Azacytidine

CAS: 320-67-2
MF:C8H12N4O5
MW: 244.2
Paket: 500g/bag; 1kg/bag
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

We supply 5- Azacytidine API

Kita bangga nawakake 5- Azacytidine API, a high- quality medicinal component used as an antineoplastic and antiviral agent. This API is primarily used in the treatment of acute myeloid leukemia, myelodysplastic pattern, and habitual myelomonocytic leukemia. Our product is manufactured in compliance with strict quality norms, icing its chastity and effectiveness. It's available in colorful packaging sizes to suit your specific conditions. Trust us to give you with a dependable and effective force of 5- Azacytidine. communicate us moment to learn further about this product and how we can help you.

Apa Azacytidine?

5- Azacytidine wêdakakêna, uga dikenal minangka Azacitidine utawa 5- AC, minangka zat kimia. Iku analog nukleosida sing digawe saka basa adenine lan tembelan sing bentuke dering nominasi heterosiklik nitrogen sing ngandhut nitrogen. Iki minangka aset DNA methyltransferase lan terus digunakake kanggo nambani pola myelodysplastic (MDS), kondisi getih. 320-67-2. Rumus kimia yaiku C8H12N4O5, lan bobot molekul yaiku 244.2 g / spook. Bisa ngowahi ekspresi gen lan duwe keuntungan remedial ing kahanan kaya pola myelodysplastic (MDS) kanthi ngintip karo proses metilasi DNA. Kanthi nyegah owah-owahan metilasi DNA, ningkatake pertumbuhan sel hematopoietik sing sehat lan ngowahi konformasi sel hematopoietik sing ora sampurna.

Penemuan 5-Azacytidine diwiwiti ing taun 1950-an. Ringkesan temuan kasebut bisa ditemokake ing kene:

Sing pertama Azacytidine API Konflasi ditindakake ing taun 1958 dening para eksperimen saka Seksi Pengembangan Kimia Institut Kesehatan Nasional ing Amerika Serikat. Dheweke nemtokake manawa zat iki nyegah metilasi DNA seluler.

Institut Kanker Nasional (NCI) ing Amerika Serikat wiwit nganakake eksplorasi anyar azacytidine ing 1964.

bubuk Azacitidine ngliwati eksplorasi lan pangembangan anyar sajrone dekade sadurunge. Administrasi Pangan lan Narkoba AS (FDA) menehi berkah Azacytidine (uga didol minangka Vidaza) ing taun 1985 kanggo operasi pola myelodysplastic (MDS). Akibaté, wis terus digunakake kanggo nambani MDS uga.

5- bubuk Azacytidine.webp

Informasi dhasar

Jeneng produk: 5-Azacytidine
CAS:320-67-2
MF:C8H12N4O5
MW: 244.2
EINECS: 206-280-2
Nomer MDL: MFCD00006539
Kemurnian: 99%
Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun
kelarutan: Larut ing DMSO (nganti 25 mg/ml), utawa ing Banyu (nganti 12 mg/ml).
Aplikasi: Kelas obat utawa digunakake kanggo riset.
Packing: Minangka saben panjalukan
Panyimpenan: Suhu kamar.
Formula struktural:


320.webp

Titik lebur: 226 nganti 232 ℃

Titik didih: 534.5 ℃

Kelarutan banyu: larut

Kapadhetan: 2.08 g/cm³

Titik nyala: 277 ℃

standar kualitas


item

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

wêdakakêna putih

Kemurnian HPLC

Ora kurang saka 98%

99.3%

Mundhut ing pangatusan

Ora luwih saka 0.5%

0.4%

Turahan ing kontak

Ora luwih saka 0.5%

Tundhuk

kesimpulan

qualified


Packing:  500g/bag;1kg/bag

Kondisi panyimpenan: -20 ℃, tahan kelembapan, disegel, lan bukti cahya

Kahanan transportasi: 2-8 ℃ transportasi


Kategori: Zat beracun

Klasifikasi keracunan: beracun banget

Toksisitas akut: Oral LD50 ing tikus: 572 mg/kg; Rongga weteng tikus LD50: 68 mg/kg

Karakteristik bebaya gampang kobong: gampang kobong; Kobong ngasilake asap nitrogen oksida beracun; Efek samping obat kanggo pasien: mual, muntah, diare, lan nyuda sel getih putih

Agen pemadam: bubuk garing, busa, pasir, karbon dioksida, banyu atom


Apa aplikasi bubuk 5-Azacytidine ?

Ing ngisor iki sing nggunakake utama kanggo 5-Azacytidine bubuk lan wilayah aplikasi:

1. Obat antimetabolik

Indikasi utama yaiku leukemia myeloid akut sing ora efektif tumrap perawatan konvensional. Uga digunakake kanggo kanker payudara, melanoma, kanker usus, lan liya-liyane. Manifestasi utama keracunan yaiku leukopenia, trombositopenia, lan anemia. Mual lan muntah minangka reaksi salabetipun sing umum, sing bisa didandani kanthi infus sing dawa utawa nggunakake antiemetik 24 nganti 48 jam sadurunge perawatan. Efek beracun liyane kalebu diare, gangguan neuromuskular, demam, hipotensi, lan ruam. Formulasi anyar disiapake 3-4 jam sadurunge digunakake.

2.A inhibitor wutah kuat lan agen sitotoksik

Inhibisi DNChemicalbookA methyltransferase, mekanisme regulasi penting kanggo ekspresi gen, aktivasi, lan silencing; Suppressants kanker kanthi aktivitas antibodi sing lemah (Gram positif); Digunakake kanggo nyinaoni efek panggabungan molekul DNA sajrone proses metilasi DNA

3. Faktor penghambat pertumbuhan potensial lan pembawa sitotoksik

Nyandhet DNA methyltransferase, sing minangka mekanisme pangaturan penting kanggo ekspresi gen, aktivasi gen, lan mati gen. Faktor iki nyebabake demethylation DNA utawa semi demethylation, saéngga faktor transkripsi bisa ngiket DNA lan ngaktifake gen supresor tumor.



Informasi keamanan

Label barang mbebayani: T

Kode kategori bebaya: 45-46-22

Safety instructions: 53-22-36/37/39-45

WGK Jerman: 3

Nomer RTECS: XZ3017500

F: 10-23

Kode Pabean: 29349990

Data Bahan Beracun: 320-67-2

Keracunan: LD50 ing tikus (mg / kg): 115.9 ip; 572.3 Lisan (Palm, Kensler)



Tindakan farmakologis

Azacytidine duweni efek anti-tumor kanthi nyuda metilasi DNA lan nindakake sitotoksisitas langsung ing sel hematopoietik abnormal sumsum balung. Panliten in vitro wis nuduhake yen konsentrasi produk iki ing inhibisi maksimum metilasi DNA ora sacara signifikan ngalangi sintesis DNA. Fenomena metilasi rendah bisa mulihake fungsi normal gen sing ana hubungane karo diferensiasi lan proliferasi buku kimia sing apik. Efek sitotoksik saka prodhuk iki bisa nyebabake pati sel sing berkembang kanthi cepet, kalebu sel kanker sing ilang kontrol mekanisme normal, dene sel sing ora berkembang biak relatif ora sensitif marang produk iki. Ringkesan, sifat fisikokimia, cara persiapan, efek farmakologis, lan aplikasi azacitidine


Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.


Ing ringkesan, minangka profesional Azacitidine API pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh.

informasi kontak kami: 

E-mail:sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Azacytidine, 320-67-2, Azacitidine API, bubuk Azacitidine, bubuk 5-Azacytidine, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi