bubuk Alprostadil

Product name: Prostaglandin E1;Alprostadil;PGE1;Prost-13-en-1-oic acid, 11,15-dihydroxy-9-oxo-, (11a,13E,15S)-; (8S,11S,12S,13E,15R)-11,15-Dihydroxy-9-oxoprost-13-en-1-oic acid;ent-PGE1
CAS No .: 745-65-3
MOQ: 1G
Assay: 99%
Paket: 1g/bag; 5g; 10g
Kemampuan Penyetor: 50kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Alprostadil?

bubuk Alprostadil, uga dikenal minangka Prostaglandin E1, Prostadil, Caverject, PGE1, minangka zat aktif biologis sing ana ing awak. Iki kalebu kulawarga prostaglandin lan diajeni minangka zat aktif fisiologis endogen. Prostaglandin E1 langsung tumindak ing otot polos vaskular, dilates pembuluh getih, nambah aliran getih, nambah perfusi mikrokulasi; nyegah agregasi platelet lan generasi tromboksan A2, nyegah aterosklerosis, kuil lipid, lan konformasi kompleks sing rawan; dilates tambahan pembuluh getih cilik lan dalan koroner, nyuda resistensi pembuluh darah tambahan lan tekanan getih, nglindhungi membran sel platelet, nyegah konformasi thrombus; nglindhungi miokardium iskemik, nyuda area infark miokard;gagal anti-jantung; dilates pembuluh getih ginjel, nambah aliran getih ginjel, ngresiki non-protein nitrogen, ngatur keseimbangan banyu lan sodium, duwe diuretik lan supaya-defensif barang. Duwe setengah umur 5-10 kelip, kanthi 68 dimetabolisme ing ati lan diekskripsikake dening wulu. Sacara klinis, digunakake kanggo kondisi sing padha karo angina pectoris, infark miokard, hipertensi arteri pulmonalis, lan oklusi arteri biasa. Zat iki minangka demitasse berbentuk jarum putih utawa pucat kanthi titik lebur 115-116 °C lan girasi spesifik -61.6 ° (c = 0.56 ing THF). Iku gampang dijawab ing etil eter.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Alprostadil; PGE1; Prostaglandin E1

CAS: 745-65-3

MF:C20H34O5

MW: 354.49

EINECS: 212-017-2

Titik lebur: 115-116 °C

suhu panyimpenan. -20°C

Kemurnian: 99%

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Aplikasi: digunakake kanggo riset.

Packing: Minangka saben panjalukan

Formula struktural:

745.webp

standar kualitas

item

Keterangan

Result

katon

Wesi putih dadi bubuk kristal

bubuk kristal putih

identifikasi

spektrum IR

Tundhuk

kelarutan

Praktis ora larut ing banyu, bebas larut ing etanol (96%), larut ing aseton, rada larut ing etil asetat

Tundhuk

Turahan ing kontak

≤0.5%

0.04%

rotasi optik

-70°~-60°(zat anhidrat)

-66.5 °

Isi banyu

≤0.5%

0.13%

Dinoprostone

≤0.2%

Ora dideteksi

8-epiprostaglandin E1

≤0.2%

Ora dideteksi

15-epiprostaglandin E1

≤0.2%

Ora dideteksi

(5E)-prostaglandin E 2

≤0.2%

Ora dideteksi

11-epiprostaglandin E1

≤0.3%

0.114%

15-oxoprostaglandin E1

≤0.3%

Ora dideteksi

Triphenylphosphine oksida

≤0.3%

Ora dideteksi

Prostaglandin A 1

≤0.5%

Ora dideteksi

Prostaglandin B1

≤0.3%

0.09%

Prostaglandin E1, etil ester

≤0.1%

Ora dideteksi

Prostaglandin E1, isopropil ester

≤0.1%

Ora dideteksi

Sembarang impurity max liyane

≤0.3%

Ora dideteksi

Total impurities liyane dingerteni

≤0.5%

0.06%

Total impurities

≤1.5%

0.252%

Sisa pelarut

Aseton≤0.5%

Tundhuk

Tetrahydrofuran≤0.072%

Tundhuk

Toluene≤0.089%

Tundhuk

Diklorometana≤0.06%

Tundhuk

Etil asetat≤0.5%

0.06%

Metanol≤0.3%

Tundhuk

pengujian kadar logam

95% ~ 105%

99.32%

kesimpulan:

Selaras karo EP Standard

Proses produksi

a. Entuk vesikula mani wedhus.

b.Homogenize vesikel ing solusi sing ngemot KCl lan EDTA-Na2 ing pH 8 kanggo entuk campuran enzim.

c. Inkubasi campuran enzim karo hidrogen peroksida, glutathione, lan asam dihomo-γ-linolenat.

d. Ekstrak campuran reaksi karo aseton, eter, lan diklorometana.

e. Entuk prostaglandin mentah.

f. Pisahake prostaglandin E1 saka produk mentah nggunakake kolom gel silika.

Cara produksi

  • Nggunakake vesikel mani wedhus minangka bahan mentah

  • Preparasi produk PGE mentah kanthi nggunakake vesikel seminalis wedhus minangka bahan baku kalebu persiapan enzimatik, inkubasi, ekstraksi pelarut organik, lan pemisahan kolom silika gel.

  • Vesikel mani wedhus [KCl, EDTA-Na2, pH 8] → Campuran enzim [hidrokuinon, glutathione] → Campuran reaksi [asam arakidonat, O2] → Campuran pelarut [aseton, eter, diklorometana] → Produk PGS mentah [pemisahan] → [silika kolom gel] Produk PGE mentah.

  • Kanggo nyiapake produk akhir PGE1, kanggo saben 1g produk PGE mentah, gunakake 20g gel silika. Aktifake gel silika kanthi nyampur karo perak nitrat aktif kanthi rasio V etil asetat: V asam asetat glasial: V petroleum eter: V banyu = 220:22.5:125:5 (titik didih eter petroleum 90-120°C) minangka agen ngembangaken. Nindakake kromatografi kolom kanthi metode wet. Dissolve jumlah cilik saka produk crude ing agen ngembangaken padha, mbukak menyang kolom, lan elute. Nglumpukake pecahan kapisah saka PGE1 lan PGE2. Konsentrasi fraksi PGE1 ing nitrogen ing suhu ngisor 35 ° C kanggo mbusak ambune asam asetat. Dissolve ing etil asetat, wisuh nganggo banyu asam ing pH 4-5, lan mbusak salaka nggunakake solusi saline fisiologis. Ninggalake solusi etil asetat ing kulkas sewengi kanggo entuk produk pungkasan PGE1.

  • Produk PGE mentah [kolom gel silika nitrat perak] → PGE1

  • Nggunakake metil ester asam γ-linolenat minangka bahan wiwitan lan nggunakake teknologi sintesis kimia-enzimatik, prostaglandin E1 disintesis liwat rong rute sing beda, kanthi total ngasilake 13% lan 16%.

Fungsi lan aplikasi

bubuk Alprostadil Utamane digunakake kanggo perawatan hepatitis, sirosis, stroke, diabetes, disfungsi ereksi, lan kondisi ambegan. Iku nuduhake barang anti-fibrotik, utamane ing kasus Anak A lan B kanthi gangguan fungsi ati sing entheng. Iki uga digunakake kanggo induksi tenaga kerja, tambahan, insufficiency ginjel, lan operasi mumps lan pankreatitis. prostaglandin E1 sing dipasang sacara substansial ditrapake kanggo kasus infark miokard, gagal jantung, vaskulitis trombotik, keluhan oklusif arteri habitual, trombosis nada retina tengah, proteksi platelet sajrone rotasi extracorporeal, angiografi arteri, operasi rekonstruksi vaskular, lan prosedur liyane.

Stabilitas lan panyimpenan

Alprostadil minangka obat sing relatif stabil, nanging isih mbutuhake kahanan panyimpenan sing cocog kanggo njaga stabilitas lan khasiat. Ing ngisor iki kahanan panyimpenan umum kanggo Alprostadil:

  • Suhu: Prostaglandin E1 bubuk kudu disimpen ing kadhemen antara 2°C lan 8°C (36°F nganti 46°F). Ngindhari paparan suhu dhuwur lan pembekuan.

  • Cahya: Tansah Alprostadil adoh saka sinar srengenge langsung utawa cahya sing kuat kanggo nyegah degradasi obat.

  • Kemasan: Priksa manawa kemasan Alprostadil utuh lan disegel kanggo nyegah kelembapan lan rereged liyane.

  • Tanggal kadaluwarsa: Gunakake Alprostadil ing tanggal kadaluwarsa sing ditemtokake kaya sing kasebut ing pandhuan produk utawa sing disaranake dening dokter. Pangobatan kadaluwarsa bisa ilang potency utawa nyebabake reaksi salabetipun.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional bubuk Alprostadil pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal nggawe Prostaglandin E1 kita metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Alprostadil,745-65-3, bubuk Prostaglandin E1, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi