Bubuk Atovaquone

CAS: 95233-18-4
Penampilan: bubuk kuning
Standar: usp
Aplikasi: Anti-Malaria
Merk: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Atovaquone?

bubuk Atovaquone, diprodhuksi dening Yihui, minangka produk farmasi berkualitas tinggi sing nduwe peran penting ing macem-macem industri. Dikenal kanggo versatility lan khasiat sawijining, Iki minangka asil saka prasetya Yihui kanggo prodhuksi pharmaceutical top-kedudukan.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Atovaquone

CAS: 95233-18-4

MF:C22H19ClO3

MW: 366.84

EINECS: 000-000-0

Nomer MDL: MFCD00889188

Purity: 99%

Paket: 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

95233.webp

Spesifikasi lan Parameter:

item

KHUSUS

results

katon

Kuning bubuk

Kuning bubuk

kelarutan

Bebas larut ing N-methyl-2-pyrrolidone lan ing tetrahydrofuran; 

Rada larut ing etil asetat; Ora larut ing banyu.

conforms

identifikasi

Penyerapan infra merah

conforms

Wektu retensi puncak utama cocog karo standar HPLC

conforms

Water

≤1.0%

0.02%

Turahan ing kontak

≤0.1%

0.09%

logam berat

≤10ppm

<10ppm

Pelarut sing resik

Metanol≤2000ppm

73.6ppm

Kloroform≤60ppm

<1.5ppm

Diklorometana≤600ppm

77.3ppm

Asetonitril≤410ppm

28.3ppm

Bahan sing gegandhengan


RRT=0.63≤0.5%

0.01%

RRT=0.89≤0.3%

0.03%

RRT=1.8≤0.5%

UD

Senyawa sing gegandhengan A≤1.0%

UD

Kotoran liyane≤0.2%

0.03%

Total impurities liyane≤1.0%

0.03%

Total impurities≤1.5%

0.08%

pengujian kadar logam

97.5% -101.5%

99.6%

kesimpulan

Selaras karo spesifikasi perusahaan.

Komposisi Kimia:

Iku kasusun saka unsur ing ngisor iki:

Bahanpersentasi
Atovaquone100%

Efek lan Fungsi:

Iki minangka agen antimalaria lan antimikroba sing kuat. Fungsi utami kalebu:

  • Sifat antimalaria: Produk iki efektif nglawan malaria kanthi nyandhet rantai transpor elektron mitokondria ing parasit malaria, nyegah replikasi.

  • Aktivitas Antimikroba: Iku nuduhake daya urip marang orane katrangan saka protozoa lan organisme mikroskopik, nggawe piranti penting ing perawatan saka macem-macem kontaminasi.

  • Tindakan Spektrum Luas:Fleksibilitas kasebut ngluwihi kanggo nglawan infeksi sing disebabake dening Pneumocystis jirovecii, Toxoplasma gondii, lan spesies Babesia.

  • Sifat Antikanker Potensial: Riset nuduhake potensial kanggo nyandhet wutah sel kanker tartamtu, dadi subyek kapentingan ing studi onkologi.

  • Infeksi Protozoa liyane: The 95233-18-4 bisa uga digunakake ing perawatan saka infèksi protozoal liyane, kayata babesiosis lan toxoplasmosis. Ing kedadeyan kasebut, kerjane kanthi ngalangi kemampuan mitokondria protozoa, sing ndadekake dheweke bisa dibusak saka awak.

  • Kabeh babagan Suspensi Oral Endured: Asring digawe kanggo dijupuk kanthi lisan minangka penundaan, sing bisa mbiyantu wong sing duwe masalah ngulu pil utawa tablet. Wangun wêdakakêna ngidini administrasi gampang, utamané ing pasien pediatrik utawa individu sing kesulitan ngulu.

Proses sintesis:

Prodhuk disintesis liwat proses tliti sing nglibatake reaksi kimia utama. Wiwit saka wiwitan, kombinasi kasebut kalebu sawetara gerakan kanggo njamin kabecikan lan kelangsungan asil pungkasan. Yihui nggunakake teknologi canggih lan netepi langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat sajrone sintesis.

Standar Kualitas:

Yihui njaga standar kualitas paling dhuwur ing produksi Atovaquone . Komitmen kita kanggo keunggulan dibayangke ing ketaatan kanggo pathokan internasional. Produk kasebut tundhuk karo spesifikasi sing digarisake dening sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, kanthi mesthekake yen memenuhi standar ketat sing ditetepake dening badan pangaturan.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Atovaquone nemokake aplikasi ing macem-macem industri, kalebu:

Industri Farmasi:

Obat antimalaria: Iki minangka bahan utama ing produksi obat-obatan lan formulasi antimalaria. Iki digunakake kanggo ngrakit obat-obatan kanggo ngobati lan nglawan demam alas, utamane ing kabupaten sing proteksi saka spesialis antimalaria liyane dadi kuwatir.

Obat antiprotozoa: Produk kasebut bisa digunakake kanggo ngembangake obat-obatan sing ngarahake infeksi protozoal liyane, kayata babesiosis lan toxoplasmosis.

Riset lan Pangembangan Medis:

Studi Infeksi Protozoa: Bisa digunakake ing riset laboratorium kanggo mangerteni lan nglawan infeksi protozoa. Bisa digunakake ing studi in vitro kanggo netepake efektifitas marang macem-macem parasit lan kanggo njelajah opsi perawatan anyar sing potensial.

Obat Kedokteran Hewan:

Produk Kesehatan Hewan: Produk kasebut duweni potensi bisa digunakake kanggo ngembangake obat-obatan Veteriner kanggo perawatan lan nyegah malaria lan infeksi parasit liyane ing kewan.

Bioteknologi lan Ilmu Urip:

Panaliten Parasitologi: Bisa uga nemokake aplikasi ing riset bioteknologi sing ana gandhengane karo parasitologi, kalebu studi babagan biologi parasit, resistensi obat, lan pangembangan strategi perawatan anyar.

Rantai Pasokan Kimia lan Farmasi:

Produksi Active Pharmaceutical Ingredient (API): Bubuk Atovaquone serves minangka API penting kanggo produksi produk pharmaceutical rampung digunakake ing perawatan saka malaria lan infèksi protozoal liyane.


Kajaba iku, iki nduweni peran kanggo ndhukung inisiatif kesehatan global sing fokus kanggo nglawan malaria lan penyakit parasit liyane ing setelan winates sumber daya, ing ngendi akses menyang perawatan sing efektif penting banget.


Bidang aplikasi potensial iki nyorot macem-macem panggunaan bubuk iki, saka perane ing farmasi lan riset medis nganti relevansi kanggo ngatasi tantangan kesehatan masyarakat. Wigati dimangerteni manawa aplikasi khusus produk iki bakal gumantung saka persetujuan peraturan, syarat formulasi, lan kemajuan riset lan pangembangan ing saben industri.

Hubungi kita:

Yihui, produsen lan pemasok terkemuka, njamin kualitas paling dhuwur Bubuk Atovaquone. Ketaatan kita marang standar lan sertifikasi internasional, kalebu ISO, Kosher, Halal, lan GMP, nandheske komitmen kita kanggo menehi keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.


Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi