Anastrozole bubuk

CAS: 120511-73-1
Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
Standar: USP/EPBrand: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Anti tumor
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Anastrozole?

Bubuk Anastrozole (120511-73-1), diprodhuksi dening Yihui, iku senyawa pharmaceutical nglereni-pinggiran digunakake dikenali kanggo khasiat kanggo nambani kanker payudara reseptor-positif hormon. Kanthi presisi tliti ing manufaktur, Yihui njamin produk sing tundhuk karo standar internasional, nyekel sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Anastrozole

CAS: 120511-73-1

MF:C17H19N5

MW: 293.37

EINECS: 601-715-6

Nomer MDL: MFCD00866298

Purity: 99%

Paket: 1KG; 5KG 25KG

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

120511.webp

Spesifikasi lan Parameter

item

specifications    

results

Assay (ing basis garing)

98%~102%(HPLC)

99.85%

Kontrol KIMIA  

Kelarutan

Bebas larut ing metanol, etanol, etilasetat lan kloroform, rada larut ing banyu lan larutan asam hidroklorat 0.1M


conforms


Idhentifikasi

IR


Reaktif

Selaras karo standar IR

conforms

Titik lebur

82.0 ~ 85.0

83.1 ~ 83.3

Bahan sing gegandhengan

Najis B

Najis C

Najis D

Najis E

Single Unknown Impurity Total Unknown Impurity

Total Impurity


NMT 0.2%

NMT 0.2%

NMT 0.1%

NMT 0.1%

NMT 0.1%

NMT 0.2%

NMT 0.5%


0.05%

0.05%

0.03%

0.03%

0.05%

0.09%

0.30%

Sisa pelarut

Diklorometana

Kloroform

Etanol

Cyclohexane

Ethylacetate


NMT 0.06%

NMT 0.006%

NMT 0.5%

NMT 0.08%

NMT 0.5%


ND

ND

0.05%

0.02%

0.1%

Turahan ing kontak  

NMT 0.1%

0.04%

Kesimpulan: tundhuk karo standar USP.

Komposisi Kimia

ComponentKomposisi Persentase
Anastrozole99.5%
Eksipien Inert0.5%

Efek lan Fungsi 

Anastrozole bubuk, inhibitor aromatase, nduweni peran penting ing terapi kanker. Kanthi stifling campuran estrogen, iku pamblokiran pangembangan growths estrogen-bawahan, utamané ing wanita postmenopausal. Iki njamin respon efektif marang kanker payudara reseptor-positif hormon, nambah kemungkinan perawatan sukses.

Keuntungan terapeutik saka Anastrozole ngluwihi kanker payudara, nuduhake janji kanggo nambani masalah infertilitas sing disebabake ketidakseimbangan ing tingkat hormonal. Anastrozole bisa digunakake minangka perawatan adjuvant sawise prosedur medis utawa terapi sing beda-beda kanggo nyuda gamble saka baleni pertumbuhan ganas. Minangka bagéan saka rencana perawatan lengkap, asring diwènèhaké kanggo sawetara taun. Anastrozole bisa digunakake minangka terapi lini pertama utawa tindak lanjut kanggo alon-alon gerakan pertumbuhan ganas payudara ing wanita kanthi penyakit sing canggih utawa metastatik.

Presisi proses manufaktur Yihui njamin produk sing maksimalake asil terapeutik lan nyuda efek samping.

Proses Sintesis 

Produk Yihui disintesis liwat proses sing ketat. Miwiti karo bahan mentah sing bermutu, para ahli nggunakake reaksi kimia canggih kanggo entuk senyawa sing dikarepake. Sintesis kasebut kalebu pirang-pirang langkah pemurnian, kanggo mesthekake prodhuk pungkasan cocog karo standar kemurnian lan khasiat sing paling dhuwur.

Standar Standar 

Yihui ngutamakake kualitas, netepi standar sing ketat kanggo dikirim Anastrozole bubuk saka kemurnian unparalleled.Fasilitas manufaktur kita dilengkapi karo negara saka inovasi seni, lan saben kumpulan ngalami testing ketat kanggo kemurnian, komposisi, lan stabilitas. Komitmen kanggo kualitas iki wis entuk sertifikasi Yihui saka ISO, Kosher, Halal, lan GMP, menehi jaminan kanggo para pelanggan.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Anastrozole minangka obat sing utamané dipigunakaké kanggo ngobati kanker payudara. Nduwe papan kanthi kelas obat sing dikenal minangka inhibitor aromatase, lan aplikasi sing penting ana ing industri perawatan medis lan obat. Nanging, bisa uga duwe aplikasi potensial ing riset lan pangembangan ing sektor farmasi lan bioteknologi. Ing ngisor iki sawetara lapangan aplikasi potensial produk iki:


Pangembangan lan Riset Farmasi: Kanggo tujuan ngembangake formulasi novel, sistem pangiriman obat, utawa terapi kombinasi kanggo perawatan kanker payudara reseptor-positif hormon, riset pharmaceutical bisa nggunakake bubuk iki. Analis bisa nggunakake jinis bubuk anastrozole kanggo konsentrasi ing farmakokinetik, kesehatan, utawa mirip karo obat-obatan liyane.


Bioteknologi lan Riset Biomedis: The 120511-73-1 Bisa digunakake ing studi riset biomedis sing fokus kanggo mangerteni mekanisme kanker sensitif hormon lan nyelidiki target potensial kanggo intervensi terapeutik. Bisa uga digunakake ing pemeriksaan praklinis kanggo ngevaluasi kecukupan lan kesejahteraan perawatan anyar sing wis cedhak.


Kimia Analitik lan Kontrol Kualitas: Ing industri farmasi, bisa digunakake ing kimia analitis kanggo tujuan pangembangan metode, validasi, lan kontrol kualitas. Bisa digunakake kanggo kalibrasi instrumen, nyiapake standar referensi, lan nganakake studi stabilitas kanggo njamin kualitas lan konsistensi produk sing ngemot anastrozole.


Riset Akademik lan Klinis: Produk kasebut bisa digunakake ing studi riset akademik lan klinis sing njelajah strategi perawatan novel, biomarker, utawa faktor prediktif sing ana gandhengane karo kanker payudara reseptor-positif hormon. Panggunaan kasebut bisa nambah kawruh babagan onkologi lan terapi endokrin.

Hubungi Kita

Yihui minangka pabrikan lan pemasok prodhuk iki, kanthi standar produksi sing paling dhuwur. Ketaatan kita marang sertifikasi internasional njamin keunggulan produk. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Ing ringkesan, Yihui Anastrozole bubuk ora mung senyawa pharmaceutical nanging bukti presisi, khasiat, lan komitmen kanggo kesehatan global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi