kristal kuning

identifikasi

Ketemu syarat

Ketemu syarat

kelarutan

Praktis ora larut ing banyu, arang banget larut ing tetrahydrofuran, rada larut ing aseton lan alkohol, rada larut ing sikloheksana.

conforms

Sisa solvent

(minangka Etil Asetat)

≤0.01%

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.3%

Awu sulfat

≤0.1%

0.05%

logam berat

≤0.002%

Proteksi

≤0.001%

Ora ditliti

ukuran partikel

Kapadhetan tapped

Kapadhetan longgar

100% ≤60um

conforms

0.386g / ml

0.205g / ml

bahan kimia web

Kotoran individu: ≤0.3%

0.26%

Total najis: ≤1.0%

0.35%

Assay (ing basis garing)

98.0% -102.0%

99.4%

Kesimpulan: Iku tundhuk karo EP

Panyimpenan kemasan: ing wadhah sing nyenyet. Wêdakakêna garing ing suhu kamar sing dikontrol.

Fungsi & Aplikasi

Acitretin API minangka obat oral sing kalebu kelas obat retinoid. Utamane digunakake kanggo nambani macem-macem kondisi kulit, utamane psoriasis abot (psoriasis plak parah), kelainan keratinisasi, lan keratoderma palmoplantar.

Ing ngisor iki dhaptar aplikasi lan fungsi:

  • Perawatan psoriasis: nyuda gatal, scaling, bintik abang, lan nyeri sendi sing ana gandhengane karo psoriasis. Iki ngontrol divisi lan proliferasi sel, sing nyuda keratinisasi lan reaksi inflamasi sing berlebihan lan nyuda keruwetan psoriasis.

  • Perawatan saka kelainan keratinization: bisa digunakake kanggo nambani loricrin keratoderma lan non-epidermolytic palmoplantar keratoderma. Gejala lan tampilan kulit saya apik kanthi nyuda keratinisasi kulit sing berlebihan.

  • Perawatan keratoderma palmoplantar: bisa nambani keratoderma palmoplantar kanthi ngurangi kekandelan lan tingkat keratinisasi ing telapak tangan lan tlapak sikil, nyuda gejala kayata nyeri, fisura, lan nambah keratinisasi.

Bisa nyebabake efek samping sajrone terapi, kayata tutuk garing, cheilitis, gejala mata, lan fungsi ati sing diowahi, mula penting banget kanggo ngerti babagan iki. Akibaté, kudu digunakake ing sangisoré pengawasan dokter, kanthi evaluasi terus-terusan babagan khasiat lan safety. Uga ora dianjurake kanggo nggunakake wanita sing lagi nyusoni utawa nyusoni amarga bisa ngrusak janin utawa bayi.

Reaksi salabetipun

Lambe garing, cheilitis, stomatitis sudut, mukosa lisan garing utawa iritasi, lan epitelium transisi minangka tandha tingkat vitamin A sing dhuwur. Intoleransi kanggo lensa kontak, keratitis, ulkus kornea, lan konjungtivitis. pratandha saka inflammation usus. ngelak lan kringet. rambut rontog sing bisa dibalèkaké. kulit sing luwih tipis lan scaly. Paronikia, pertumbuhan kuku sing ora biasa, granuloma, lan nyeri balung, sendi, lan otot. nyuda lipoprotein kapadhetan dhuwur, nambah trigliserida lan kolesterol, transaminase munggah pangkat lan fosfatase alkalin. Gejala tekanan intrakranial sing tambah kalebu nyeri sirah, penglihatan kabur, kalsifikasi sing berlebihan, kalsifikasi ekstraosseous, osteoporosis, lan penutupan piring epifisis awal.

Cara produksi

4-methoxy-2,3,6-trimethylbenzaldehyde (Ⅰ) lan etil formate bereaksi ing etanol sing ngandhut asam fosfat kanggo ngasilake senyawa (Ⅱ) kanthi ngasilake 84%. Banjur, reaksi karo (Ⅲ) ing etil asetat sing ngandhut seng klorida kanggo ngasilake campuran 6:4 (E)-(Ⅳ) lan (Z)-(Ⅳ), kanthi asil total 83%. Eliminasi asam menehi 27% saka (E,E)-(V) lan 21% saka (Z,E)-(V). (E,E)-(V) bereaksi karo aseton ing larutan methanol-banyu kanggo ngasilake 25% senyawa (Ⅵ). Reaksi karo reagen ethoxyethynylmagnesium bromide Grignard ing eter kanggo ngasilake senyawa (Ⅶ) kanthi ngasilake 48%. Pungkasan, hidrolisis ngasilake produk 91%.

Stabilitas & panyimpenan

Iki minangka turunan saka asam vitamin A. Stabilitas lan kahanan panyimpenan kaya ing ngisor iki:

Stabilitas: Bisa dadi relatif stabil kanggo wektu sing suwe yen disimpen ing kahanan garing, dilindhungi cahya, lan disegel. Nanging, iku sensitif cahya lan bisa gampang degradasi lan ilang efektifitas nalika kapapar cahya. Kajaba iku, uga sensitif marang suhu lan oksigen sing dhuwur, sing bisa nyuda stabilitas.

Kahanan panyimpenan: Kanggo mesthekake stabilitas, disaranake kahanan panyimpenan ing ngisor iki:

  • Suhu: Simpen ing suhu kamar (15°C - 30°C).

  • Kelembapan: Njaga tingkat kelembapan sing relatif kurang lan ngindhari lingkungan sing lembab.

  • Cahya: Selehake ing wadhah sing dilindhungi cahya kanggo nyegah cahya langsung.

  • Packaging: Gunakake wadhah sing disegel utawa bahan kemasan kanggo mesthekake panyegelan sing tepat.


Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:Logo khusus; Kemasan khusus; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Acitretin API pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com

Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Acitretin API,55079-83-9, Acitretin, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi