Aniracetam bubuk

Jeneng produk: Aniracetam CAS No.:72432-10-1 MOQ: 1kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Paket: 20kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 3000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Aniracetam Powder?

Wêdakakêna aniracetam minangka obat metabolisme sel otak sing kalebu obat kelas Laxitan, bebarengan karo Piracetam lan Nefiracetam. Produksi lan transportasi adenosin trifosfat (ATP) ing otak mundhak amarga stimulasi fosfolipase ing sinapsis neuron. Kajaba iku, obat iki nyengkuyung produksi protein lan RNA lan nggampangake otak nggunakake glukosa, oksigen, fosfolipid, lan asam amino. Tambah responsif, semangat, lan memori pasien minangka akibat saka akibat kasebut.

API Aniracetam nduweni efek sing luwih kuat tinimbang Pilarsetan nalika duwe efek samping sing luwih entheng. Iki dianggep minangka obat sing umume aman lan efisien kanggo ningkatake fungsi kognitif lan otak. Kanggo ngerti dosis sing bener lan penilaian risiko, disaranake kanggo ngobrol karo dhokter utawa panyedhiya kesehatan liyane sadurunge nggunakake utawa obat liyane.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Aniracetam

Other name: 1-(4-methoxybenzoyl)-2-pyrrolidinon;1-(p-methoxybenzoyl)-2-pyrrolidinon;1-p-anisoyl-2-pyrrolidinone;AMpaMet

CAS: 72432-10-1

MF: C12H13NO3

MW: 219.24

EINECS: 615-758-3

Nomer MDL: MFCD00153767

Titik lebur: 121-122?C

Titik didih: 399.7±34.0 °C

Kapadhetan 1.236±0.06 g/cm3

suhu panyimpenan. Disegel ing garing, Suhu Kamar

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

72432.webp

standar kualitas

item

specifications

results

katon

Bubuk kristal putih

conforms

Titik lebur

119 ℃ ~ 122 ℃

120.3 ℃ ~ 121.0 ℃

Nyerep

476 ~ 506

489

Klorida

0.014%

conforms

Sulfat

0.004%

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.32%

bahan kimia web

≤1.0%

0.33%

Awu sulfat

≤0.1%

0.05%

logam berat

≤20ppm

conforms

pengujian kadar logam

98.0% ~ 101.0%

99.35%

Kesimpulan: tundhuk karo syarat SFDA China.

Tindakan farmakologis

72432-10-1 minangka zat nootropik, sing tegese nambah fungsi otak. Iki minangka turunan siklik saka asam gamma-aminobutyric (GABA). Nyebrang alangi getih-otak ngidini khusus mengaruhi sistem saraf pusat. Iku ngrangsang metabolisme sel otak lan nglindhungi neuron. iku uga exerts efek kognitif-nambahi sawijining liwat ngowahi sistem reseptor glutamat. Uga nyegah masalah sinau lan memori sing disebabake dening macem-macem obat, hiperkapnia, scopolamine, utawa kejut electroconvulsive, bisa nambah resistensi korteks kanggo hipoksia. Ora duwe efek sedative utawa stimulasi, lan ora nduweni kualitas vasodilator. wis dituduhake ing riset kewan duwe efek sing bermanfaat ing proses pengambilan memori ing tikus normal lan bisa ngimbangi gangguan memori sing disebabake dening hypoxia. Iku èfèktif mbenakake jinis tartamtu saka kelainan memori.

[Indikasi]: digunakake sacara klinis kanggo ngobati demensia vaskular lan penyakit Alzheimer kanthi gangguan sinau, memori, lan kognitif sing entheng nganti moderat. Iki uga digunakake kanggo gangguan memori post-stroke, gangguan memori entheng ing individu setengah tuwa lan tuwa, lan bocah-bocah kanthi perkembangan otak sing telat.

Pharmacokinetics

Miturut data sing diterbitake, dosis oral aniracetam nyebabake panyerepan cepet ing tikus, kanthi konsentrasi obat maksimal ing getih bisa diraih sajrone 20 nganti 40 menit. Getih, ginjel, ati, otak, lan saluran pencernaan minangka papan transportasi obat kasebut. Kira-kira 77% nganti 85% obat kasebut dibuang liwat urin sajrone 24 jam, lan mung 4% sing diekskripsikake ing feces. N-formylmethoxyphenylacetylaminobutyric acid lan 5-hydroxy-2-pyrrolidone minangka rong metabolit utama sing ditemokake ing urine. Sawise panyerepan lisan, setengah umur tamba ing manungsa biasane antarane 20 lan 30 menit, lan sawise 2 jam, iku dadi tantangan kanggo ngitung konsentrasi getih tamba.

Fungsi & Aplikasi

Aniracetam bubuk akeh dikenal kanggo bingkisan sing nambah kognitif lan wis diteliti kanggo operasi warna-warni ing bidang fungsi otak lan kognisi. Banjur sawetara fungsi lan wilayah operasi

  1. Peningkatan Memori: wis ditampilake kanggo ningkatake proses literasi lan memori. Bisa nambah sambungan memori, reklamasi, lan kinerja kognitif sakabèhé.

  2. Peningkatan Kognitif: bisa ningkatake fungsi kognitif kanthi nyempurnakake perhatian, fokus, lan kajelasan internal. Bisa uga nambah logika logis lan kapasitas kerja masalah.

  3. Efek Neuroprotective: wis nampilake parsel neuroprotective kanthi njaga neuron saka karusakan lan ningkatake kaslametané. Bisa mbantu nyuda kognitif sing gegandhengan karo umur lan nutupi ciloko otak tartamtu.

  4. Mood Enhancement: Sawetara panaliten nuduhake manawa bisa uga duwe barang sing nambah swasana ati. Bisa mbantu nyuda kuatir lan nambah swasana ati lan kesejahteraan emosional.

  5. Stroke Recovery: Aniracetam Powder Bulk wis delved kanggo bagean implisit ing Recovery stroke. Bisa mbantu mulihake fungsi kognitif lan chops motor sawise stroke.

  6. Penyakit Alzheimer lan Demensia: wis diteliti minangka perawatan implisit kanggo kegilaan pembuluh darah lan keluhan Alzheimer. Bisa mbantu nambah fungsi kognitif lan nyuda kemajuan kahanan kasebut.

Iku penting kanggo Wigati sing nalika Aniracetam nuduhake janji ing wilayah iki, eksplorasi luwih dituntut kanggo rampung ngerti mekanisme saka tumindak lan netepake khasiat lan safety ing operasi warni.

Lumbung

Wêdakakêna aniracetam kudu disimpen ing kahanan tartamtu kanggo njaga stabilitas lan umur dawa. Ing ngisor iki kahanan panyimpenan sing disaranake kanggo bubuk Aniracetam:

  1. Suhu: Simpen ing suhu kamar, tinimbang antarane 20 °C nganti 25 °C (68 °F nganti 77 °F). Aja nyedhiyakake suhu utawa osilasi sing ekstrem, amarga bisa ngrusak wêdakakêna.

  2. Kelembapan: Tetep mudhun saka kelembapan lan kelembapan. Kelembapan bisa nyebabake semen utawa deklinasi bubuk. Apike kanggo nyimpen ing wadhah sing kedap banyu utawa tas sing bisa ditutup maneh kanthi paket desiccant kanggo nyerep kelembapan.

  3. Cahya: tutup saka srengenge langsung utawa cahya buatan sing kuwat. Shafts UV lan cahya cahya inordinate bisa ngrusak energi bubuk. Simpen ing papan sing peteng lan adhem utawa gunakake wadhah sing ora jelas kanggo ngalangi cahya

  4. Paparan Udara: Nyilikake paparan hawa, amarga bisa nyebabake oksidasi lan deklinasi. mesthekake yen prau utawa tas wis tightly nutup sawise saben nggunakake kanggo bantuan online doorway.

  5. Kemasan sing tepat: Simpen ing kemasan asli sing disegel utawa transfer menyang wadhah buram sing ditutup kanthi apik sing dirancang khusus kanggo nyimpen bubuk.

Kanthi ngetutake kahanan panyimpenan kasebut, sampeyan bisa njaga kualitas lan efektifitas Aniracetam murni kanggo wektu lengkap. Tansah mriksa label produk utawa takon instruksi pabrik kanggo rekomendasi panyimpenan tartamtu sing diwenehake.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Wêdakakêna aniracetam pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Aniracetam, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal reply kanggo sampeyan ASAP.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Aniracetam Powder,72432-10-1, Aniracetam Murni, Aniracetam Powder Bulk, Aniracetam bubuk akeh, Supplier, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi