Actinomycin D

Nama Produk: Actinomycin D
CAS No .: 50-76-0
MOQ: 1 g
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
Digunakake: Kimia Laboratorium
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Actinomycin D?

Actinomycin D, uga dikenal minangka Dactinomycin utawa Actinomycin, iku salah siji saka antibiotik peptida paling penting ing kelas actinomycin terisolasi saka bakteri Streptomyces nyiyapake insoil. Iki minangka salah sawijining agen kemoterapi pisanan, lan wis digunakake kanggo wektu sing suwe. Iki minangka antibiotik pisanan kanthi barang antikanker sing ditemokake dening manungsa. SelmanA. Waksman lan kanca-kancaneH.B. Woodruff pisanan ditemokake ing taun 1940. Dactinomycin dijaluk Merck kanthi jeneng merek Cosmegen sawise diwenehi ijin dening FDA Amerika tanggal 10 Desember 1964. wis ditampilake ing studi biologi seluler kanggo nyuda rekap. Iki nduweni kapasitas kanggo ngiket DNA ing komplek peresmian rekap, mbentuk kompleks karo DNA lan gumming kemampuan RNA polimerase kanggo nyintesis RNA. Nduweni kapasitas kanggo ngiket DNA untai ganda, sing ngidini kanggo nyuda produk RNA saliyane nduwe pengaruh ing replikasi DNA. isih, ilmuwan umume nggunakake impediments réplikasi DNA tartamtu, padha hydroxyurea, sing luwih cocog kanggo nggunakake laboratorium. Ing eksplorasi sing nglibatake inflow cytometry lan studi bitsy saka sel, bubuk Actinomycin D lan outgrowth fluoresensi, 7- aminoactinomycin D(7-AAD), digunakake minangka noda.

Padha cocog kanggo labeling DNA amarga afinitas kanggo segmen DNA sing sugih GC. Wiwit 7-AAD bisa nempel ing DNA untaian tunggal, iku uga migunani kanggo nonton apoptosis sel lan mbedakake sel sing urip saka sing mati.

Informasi dhasar

Nama Produk: Actinomycin D

Jeneng liya: Actinomycin D, Actinomycin IV, Actinomycin C1, Dactinomycin; Actinomycin A IV; actinomycin7; actinomycinaiv

CAS:50-76-0

MF:C62H86N12O16

MW: 1255.42

EINECS: 246-818-3

Titik lebur: 251-253 ℃

Kelarutan: etanol, DMSO: Stabil ing larutan banyu ing 2-8 ℃ larut

suhu panyimpenan. 2-8 ℃

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

50.webp

standar kualitas

item

specifications

results

katon

Kristal utawa bubuk padhang-abang utawa oranye-abang, meh ora ana ambune; ora ana bukti sing katon saka kontaminasi bahan asing

conforms

identifikasi

Gelombang panyerepan maksimal yaiku 241nm lan 442nm. Rasio absorbansi ing 241nm lan 442 nm yaiku 1.3~1.5

Asil UV cocog karo standar

conforms


               


               

conforms

Mundhut ing pangatusan

NMT 5.0%

3.0%

rotasi tartamtu

-292°~-317°

-314 °

Pelarut sing resik

Aseton NMT 5000ppm

Etanol NMT 5000ppm

Etanol asetat NMT 5000ppm

THF NMT 720ppm

Toluene NMT 890ppm

700ppm

1600ppm

1350ppm

230ppm

370ppm

bahan kimia web

RRT 1.18~1.20

RRT 1.26~1.27

Total impurities NMT 4.0%

0.5%

1.6%

3.2%

Tingkat endotoksin

≤100EU/mg

78 EU / mg

Assay (ing basis garing)

95.0% ~ 103.0%

95.8%

Panyimpenan: simpen ing papan sing garing.

Kesimpulan: produk kasebut cocog karo standar USP.

fungsi

Actinomycin D  duwe sawetara efek:

  1. Efek antikanker: Antibiotik pisanan kanthi ciri antikanker sing ditemokake dening manungsa yaiku actinomycin D. Iku ngiket DNA lan nyegah RNA polimerase ngasilake RNA, nyegah sel ekskresi saka proliferasi lan ngembangake.

  2. Efek anti-inflamasi: nduwe pengaruh ananti-natoni kanthi nyandhet respon seditious lan tenaga sistem sing rawan. Iki nyuda release saka intercessors seditious lan nyuda gejala sing gegandhengan karo inflammation lan karusakan andhuk.

  3. Efek imunosupresif: nduwe pengaruh imunosupresif kanthi nyuda proliferasi lan fungsi sel sing rentan lan nyegah kemampuan sistem sing rentan kanggo ngasilake antibodi. Ing obat imunosupresif sawise transplantasi organ, digunakake.

  4. Efek antivirus: ngemot sifat antivirus sing ndadekake efektif nglawan virus tartamtu. Bisa nyegah panyebaran lan multiplikasi virus.

  5. Efek antibakteri: nduweni tumindak antibakteri sing bisa nglawan sawetara mikroorganisme. Nduwe kemampuan kanggo mungkasi pertumbuhan lan reduplikasi bakteri.

Iku penting kanggo kerlip maneh yen Iku tamba penting lan mung kudu digunakake ing pengawasan croaker lan kanthi ati-ati. Kanggo njamin safety lan khasiat, lozenge lan cara administrasi kudu dipilih gumantung saka kahanan sing unik.

aplikasi

Aplikasi saka Daktinomisin kalebu:

  1. Terapi antikanker: Obat kemoterapi lini pertama actinomycin D terus-terusan digunakake ing setelan klinis kanggo nambani macem-macem kanker sing ora becik, kalebu ekskresi padat pediatrik, ekskresi Wilms, rhabdomyosarcoma, lan melanoma hepatoseluler.

  2. Terapi imunosupresif: digunakake ing obat imunosupresif sawise transplantasi organ amarga nduweni kemampuan kanggo nyandhet sistem sing rawan. Iki nambah tingkat sukses transplantasi lan mbantu nyuda respon penolakan kanggo organ sing diwenehake.

  3. Penyakit-penyakit inflamasi: tingkat anti-natoni nggawe cocok kanggo perawatan sawetara kondisi seditious, kalebu rheumatoid arthritis lan keluhan usus seditious.

Penting kanggo elinga yen bisa nyebabake efek samping kayata disfungsi ati, masalah gastrointestinal, lan penekanan sumsum balung. Mulane, sadurunge resep Actinomycin-d, profesional medis netepake gejala pasien lan nggawe regimen perawatan khusus gumantung saka kahanan sing unik. Penting banget kanggo nggunakake Actinomycin D ing sangisore pengawasan dhokter lan ngrungokake rekomendasi lan langkah-langkah safety.

Stabilitas lan panyimpenan

Stabilitas lan kahanan panyimpenan kaya ing ngisor iki:

  1. Suhu panyimpenan: Kanggo njaga stabilitas, kudu disimpen ing suhu beku (-20 derajat Celsius). Bisa dianggep minangka disimpen ing suhu sing luwih murah kanggo panyimpenan jangka panjang, kayata -80 derajat Celsius.

  2. Proteksi cahya: kudu disimpen ing kahanan sing nglindhungi saka cahya lan ora kena sinar srengenge langsung amarga sensitivitas kanggo cahya. Kanggo nyuda pengaruh cahya ing obat kasebut, wadhah opaque utawa peteng bisa digunakake kanggo panyimpenan.

  3. Lingkungan garing: Supaya kelembapan ora kena pengaruh obat kasebut, kudu disimpen ing lingkungan sing garing. Kanggo mesthekake yen obat kasebut garing, wadhah sing disegel utawa bahan kemasan bisa digunakake.

  4. Ngindhari siklus beku-thaw: bisa dadi kurang stabil kanthi siklus beku-thaw bola-bali, mula luwih becik supaya ora kerep banget sadurunge digunakake.

Mangga dicathet yen Actinomycin dmso kudu disimpen ing kondisi kasebut kanggo njaga stabilitas lan efektifitas. Priksa tampilan obat kasebut lan tanggal kadaluwarsa sadurunge digunakake.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:Logo khusus; Kemasan khusus; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Actinomycin D pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal ndadekake Dactinomycin kita metu ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Actinomycin D bubuk, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Actinomycin D,50-76-0, Dactinomycin, Actinomycin d dmso, Actinomycin-d,Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi