Amlexanox API

Jeneng produk: Amlexanox
CAS No.:68302-57-8
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 10kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier API Amlexanox

Xi'an Yihui Company minangka produsen profesional paling apik Amlexanox API bubuk . Kita bisa ngasilake kanthi isi 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok Amlexanox murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

promosi 2.webpPROMOSI11.webp

Apa Amlexanox?

68302-57-8 minangka obat sing digunakake kanggo perawatan inflamasi lisan. Jeneng kimia yaiku 4,5- Dihydro-1-methyl-2-( 2- phenylethyl)- 3(2H)- pyridazinone. Nduweni paket anti-inflamasi, antialergi, lan imunomodulator. Iki wiwitane dikenalake ing panyuwunan ing taun 1980-an minangka perawatan kanggo ulkus lisan lan saiki digunakake sacara ekstensif kanggo operasi inflamasi lisan.

iku padhet kristal putih sing tanggung jawab ing etanol lan kloroform. Rumus molekul yaiku C16H14N2O, kanthi bobot molekul 250.3 gram / spook. Tumindak ing mukosa lisan kanthi nyandhet pelepasan intercessors seditious lan aktivasi sel sing rentan kanggo palliate respon seditious.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Amlexanox

CAS: 68302-57-8

MF:C16H14N2O4

MW: 298.29

EINECS: 804-135-3

Nomer MDL: MFCD00864790

Titik lebur:> 3000C

Titik didih: 570.0 ± 50.0 ° C (Prediksi)

Kapadhetan 1.408±0.06 g/cm3 (Prediksi)

suhu panyimpenan. -20°C

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

68302.webp

standar kualitas

Item Tes

Keterangan

Hasil Test

katon

bubuk putih utawa kuning cahya

wêdakakêna putih

identifikasi

UV cocog

conforms

Turahan ing kontak

0.2%

0.08%

Mundhut ing pangatusan

Ora luwih saka 0.5%

0.28%

logam berat

Ora luwih saka 20ppm

<20ppm

Bahan sing gegandhengan

Ora luwih saka 1%

0.68%

pengujian kadar logam

min98.5%

99.2%

Apa Fungsi Amlexanox?

Amlexanox umume digunakake kanggo ngobati inflamasi lisan, utamane ing kasus ulkus aphthous (sering disebut canker blisters). Kanthi nyegah ngeculake intercessors seditious lan ngedhunake respon imunologis ing wilayah sing disiksa, nduweni efek ananti-inflamasi.

Obat kasebut ditawakake minangka tempel utawa gel topikal sing ditrapake langsung menyang area sing lara tutuk. umume, digunakake kaping pindho saben dina - sawise refections lan sadurunge turu. Gumantung saka infleksibilitas penyakit kasebut, dawa perawatan bisa beda-beda, nanging asring dianjurake supaya bisa ditindakake nganti gejala suda utawa kaya sing ditemtokake dening panyedhiya kesehatan.

Penting kanggo kerlip maneh yen mung ditrapake kanggo panggunaan topikal lan ora kudu dikonsumsi utawa ditelan. Penyakit sistemik lan jinis inflamasi liyane ing njaba depresi lisan ora kalebu panggunaan sing ditunjuk.

Kanggo mratelakake panemume lan saran sing akurat babagan cara nggunakake kanthi bener, kaya obat apa wae, disaranake sampeyan ngomong karo pakar kesehatan.

Development

Amlexanox API minangka obat sing akeh digoleki lan digunakake, utamane cocok kanggo perawatan inflamasi lisan. Wiwit pambuka kanggo panyuwunan ing taun 1980-an, akeh panaliten wis nliti operasi ing ulkus lisan lan kondisi seditious lisan liyane.

Saliyane ing bidang kedokteran gigi, uga wis dadi minat kanggo eksplorasi babagan impunitas lan inflamasi. Sawetara panliten nuduhake manawa bisa mbantu ngatasi respon antipati lan bisa uga ana ing perawatan asma lan penyakit sing ana gandhengane.

uga, eksplorasi nuduhake sing bisa impact fungsi synaptic lan release neurotransmitter, nyaranke operasi remedial implisit ing kahanan neurologikal.

Sakabèhé, iki minangka obat sing wis diteliti lan digunakake kanthi akeh, utamane ing perawatan inflamasi lisan. Ngluwihi kondisi lisan, eksplorasi lan pangembangan terus ing bidang imunologi, inflamasi, lan neurologi.

Stabilitas lan panyimpenan

Stabilitas lan kahanan panyimpenan kaya ing ngisor iki:

  1. Suhu: kudu disimpen ing suhu kamar antarane 20-25 derajat Celsius (68-77 derajat Fahrenheit). Sampeyan kudu dibela saka paparan suhu sing dhuwur utawa kurang amarga suhu sing ekstrem bisa mengaruhi stabilitas obat kasebut.

  2. Cahya: Paparan langsung menyang srengenge utawa cahya sing kuwat kudu dihindari amarga bisa nyuda stabilitas.

  3. Kelembapan: kudu disimpen ing papan sing garing saka kelembapan lan kelembapan sing dhuwur amarga bisa nyebabake kualitas lan stabilitas obat kasebut.

  4. Kemasan: Obat kasebut kudu disimpen ing kemasan asline lan ditutup kanthi rapet sawise digunakake. Iki mbantu nyegah kontaminasi utawa degradasi obat dening faktor eksternal.

Kajaba iku, kudu dijauhake saka bocah-bocah kanggo nyegah konsumsi utawa penyalahgunaan sing ora disengaja.

Ing ringkesan, kahanan gudang sing tepat penting kanggo njaga stabilitas Amlexanox. Nyimpen ing suhu kamar antarane 20- 25 derajat Celsius, mudhun saka cahya lan Kelembapan, lan icing sing tepat kemasan lan sealing bakal èfèktif nutupi kualitas lan stabilitas tamba.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:Logo khusus; Kemasan khusus; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Amlexanox API pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Amlexanox API,68302-57-8, Amlexanox,Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi