Azithromycin API

CAS: 83905-01-5
Katon: Wêdakakêna putih nganti putih
Standar: usp/ep/bp
Aplikasi: Antibiotik Macrolide
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Azithromycin?

Azithromycin API minangka obat antibiotik sing digunakake kanggo nambani macem-macem infeksi bakteri. Iki kalebu kelas obat sing dikenal minangka antibiotik macrolide, sing bisa nyegah pertumbuhan lan reproduksi bakteri.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Azithromycin

CAS: 83905-01-5

MF:C38H72N2O12

MW: 748.98

EINECS: 617-500-5

Nomer MDL: MFCD00873574

Purity: 99.99%

Paket: 1KG; 25KG

Digunakake: riset lan pharma grade

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

83905.webp

specifications

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

Meets

kelarutan

Praktis ora larut ing banyu, bebas larut ing etanol anhidrat lan ing metilen klorida

Meets

identifikasi

 IR

Miturut standar

Meets

 HPLC

Miturut standar

Meets

rotasi tartamtu

Antarane -45° lan -49°

-46 °

Kristalitas

Meet syarat.

conforms

pH

Antarane 9.0 lan 11.0

9.7

bahan kimia web

Prosedur 2


Pengotor L,M

NMT 0.5%

ND

Najis E, F

NM T0.5%

ND

Najis J

NMT 0.3%

ND

Najis I

NMT 0.7%

ND

Pengotor C,H

NMT 0.5%

ND

pengotor N, A

NMT 0.5%

ND

Pengotor P

NMT 0.2%

ND

Najis O

NMT 0.5%

ND

Najis G

NMT 0.5%

ND

Najis B

NMT 1.0%

0.1%

Sembarang Impurity liyane

NMT 0.2%

0.18%

Total Impurity

NMT 3.0%

0.2%

Water

Antarane 1.8% lan 6.5% (Dihydrate: 4.0% ~ 5.0%)

4.4%

Turahan ing kontak

NMT 0.3%

0.02%

Heavy metal

NMT 0.0025%

Sisa solvent

Aseton: NMT 0.5%;

Diklorometana: NMT 0.06%

0.2%

0.01%

Assay (HPLC)

Antarane 945ug / mg lan 1030ug / mg (ing basis garing)

993 ug/mg

kesimpulan: Produk iki tundhuk karo syarat USP42

Komposisi Kimia:

Komposisi kimia kasebut digawe kanthi tliti kanggo nyukupi standar farmasi, njamin keamanan lan khasiat. Komponen utama kalebu C38H72N2O12, nyumbang kanggo sifat sing khas.

Efek lan Fungsi:

Azithromycin minangka dihidrat nduweni peran penting kanggo nglawan infeksi bakteri kanthi nyegah sintesis protein ing organisme sing rentan. Aktivitas spektrum sing amba ndadekake efektif nglawan macem-macem bakteri, kalebu infeksi pernapasan lan kulit. Produk iki utamané misuwur amarga kemampuan kanggo nglumpukake ing jaringan sing kena infeksi, sing nyebabake khasiat terapeutik sing luwih apik.

Produk kasebut biasane digunakake ing bisnis obat kanggo nggabungake agen anti-infeksi sing ngobati kontaminasi saluran pernapasan, penyakit kulit lan jaringan sing alus, lan penyakit sing dikirim sacara fisik. cornerstone ing arsenal pharmaceutical marang penyakit infèksius.

Proses sintesis:

Proses sintesis kompleks digunakake dening Yihui Pharmaceuticals kanggo njamin kualitas lan kemurnian bubuk azitromisin. Diwiwiti karo bahan-bahan sing ora diresiki kanthi susah payah, campuran kasebut kalebu kemajuan respon sintetik sing tepat lan langkah-langkah filtrasi. Siklus iki dimaksudaké kanggo tetep kanggo ngukur kontrol kualitas kaku, nggawa asil pungkasan saka immaculateness mboten umum.

Standar Kualitas:

Yihui fokus ing ngirim asil saka kualitas paling. Proses nggawe kita cocog karo norma-norma ing saindenging jagad, lan kita duwe penegasan kanggo ISO, Fit, Halal, lan GMP. Sertifikat kasebut nyoroti prasetya kita kanggo konfirmasi kualitas lan konsistensi administratif, menehi kepastian marang klien kita ing bisnis obat. Ing ngisor iki minangka bagean saka prinsip kualitas sing kudu ditindakake produk:


Kemurnian: Produk kasebut kudu duwe tingkat immaculateness sing luwih dhuwur, biasane luwih saka 100%. Debasements utawa polutan bisa mengaruhi kecukupan lan kesejahteraan obat kasebut.


Identifikasi: Iki kudu diakoni kanthi tepat liwat strategi sing beda-beda, kayata kromatografi, spektroskopi, utawa spektrometri massa. Iki njamin yen produk lan dudu senyawa liya minangka bahan aktif.


Katrangan fisik: Produk kudu nduweni sifat nyata sing eksplisit, kalebu penampilan, macem-macem, aroma, lan solvency. Kualitas kasebut mbantu ID lan pamisahan zat kasebut.


Kualitas mikrobiologis: Produk kasebut kudu dibebasake saka polusi mikroba, kayata mikroorganisme, parasit, utawa endotoksin. Ketaatan banget kanggo prinsip kualitas mikrobiologis mbatesi gamble penyakit utawa respon ora ramah ing pasien.


Pelarut sing isih ana: Pedoman Konferensi Internasional babagan Harmonisasi (ICH), ing antarane watesan sing ditetepake, kudu ngatur anané sisa pelarut sing digunakake sajrone proses manufaktur. Titik potong iki njamin kesejahteraan obat kanggo panggunaan manungsa.


Stabilitas: Azithromycin API kudu njaga keamanan lan kekuwatane sajrone wektu panggunaan. Kanggo ngevaluasi degradasi obat lan nemtokake kahanan panyimpenan sing paling cocog, tes stabilitas ditindakake ing macem-macem kahanan.


Great Assembling Practice (GMP): Sistem perakitan produk kudu netepi aturan GMP, sing njamin produk kasebut bisa dipercaya lan dikontrol dening prinsip kualitas. GMP nyakup macem-macem sudut, kalebu rencana kantor, alignment gear, nyiapake fakultas, dokumentasi, lan kontrol kualitas.


4 test pihak katelu.webp

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

83905-01-5 nglacak aplikasi sing wiyar ing bisnis obat, sing ngisi minangka perbaikan kritis ing rencana agen anti-infeksi. Kemampuan kanggo nglawan macem-macem mikroba ndadekake cukup kanggo nambani macem-macem kontaminasi. Produk Yihui minangka dhasar pangembangan obat-obatan sing digunakake kanggo ngatasi kontaminasi saluran pernapasan, penyakit kulit, lan penyakit sing dikomunikasikake kanthi fisik.


Pengepakan & Pengiriman

 5 yihui shipping.webp

packing:

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l  Logo khusus

l  Paket sing disesuaikan

l  Kustomisasi grafis

Shipping:

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

 


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp 

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 8 sertifikat.webp

Sugeng rawuh ing Pabrik Xi'an Yihui   

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Hubungi kita:

Narkoba Yihui tetep bisa dipercaya lan pinter Granul azitromisin produsen lan panyedhiya. Fokus ing keagungan, ketaatan kita marang norma lan konfirmasi global (ISO, Sah, Halal, lan GMP) njamin pangiriman barang tingkat pertama. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.


Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi