bubuk allopurinol

CAS: 315-30-0
Penampilan: bubuk putih nganti meh putih
Standar: USP/EP
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antipiretik
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Allopurinol?

Ing babagan obat-obatan, presisi lan kemurnian minangka landasan khasiat. Yihui bangga nampilake sawijining bubuk allopurinol, permata pharmaceutical sing netepi standar internasional paling dhuwur, katering kanggo kabutuhan discerning para panuku profesional lan dealers global.

Produk iki, digawe kanthi teliti dening Yihui, minangka bukti keunggulan farmasi. Wêdakakêna kaya kaca iki, kanthi werna putih nganti abu-abu, digambarake kanthi larut ing natrium hidroksida lan sifate ora larut ing banyu. Rumus molekul, C5H4N4O, ngemot inti presisi sing nemtokake industri farmasi.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Allopurinol

CAS: 315-30-0

MF:C5H4N4O

MW: 136.11

EINECS: 206-250-9

Nomer MDL: MFCD00599413

Purity: 99%

Paket: 1KG; 5KG 25KG

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

315.webp

Keterangan

TESING

SPESIFIKASI & LIMITED

RESULTS

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

Tundhuk

Katon saka solusi

A 5% Solusi ing 1 M natrium hidroksida bening & ora

More intensely colored saka solusi referensi solusi Y6 utawa GY6

Tundhuk

identifikasi

A. Rasio absorbansi sing diukur minimal ing 231nm karo sing diukur maksimal ing 250nm yaiku 0.52 ~ 0.62


0.59

B. Selaras karo spektrum IR

Tundhuk

C. Nyukupi syarat

Tundhuk

D. Titik utama ing solusi test padha ing posisi lan ukuran ing solusi referensi

Tundhuk

Zat sing gegandhengan (%)


Impurity A NMT 0.2

Ora dideteksi

Impurity B NMT 0.1

0.03

Pengotor C NMT 0.1

0.02

Kotoran sing ora ditemtokake* NMT 0.10

0.02

Total impurities liyane saka A, B lan C NMT 0.3

0.08

Impurity D NMT 0.1

Ora dideteksi

Impurity E NMT 0.1

Ora dideteksi

Kotoran F** NMT 2.5 (ppm)

Ora dideteksi

Logam berat (ppm)

NMT 10

Kurang saka 10

Rugi ing pangatusan (%)

NMT 0.5

0.04

Awu sulfat (%)

NMT 0.1

0.03

Assay (%)

98.0 ~ 102.0

99.89%

Formamide sisa

NMT 220(ppm)

Ora dideteksi

kesimpulan

tundhuk karo USP


Komposisi Kimia

ComponentKomposisi Persentase
allopurinol99.5% (w/w)
Pangisi inert0.5% (w/w)

Peran lan Fungsi 

Allopurinol, protagonis utama ing narasi pharmaceutical iki, tumindak minangka inhibitor xanthine oxidase. Peran utama lan kemampuane kalebu:


Perawatan asam urat: Asam urat, jinis arthritis sing ditondoi kanthi pembentukan kristal asam urat ing sendi, biasane diobati karo allopurinol lan nyegah. Kerjane kanthi ngalangi katalis xanthine oksidase, sing tanggung jawab kanggo nggawe korosif urik. Allopurinol nyuda efek samping asam urat kayata nyeri sendi, nggedhekake, lan nambah kanthi nyuda tingkat asam urat.


Nyegah watu ginjel: bubuk allopurinol tambahan digunakake kanggo nyegah tatanan saka watu ginjel ing wong hyperuricemia (tingkat munggah pangkat saka asam urat. Dening diminishing tumitah uric corrosive, iku ndadekke mudhun centralization saka asam urat ing pipis, mudun gamble saka watu ginjel.


Manajemen Perawatan Kanker Tertentu: Kadhangkala, allopurinol bisa digunakake minangka perawatan sing ndhukung ing perawatan pertumbuhan ganas. Obat kemoterapi tartamtu bisa nyebabake ekspansi tingkat korosif urik, sing bisa nyebabake cilaka ginjel utawa kerumitan sing beda. Allopurinol mbantu nyegah komplikasi kasebut kanthi ngedhunake tingkat asam urat sajrone perawatan kanker.


Perawatan Sindrom Lesch-Nyhan: Allopurinol uga bisa digunakake kanggo perawatan kondisi Lesch-Nyhan, masalah turun temurun sing ora umum sing nyebabake tingkat korosif urik ing awak. Iki nyuda pangembangan korosif urik, banjur ngatasi efek samping sing ana gandhengane karo kondisi kasebut. Penting kanggo dicathet yen allopurinol mung kudu digunakake miturut arahan lan solusi saka ahli perawatan medis. Pangukuran tartamtu lan rentang terapi bakal gumantung marang kahanan lan riwayat klinis singular.

Proses Sintesis 

Sintesis prodhuk iki minangka tarian kanthi koreografi reaksi kimia. Diwiwiti kanthi kondensasi asam 4-aminobenzoat lan asam format, proses kasebut kalebu transformasi sabanjure sing ndadékaké lair saka Allopurinol. Distilasi, kristalisasi, lan langkah-langkah pemurnian sing tliti dijalin kanggo mesthekake produk pungkasan ngemot kemurnian sing dibutuhake kanggo keunggulan farmasi.

Standar Kualitas Produk 

Ing Yihui, kualitas ora mung pathokan; iku prasetya. 315-30-0 ngalami pengawasan sing ketat, netepi standar internasional sing wis dadi ciri khas proses manufaktur kita. Fasilitas produksi minangka benteng Good Manufacturing Practices (GMP), lan produk pungkasan kanthi bangga nduweni jejak sertifikasi ISO, Kosher, lan Halal. Penghargaan kasebut nandheske dedikasi sing ora owah kanggo ngirim produk sing ngluwihi pangarepan.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

bubuk allopurinol, kanthi kemampuan terapeutik multifaceted, ngluwihi pengaruhe ing macem-macem industri. Ing pharmaceuticals, iku stands dhuwur minangka komponen kritis ing formulasi nglawan asam urat lan hyperuricemia. Sifat anti-oksidatif uga nemokake resonansi ing formulasi kosmetik, sing nyumbang kanggo produk perawatan kulit sing dirancang kanggo nglawan efek stres oksidatif. Fleksibilitas Allopurinol nyebar ing macem-macem ceruk, dadi bahan sing digoleki ing industri sing kemurnian lan khasiat ora bisa ditambani.

Yihui: Mitra Terpercaya Panjenengan

Yihui, sing kuwat ing manufaktur farmasi, dadi sekutu sing bisa dipercaya kanggo wong-wong sing ngupaya kualitas tanpa kompromi. Komitmen kita kanggo standar internasional ora mung janji nanging praktik sing ana ing etos produksi kita. Sertifikasi saka ISO, Kosher, Halal, lan GMP luwih saka mung penghargaan; iku minangka demonstrasi saka pambudidaya kita sing ora luput.

Yihui kang bubuk allopurinol iku mercusuar saka kaunggulan pharmaceutical, lan kita ngajak para panuku profesional lan dealers global kanggo nemu puncak kualitas. Hubungi kita ing sales@yihuipharm.com, lan ayo miwiti perjalanan kanthi presisi, kemurnian, lan kecemerlangan farmasi. Dipercaya Yihui kanggo masa depan sing kualitas ora ana kompromi.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi