Bubuk atomoxetine hidroklorida

Nomer CAS: 82248-59-7
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Standar: USP/CP/EP
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake API Atomoxetine hydrochloride

We are pleased kanggo kurban Bubuk atomoxetine hidroklorida, inhibitor reuptake norepinephrine selektif digunakake ing perawatan saka Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Produk kita tundhuk karo standar kualitas global lan diprodhuksi nggunakake teknologi canggih lan ukuran kontrol kualitas sing ketat. Atomoxetine hcl bubuk minangka obat kuat lan efektif sing ningkatake fungsi kognitif, nambah perhatian, lan nyuda impulsif lan hiperaktivitas ing bocah lan wong diwasa. Kita ngarahake nyedhiyakake klien kanthi produk sing paling apik lan layanan sing efisien, njamin kepuasan pelanggan sing lengkap. Hubungi kita dina iki kanggo informasi luwih lengkap babagan API Atomoxetine hydrochloride.

 

Apa Atomoxetine Hydrochloride?

Atomoxetine hcl minangka padhet putih utawa putih cahya, larut ing banyu (27.8 mg / ml). Iki minangka wangun hidroklorida saka obat sistem saraf Tomoxetine, sing kalebu inhibitor reuptake neurotransmitter adrenal lan digunakake kanggo nambani defisit perhatian lan kelainan hiperaktivitas. Atomoxetine hydrochloride minangka inhibitor reuptake norepinephrine selektif (SNRI) kanthi struktur sing padha karo fluoxetine. Obat iki minangka obat excitatory pisanan sing disetujoni dening Chemicalbook kanggo perawatan Gangguan Attention Deficit karo Hyperactivity Disorder (ADHD), lan durung ditemokake ing uji klinis kanggo nyebabake reaksi khas kanggo obat utawa obat-obatan sing bisa nyebabake rasa seneng. Uji coba acak lan dikontrol plasebo sing ditindakake ing bocah lan wong diwasa wis dikonfirmasi manawa produk iki bisa nambani ADHD kanthi efektif.

iku tamba non excitatory pisanan digunakake kanggo nambani manungsa waé deficit hyperactivity disorder (ADHD), lan wis dipasaraké lan Applied ing sawetara negara kalebu Amerika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, lan China. Iki minangka inhibitor reuptake norepinephrine (SNRI) kanthi rumus molekul C17H21NO · HCl lan jeneng kimia N-metil-3-fenil-3- (O-toloxy) - propylamine hydrochloride. Iku banget selektif kanggo naleni transporter reuptake norepinephrine ing membran presynaptic, nyandhet reuptake NE lan nduweni afinitas sing kurang banget karo neurotransmitter liyane. Fungsine yaiku kanggo nambah konsentrasi NE ing celah sinaptik, ningkatake transmisi fase normal NE, lan ing wektu sing padha nambah tingkat dopamin (DA) ing korteks prefrontal. Ora nambah kegiatan DA ing area accumbens inti lan ora nyebabake penyalahgunaan utawa kecanduan. Ing wektu sing padha, ora nambah aktivitas DA ing wilayah striatum lan ora nyebabake gejala tic utawa nambah gangguan motor. Kangge, sacara ora langsung bisa nambah aktivitas DA ing korteks prefrontal lan duweni potensi nambah fungsi kognitif ing pasien.

produk-703-567

Informasi dhasar

Jeneng produk: Atomoxitine HCL

CAS: 82248-59-7

MF:C17H22ClNO

MW: 291.82

EINECS: 629-925-3

Nomer MDL: MFCD06410992

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Aplikasi: Anti-kuatir/Anti-ADHD API

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

Standards

Hasil analitik

Ciri

Bubuk kristal putih

conforms

identifikasi

Spektrum panyerepan inframerah padha karo spektrum referensi standar

conforms

Logam Berat, ppm

≤20ppm

conforms

Titik lebur ℃

168.0 ~ 172.0

170.1 ~ 171.1

Rotasi spesifik º

-37.0 ~ -44.0

-41.1

Atomoxetine S-Isomer,%

≤0.3

0.11

PH

5.0 ~ 7.0

5.52

Residu ing ignition,%

≤0.1

0.04

Mundhut ing pangatusan ,%

≤0.5

0.33

Total impurities %

≤1.0

0.42

Sisa pelarut:

A: etil asetat

B: etanol

 

≤0.2%

≤0.2%

 

0.008%

0.025%

Assay (HPLC),%

≥99.0

99.52

Kesimpulan analitik

Sesuai karo syarat USP

Paket: 1kg; 25 kg

Panyimpenan: 2-8 ℃. Simpen ing wadhah sing nyenyet, tahan cahya, supaya ora kena sinar srengenge langsung, asor lan panas sing berlebihan.

Umur beting 24 sasi

 

Tindakan farmakologis

Mekanisme sing tepat nggunakake tocoxetine hydrochloride kanggo nambani bocah-bocah karo ADHD durung jelas. Saiki, dipercaya yen efek terapeutik saka produk iki ana hubungane karo inhibisi selektif liyane saka efek reuptake pompa amine presynaptic saka norepinephrine, sing bisa ningkatake efek flipping saka norepinephrine, saéngga ningkatake gejala bocah-bocah ADHD, kanthi ora langsung ningkatake completion kognitif lan konsentrasi manungsa waé.

 

Indikasi

iku cocok kanggo perawatan saka ADHD ing anak lan cah cilik.

 

Metode sintetik

Wiwit saka 3-methylamino-1-phenylpropanol, ngalami reaksi eterifikasi karo 2-fluorotoluene, lan dipisahake dening L - (+) - asam mandelic. Pungkasan, hidrogen klorida garing digunakake kanggo mbentuk uyah, sing ngalami reaksi telung langkah kanggo nyiapake toroxetine hidroklorida. Rute sintesis iki prasaja, kanthi ngasilake relatif dhuwur, lan cocok kanggo produksi industri proses persiapan kanggo nyintesis senyawa target. Atomoxetine hcl bubuk.

 

Efek samping

Bubuk atomoxetine hidroklorida  duwe efek samping sing luwih sithik lan biasane kedadeyan ing tahap awal perawatan, utamane diwujudake minangka nyuda napsu, insomnia, lan lemes. Mundhut bobot bisa mboko sithik bali menyang normal nalika perawatan maju. Sawetara pasien bisa ngalami tekanan getih sing entheng lan tingkat denyut jantung, nanging ora ana efek samping kardiovaskular ing 169 pasien ADHD sing diterusake setaun sawise njupuk.

 

Hal-hal sing butuh perhatian

1. Patients karo hipertensi, penyakit jantung, hypotension utawa cenderung kanggo hypotension, insufficiency ngenani babagan ginjel, jaundice, penyakit ati, penylametan urin utawa fungsi nguyuh abnormal kudu nggunakake kanthi ati-ati.

2. Isih ana kekurangan data riset klinis babagan pengobatan kanggo bocah-bocah ing umur 6 taun, lan sawetara bocah bisa ngalami mundhut bobot ing tahap awal perawatan.

3. Isih kurang data riset klinis babagan obat kanggo wong tuwa.

4. Eksperimen kewan nuduhake yen dosis dhuwur saka produk iki bisa duwe efek teratogenik ing janin. Wanita ngandhut kudu nggunakake kanthi ati-ati. FDA wis nggolongake safety meteng obat iki minangka Grade C.

5. Wanita sing nyusoni kudu nggunakake kanthi ati-ati.

6. Patients sing lagi njupuk utawa wis dijupuk monoamine oxidase inhibitor kayata phenethylhydrazine lan phenylcyclopropylamine ing 14 dina ngirim ora nggunakake.

 

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Tuku arep tuku? 

Ing ringkesan, minangka profesional Bubuk atomoxetine hidroklorida pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Atomoxetine hcl bubuk, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi