Atropine Sulphate API

CAS: 55-48-1
Paket: 1kg; 10kg; 25kg
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier API Atropine Sulphate

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Atropin sulfat. Kita bisa ngasilake Atropine sulfat kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok Atropine sulfat murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

PROMOSI1111.webp

Apa Atropine Sulphate API?

Iku accoutrements mentahan pharmaceutical. Iki minangka bubuk kristal tanpa warna. Jeneng kimia yaiku (8- metil-8-azabicyclo(3.2.1) oct-3-yl) 3- hidroksi-2-fenilpropanoat sulfat, rumus molekule yaiku C17H23NO3 · H2SO4 lan bobot molekule 695.81 g/spook. nomer CAS iku 55-48-1. Asalé saka pabrik sing umum dikenal minangka belladonna (jeneng Cina yaiku Manzhusha Hua). iku wangun swab saka atropine, ngendi ion sulfat digabungake karo tembelan atropine. Sacara kimia, iki dianggep minangka (±)- hyoscyamine sulfate. Iku kasusun saka struktur cincin siklopentane karo sawetara gugus fungsi ditempelake, kalebu ester, hidroksil, lan gugus amina tersier. Iku tanggung jawab ing banyu, etanol, lan kloroform, kanthi kelarutan miturut suhu lan pH. Umume diatur ing wangun padhet. Atropin sulfat API cukup stabil ing suhu kamar nanging bisa ngalami korupsi ing suhu dhuwur utawa kahanan lengket. Iki kalebu kelas obat antikolinergik.

Panemuan atropin sulfat bisa ditelusuri wiwit awal abad kaping 19.

Ing taun 1831, ahli obat Prancis Pierre Joseph Pelletier lan Joseph Bienaimé Caventou ngisolasi lan nyabut bahan obat saka Atropa belladonna, sing dijenengi "atropia".

Ing taun 1864, croaker Austria lan ahli botani Ernst von Pfungst kasil nyintesis "atropia" saka Atropa belladonna lan luwih nyinaoni parsel farmakologis.

Ing taun 1901, ahli obat lan apoteker Inggris Arthur Eichengrün nyintesis atropine sulfat (Atropine Sulphate) kanthi mbales atropine nganggo asam sulfat. Ekspresi iki luwih gampang kanggo disimpen lan digunakake, mula entuk relinquishment.

Wiwit, atropine sulfat wis digunakake digunakake ing lapangan medical minangka zat tamba penting, utamané ing ngluwari saka peracunan beracun akut, perawatan saka penyakit jantung, lan dilation murid sadurunge lan sawise surgery mripat. terus digunakake sacara ekstensif ing obat modern.

Informasi dhasar

jeneng Product

Atropin sulfat

Jeneng kimia

(8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1]oct-3-yl) 3-hydroxy-2-phenylpropanoate sulfate

CAS

55-48-1

MF

2C17H23NO3.H2O4S

MW

676.82

EINECS

200-235-0

Nomer MDL

MFC00077268

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

Kelas Kedokteran & Kelas Riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

   55.webp            

standar kualitas

item

specifications

results

Description

Bubuk kristal utawa granula putih. Higroscopie, ora ana ambune, partikel asing sing katon bebas

A granular putih, ora mambu

kelarutan

Banget larut ing banyu demineralized

pass

Titik lebur

NLT 187 ℃

190.5 ℃

Penyerapan infra merah

Nyerep cahya infra merah kanggo peta peta karo kontrol (spektrum 487 tokoh pesawat) konsisten

pass

Sulfat

Kudu positif

positif

rotasi sudut

-0.60 ° ~ + 0.05 °

-0.005 °

Keasaman

NMT 0.3 ml

pass

Water

NMT 4.0%

2.6%

Turahan ing kontak

NMT 0.2%

0.07%

Alkaloid liyane

Kudu positif

pass

pengujian kadar logam

98.5% ~ 101.0%

99.0%

Kesimpulan: selaras karo USP34.

Apa atropine sulfat digunakake?

Iki minangka obat sing umum digunakake ing praktik medis kanggo sawetara tujuan. Mangkene kegunaan utama lan mupangat saka atropine sulfate:
1. Nambani Bradycardia

Iki asring diwenehake kanggo kasus bradikardia (denyut jantung sing alon) kanggo nambah denyut jantung lan ningkatake rotasi getih.

2. tamba kanggo Keracunan

digunakake minangka obat kanggo jinis peracunan tartamtu, padha karo peracunan organofosfat. Kerjane kanthi ngalangi tumindak asetilkolin, yaiku neurotransmitter sing ngatur macem-macem fungsi daging.

3. Relieves Otot Spasms

asring digunakake kanggo ngredhakaké spasme otot, padha karo ing saluran gastrointestinal, saluran empedu, utawa kandung kemih. Kerjane kanthi santai otot polos ing organ kasebut.

4. Ngapikake Fungsi Pernafasan

iki sok-sok digunakake kanggo ameliorate fungsi ambegan dening ngurangi concealment ing Airways lan dilating bronchi. Iku utamané migunani kanggo nambani torture ambegan ing kasus karo kondisi paru-paru kaya habitual obstructive pulmonary complaint (COPD).

5. Nyurung Pupil Dilation

iki digunakake kanggo ngindhuksi dilatasi pupil nalika pemeriksaan mata utawa operasi. Iki uga digunakake kanggo nambani sawetara kondisi mata kaya uveitis lan iritis.

Sakabèhé, Iki minangka obat protean sing duwe sawetara aplikasi klinis sing penting. Nanging, tansah takon karo croaker pisanan kanggo mesthekake nggunakake aman lan efektif, Yen sampeyan metokake atropine sulphate kanggo kondisi medical.

stabilitas

Atropin sulfat api bisa tetep relatif stabil ing kondisi sing bener. Mangkene sawetara informasi penting babagan stabilitas:

  • Stabilitas Suhu: Iku cukup stabil ing suhu kamar nanging bisa putrefy ing suhu dhuwur. mangkono, ing storehouse lan operasi, iku kudu katahan mudhun saka lingkungan suhu dhuwur.

  • Stabilitas Kelembapan: Sensitif kanggo kelembapan lan cenderung nyerep. kecemplung kelembapan bisa nyebabake owah-owahan ing kualitas lan kinerja. Kanggo njaga stabilitas, kudu disimpen ing terrain kanthi kelembapan sing sithik, lan nggunakake wadhah sing disegel dianjurake.

  • Stabilitas Cahya: Sensitif cahya, utamane kanggo sinar UV. Paparan cahya bisa nyebabake dekomposisi lan degradasi. Mulane, sajrone panyimpenan lan panggunaan, kudu dihindari sinar srengenge langsung utawa cahya sing kuwat.

  • Stabilitas pH: Kelarutan dipengaruhi dening pH. Kelarutan lan stabilitas bisa beda-beda ing kahanan pH sing beda.

Ing ringkesan, kanggo mesthekake stabilitas, dianjurake kanggo nyimpen ing terrain garing, kelangan, lan cahya-tameng, nalika ngindhari cahya kanggo Kelembapan, suhu dhuwur, cahya UV, lan faktor salabetipun.

Lumbung

Kondisi panyimpenan atropine sulfate penting kanggo njaga stabilitas lan kualitase.

  • Suhu: Sampeyan kudu disimpen ing suhu kamar 15 °C nganti 30 °C. Aja nyedhiyakake suhu sing dhuwur utawa kurang.

  • Kelembapan: Umume sensitif marang kelembapan, mula kudu disimpen ing papan sing garing. Disaranake kanggo nyimpen ing papan kanthi kelembapan relatif ing ngisor 60.

  • Cahya: Iku sensitif cahya, utamane kanggo sinar ultraviolet (UV). Kanggo nutupi kestabilan, simpen atropine sulfat ing wadhah utawa kemasan buram sing bisa nglindhungi saka srengenge langsung utawa cahya sing padhang.

  • Packaging: Sampeyan kudu disimpen ing wadhah utawa kemasan asli sing disegel. Wadah sing disegel bisa mbantu kelembapan, cahya, lan hawa mlebu, mbantu njaga stabilitas lan kualitase.

Elinga yen ing ndhuwur minangka rekomendasi panyimpenan umum, lan kahanan panyimpenan tartamtu bisa beda-beda gumantung saka cara nyiapake, supplier, utawa spesifikasi produk. Kanggo stabilitas lan kualitas optimal, disaranake ngrujuk menyang pandhuan produk utawa takon pabrikan / panyedhiya kanggo pandhuan khusus kanggo panyimpenan.

Penting:

Wigati dimangerteni manawa 'produk iki minangka bahan mentah kanggo panggunaan komersial, dudu konsumsi pribadi'. Perusahaan kita ora bakal tanggung jawab kanggo risiko utawa akibat sing disebabake dening panggunaan pribadi.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp 

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Xi'an Yihui Company adhering kanggo konsep tanggung jawab sosial lan pembangunan sustainable, ing proses produksi lan Manajemen tansah fokus ing pangayoman lingkungan, safety kualitas, lan tanggung jawab sosial, kanggo ningkataké pembangunan sustainable perusahaan minangka goal. Ing ringkesan, minangka Atropine sulfat bubuk pabrik, kita bakal nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur Atropin sulfat API lan layanan profesional.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal reply kanggo sampeyan ASAP.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Atropine sulphate API, 55-48-1, Atropine sulphate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi