Ampicillin bubuk

CAS: 7177-48-2
Katon: Wêdakakêna putih nganti putih
Standar: BP/USP/EP
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 100000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antibiotik
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Ampicillin?

Ing bidang keunggulan farmasi, Yihui kanthi bangga nampilake produk sing misuwur - Ampicillin bubuk. Minangka pabrikan lan pemasok sing misuwur, Yihui dadi sing paling ngarep ing industri, njamin kualitas sing ora kompromi lan nyukupi kabutuhan dinamis para panuku profesional lan dealer global.

Ampicillin, sawijining stalwart ing domain antibiotik, minangka bubuk kristal sing asale saka proses sintesis sing teliti. Anti-infèksi iki nduweni panggonan karo kumpulan penisilin lan diakoni kanthi daya tahan sing akeh banget marang macem-macem penyakit bakteri.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Ampicillin

CAS: 7177-48-2

MF:C16H25N3O7S

MW: 403.45

EINECS: 615-347-9

Nomer MDL: MFCD00072036

Purity: 99%

Paket: 1KG; 5KG 25KG

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab  

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

7177.webp

Keterangan:

item

specifications

results

Hasil putusan

Description

Putih utawa meh putih

bubuk kristal

Bubuk kristal putih

Tundhuk

identifikasi

Penyerapan infra merah

Tundhuk

Tundhuk

Rotasi optik spesifik

(ing basis anhidrat)

+280°~+305°

+ 301 °

Tundhuk

Water

12.0% ~ 15.0%

13.4%

Tundhuk

pH

3.5 ~ 5.5

4.6

Tundhuk

Katon saka solusi

1 MHCI

<2#

1#

Tundhuk

Katon saka solusi

2M NH4OH

<2#

1#

Tundhuk

Awu sulfat

0.10%

Tundhuk

pengujian kadar logam

(ing basis anhidrat)

96.0% ~ 102.0%

100.0%

Tundhuk

NN-Dimethylaniline

<20ppm

Ora tau digunakake ing produksi

Tundhuk

Zat sing gegandhengan

Kotoran tunggal <1.0%

0.13%

Tundhuk

kesimpulan

Selaras karo standar BP.

Komposisi Kimia:

Componentpersentasi
Ampicillin98.5%
Bahan Inert1.5%

Peran lan Fungsi:

  • Ampicillin trihydrate bubuk minangka obat antibiotik sing nduweni peran penting ing bidang medis. Nglayani sawetara fungsi penting lan duwe macem-macem aplikasi. Mangkene pakaryan penting lan unsur ampicillin:

  • Perawatan Kontaminasi Bakteri: Ampicillin sregep nglawan akeh penyakit bakteri, kalebu kontaminasi parcel ambegan, kontaminasi saluran kemih, penyakit kulit, penyakit gastrointestinal, lan kontaminasi fisik tartamtu. Nduwe papan karo penisilin ngumpulake anti-mikroba lan kerjane kanthi repressing kombinasi tembok sel bakteri, nyebabake obliterasi mikroorganisme.

  • Antibiotik spektrum amba: Ampicillin bubuk Dideleng minangka anti-mikroba sing jembar, tegese bisa nglawan macem-macem organisme mikroskopis. Versatility iki ndadekake pilihan perawatan sing terkenal kanggo macem-macem infeksi sing disebabake dening bakteri sing rentan.

  • Perawatan Kombinasi: Bisa digunakake ing campuran karo agen anti-infèksi sing beda kanggo nambah kecukupan utawa kanggo target galur bakteri sing jelas. Ampicillin/sulbactam, umpamane, bisa digawe kanthi nggabungake sulbactam kanggo nglawan sawetara bakteri sing ngasilake beta-laktamase.

  • Nyegah Endokarditis Bakteri: Ampicillin trihydrate saiki banjur disetujoni minangka perawatan prophylactic kanggo nyegah endokarditis bakterial ing wong ing gamble dhuwur amarga kahanan jantung eksplisit, metodologi dental, utawa mediasi ati-ati. Kanthi ngilangi bakteri saka aliran getih, mbantu nyuda kemungkinan infeksi ing lapisan njero jantung.

  • Infeksi neonatal: Ampicillin asring digunakake ing perawatan penyakit neonatal, kayata sepsis lan radhang paru-paru, amarga keamanan lan daya tahan ing bayi. Utamane efektif nglawan patogen umum sing ditemokake ing unit perawatan intensif neonatal.

  • Riset Laboratorium: Produk iki uga ditemokake ing riset laboratorium, sing digunakake kanggo kultur lan tuwuh bakteri. Asring ditambahake ing media pertumbuhan kanggo nyegah pertumbuhan bakteri sing kontaminasi nalika ngidini galur bakteri sing dikarepake bisa berkembang.

Proses sintesis:

Proses sintesis saka Ampicillin trihydrate minangka bukti prasetya Yihui kanggo kaunggulan. Pilihan komponen sing apik banget yaiku langkah awal. Proses kasebut kalebu asilasi asam 6-aminopenicillanic kanthi agen acylating sing cocog, sing nyebabake pembentukan Ampicillin. Langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben tahap kanggo njamin kemurnian lan potensi produk pungkasan.

Standar kualitas produk:

Yihui kang 7177-48-2 ngalami penilaian kualitas sing ketat kanggo nyukupi lan ngluwihi standar internasional. Komitmen kita kanggo kualitas digarisake dening sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut ora mung nuduhake kepatuhan nanging dedikasi kanggo ngirim produk farmasi kanthi kaliber paling dhuwur.

Bidang Aplikasi:

Fleksibilitas Ampicillin ngluwihi industri. Ing kesehatan, Ampicillin bubuk iku indispensable kanggo nambani infèksi bakteri. Khasiat ing obat Veterinary njamin kesejahteraan kewan. Industri panganan entuk manfaat saka perane kanggo nyegah kontaminasi bakteri. Produk Yihui wis dadi landasan ing macem-macem sektor, njaga kesehatan lan njamin kualitas tanpa kompromi.

Hubungi kita:

Yihui, daya pendorong konco iki Ampicillin trihydrate bubukkeunggulan 's, makaryakke karo prasetya mantep kanggo kualitas. Ketaatan kita marang standar internasional lan sertifikasi bergengsi - ISO, Kosher, Halal, lan GMP - nandheske dedikasi kita kanggo ngasilake obat-obatan sing ngluwihi pangarepan. Kanggo sing looking for kualitas unparalleled lan linuwih, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, Yihui Ampicillin bubuk stands minangka bukti inovasi farmasi, encapsulating khasiat, safety, lan selaras global. Minangka produsen profesional lan supplier, Yihui nampani kesempatan kanggo ngebaki macem-macem kabutuhan panuku profesional lan dealers global, njupuk mangsa sehat kanggo kabeh.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi