Atipamezole HCL

CAS: 104075-48-1
Standar: ing omah
Merk: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Atipamezole HCL?

Atipamezole HCl yaiku obat sing digunakake ing obat Veterinary. Iki kalebu kelas obat sing dikenal minangka antagonis reseptor adrenergik alpha-2 utawa blocker alpha-2. Biasane digunakake minangka agen pembalikan kanggo efek sedative lan anestesi tartamtu ing kewan.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Atipamezole hydrochloride

CAS: 104075-48-1

MF:C14H16N2.HCl

MW: 248.75

EINECS: 105-700-9

Nomer MDL: MFCD06407819

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

104075.webp

Spesifikasi lan Parameter:

ITEM & HASIL

SI.No.

Parameter tes

specifications

results

Serat

1

katon

Solid putih

Solid putih

Ngganti

2

Tes identifikasi

FT-IR: iso dibandhingke karo standar

Ngganti

Ngganti

3

Titik lebur

220 ℃ ~ 224 ℃

222.6-223.1

Ngganti


4


Kotor

Sembarang individu

Kotor

≤0.5%

0.42

Ngganti

Total Impurities

≤1.0%

0.42

Ngganti

5

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.14%

Ngganti

6

Turahan ing kontak

≤0.5%

0.19%

Ngganti

7

Kemurnian (HPLC)

≥98.5%

99.57%

Ngganti

8

pH

4 ~ 6

4.31

Ngganti

9

Kelarutan (solusi 1%.

ing banyu)

colorless

colorless

Ngganti

10

Total logam berat (Hg, As, Pb, Cd, Cr, Ni)

≤20ppm

Ngganti

Ngganti




11




Sisa Solvents

Etil alkohol

<5000ppm

ND

Ngganti

THF

<720ppm

77.6ppm

Ngganti

Diklorometana

<600ppm

5.24ppm

Ngganti

Etil asetat

<5000ppm

7.9ppm

Ngganti

Kesimpulan: Kualifikasi


Komposisi Kimia:

Atipamezole hidroklorida nduwèni rumus kimia C14H17N3.HCl, kanthi bobot molekul 269.76 g/mol. Senyawa iki katon minangka bubuk kristal putih nganti putih lan nduweni kelarutan dhuwur ing banyu.

Peran lan Fungsi:

Produk kaya iki, sing misuwur amarga khasiat, utamane minangka antagonis adrenergik alpha-2. Mangkene pakaryan lan unsur kritis produk iki:

  • Inversi Sedasi: Biasane digunakake kanggo ngowahi efek calming saka agonis adrenergik alpha-2, contone, medetomidine utawa dexmedetomidine. Pangobatan kasebut asring digunakake kanggo sedasi lan anestesi ing kewan. Produk kasebut minangka antagonis kanthi ngiket reseptor adrenergik alpha-2, ngalangi efek obat penenang, lan kanthi cepet ngowahi sedasi, saéngga kewan bisa sadar maneh.

  • Inversi Absens nyeri: Bisa uga digunakake kanggo mbalikke efek analgesik sawetara obat ing reseptor adrenergik alpha-2. Kanthi mblokir reseptor kasebut, bisa mbantu mulihake persepsi nyeri sing normal ing kewan sawise prosedur bedhah utawa kondisi nyeri liyane.

  • REstorasi Fungsi Fisiologis: Atipamezole hidroklorida mbantu mulihake fungsi fisiologis normal ing kéwan kanthi antagonis efek saka agonis adrenergik alpha-2. Iki mbantu ngoper efek sekunder kaya bradikardia (nadi alon), hipotensi (galur sirkulasi kurang), lan surem ambegan sing disebabake dening obat kasebut.

  • Perawatan darurat: Bisa uga digunakake minangka perawatan krisis kanggo glut utawa respon ora ramah marang agonis adrenergik alpha-2. Kanthi cepet mbalikke efek obat kasebut, bisa mbantu nyetabilake kewan lan nyegah komplikasi sing potensial.

Ing aplikasi Veterinary, iku mbuktekaken invaluable ing kuwalikan saka xylazine lan medetomidine-mlebu sedasi, nyediakake lingkungan sing luwih aman lan luwih kontrol kanggo kéwan sawise prosedur.

Proses sintesis:

Gabungan barang kasebut kalebu sawetara kemajuan sing tliti. Diwiwiti saka pelopor kanthi reaktivitas sing tepat, siklus kasebut nggabungake respon buildup, langkah sanitasi, lan kristalisasi sing tepat kanggo ngasilake asil pungkasan. Iki njamin immaculateness dhuwur sing dikarepake kanggo aplikasi obat.

Standar kualitas produk:

Yihui ndhukung standar kualitas sing ketat ing produksi Atipamezole. Proses manufaktur sesuai karo pedoman internasional, njamin tingkat kemurnian paling sethithik 99%. Komitmen Yihui kanggo kualitas digarisake dening sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP, sing njamin klien linuwih lan ketaatan marang standar global.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Item kasebut nglacak macem-macem aplikasi ing saindenging perusahaan, kanthi dhasar sukses ing obat Veterinary. Panggunaan minangka spesialis inversi ing metodologi sedasi kanggo makhluk penting. Aplikasi Veterinary kepungkur, bisa uga ana ing karya inovatif obat, nambah kemajuan ing farmakologi narkotika. Ana lapangan aplikasi utama item ing macem-macem bisnis:

  • Obat Kedokteran Hewan: Atipamezole HCL digunakake sacara ekstensif ing obat Veterinary minangka agen pembalikan kanggo agonis adrenergik alpha-2 kayata medetomidine lan dexmedetomidine. Pangobatan kasebut sacara rutin digunakake kanggo sedasi, sedasi, lan ora ana rasa nyeri ing makhluk. Iki nduweni peran penting kanggo mbalikake efek sedative lan analgesik kanthi cepet, supaya kewan bisa pulih saka anestesi lan eling maneh.

  • Riset lan Pengembangan Farmasi: Bisa digunakake ing riset lan pangembangan farmasi sing ana gandhengane karo obat Veterinary. Iki bisa uga kalebu studi babagan bentuk dosis, farmakokinetik, pangembangan formulasi, lan pangembangan anestesi veteriner anyar lan protokol sedasi.

  • Riset Biomedis: Ing bidang riset biomedis, ing 104075-48-1 bisa digunakake ing studi sing ana gandhengane karo fisiologi kewan, farmakologi, lan manajemen anestesi. Peneliti bisa nggunakake senyawa iki kanggo neliti efek pembalikan sedative lan pengaruhe marang pemulihan lan kesejahteraan kewan.

  • Lembaga Peternakan lan Zoologi: Iki cocog ing peternakan kewan lan setelan zoologi ing ngendi sedasi lan anestesi digunakake kanggo prosedur medis, pencitraan diagnostik, utawa transportasi kewan. Perané kanggo ngowahi sedasi kanthi cepet nyumbang kanggo safety lan kesejahteraan kewan sing terlibat.

Layanan OEM:

Yihui, minangka produsen utama, ngluwihi layanan OEM, katering kanggo syarat tartamtu saka klien. Kanthi komitmen kanggo keluwesan lan kustomisasi, Yihui mesthekake yen produk kasebut selaras kanthi lancar karo kabutuhan unik saka macem-macem industri.

Hubungi kita:

Dedikasi Yihui kanggo kualitas, standar internasional, lan sertifikasi posisine minangka mitra sing bisa dipercaya ing pengadaan Atipamezole HCL. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi Yihui langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi