Benoxinate Hydrochloride

CAS: 5987-82-6
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Standar: ing omah
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 5kg
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Benoxinate Hydrochloride?

Benoxinate Hydrochloride uga diwujudake dening merek dagang Fluress, minangka obat penenang sing umume digunakake ing ophthalmology. Minangka bubuk tembus putih, bisa larut ing banyu, njamin organisasi sing produktif lan wiwitan sedasi sing cepet. Persamaan senyawa saka itis C17H28ClNO3, nggarisake potongan alami.

Ditampa saka klompok ester korosif para-aminobenzoic, produk kasebut nampilake sifat sedative sing luar biasa, dadi bahan pokok ing operasi sing beda-beda. Njamin kemurnian, stabilitas, lan tundhuk karo standar kualitas internasional, Yihui bangga banget ing produksi senyawa penting iki.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Benoxinate Hydrochloride

CAS: 5987-82-6

MF:C17H29ClN2O3

MW: 344.88

EINECS: 227-808-8

Nomer MDL: MFCD00012512

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

5987.webp


Keterangan:

item

specifications

results

katon

Bubuk kristal meh putih utawa putih

conforms

bahan kimia web

Kotoran tunggal: maks 0.5%

Jumlah kabeh impurities: maksimal 1.0%

conforms

conforms

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

conforms

pengujian kadar logam

≥99.0% (HPLC)

99.4%

Kesimpulan: Item sing diuji cocog karo syarat Standar In-house.

Katrangan Fungsi

Benoxinate hcl Kab nduweni peran penting ing anestesi lokal, utamane ing prosedur ophthalmic. Mekanisme kasebut kalebu pamblokiran saluran sodium, nyandhet impuls saraf, lan nyebabake mundhut sensasi sementara. Iki ngidini praktisi medis nindakake macem-macem pemeriksaan mata lan operasi kanthi ngelingi kenyamanan pasien. Komitmen Yihui kanggo keunggulan produk njamin linuwih produk kanggo nggayuh anestesi sing tepat lan efektif. Tugas lan kemampuan kasebut bisa digambarake kaya ing ngisor iki:


Sedasi Tetangga: Benoxinate Hydrochloride tumindak kanthi ngalangi motivasi saraf ing wilayah sing ditemtokake, menehi sedasi transitory utawa impact desensitizing. Nalika ditrapake sacara topikal ing mripat, kornea, konjungtiva, lan jaringan sing nyakup kanthi cepet, kanthi nganggep strategi sing gampang ditindakake.


Metodologi Ophthalmic: Ahli optometris lan ophthalmologists kerep nggunakake produk kasebut kanggo nggampangake operasi mata cilik lan prosedur diagnostik. Iki menehi kekuwatan marang pasien supaya bisa ngliwati strategi kasebut tanpa ngrasakake rasa nyiksa utawa ora kepenak, njamin pertemuan sing luwih nyenengake.


Tonometri: Salah sawijining panggunaan penting produk yaiku ing tonometri, sing kalebu ngira tekanan intraokular. Kanthi desensitizing lumahing mripat, iku nganggep presisi lan gampang ngira tekanan mripat, mbantu karo tekad lan papan kahanan kaya glaukoma.


Ngilangi Badan Asing: Produk kasebut saben-saben digunakake nalika ngilangi awak sing ora pati ngerti saka mripat. Refleks nyuwek lan kedhip dikurangi kanthi nyuda permukaan mripat, dadi luwih gampang kanggo nemokake lan mbusak obyek asing saka mripat kanthi aman.


Kontak Focal point Fitting: Sadurunge pas titik fokus kontak, iku akeh wektu digunakake kanggo mati rasa lumahing mripat. Iki njamin pengalaman sing luwih apik kanggo pasien kanthi nyuda rasa ora nyaman lan sensitivitas sajrone proses pas.


Wiwitan Cepet lan Rentang Singkat: Wis wiwitan kegiatan sing cepet, menehi relief cepet saka rasa ora nyaman ora suwe sawise aplikasi. Nanging, wektu kerjane cukup cendhak, biasane kira-kira 15 nganti 20 menit. Prosedur ophthalmic sing kudu rampung kanthi cepet bisa ditindakake.

Deskripsi Proses Sintesis

Reaksi antarane asam para-aminobenzoic lan etanol minangka langkah pisanan ing sintesis multi-langkah produk. Tanggepan lan langkah-langkah reresik sing ditindakake bakal ngasilake asil pungkasan. Yihui nggunakke kantor sing canggih lan ngetutake konvensi sing kaku kanggo njamin kabecikan lan konsistensi saben klompok.

Deskripsi Standar Mutu

Yihui nempatake fokus utama ing jaminan kualitas, nyelarasake proses produksi karo standar internasional. kita 5987-82-6 ngalami tes sing ketat kanggo kemurnian, stabilitas, lan khasiat. Fasilitas manufaktur kasebut disertifikasi karo ISO, Kosher, Halal, lan GMP, mbuktekake komitmen sing ora tegang kanggo ngirim produk kelas farmasi.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Produk kasebut nglacak aplikasi sing akeh ing fasilitas ophthalmic, klinik medis, lan yayasan eksplorasi. Prosedur diagnostik, operasi katarak, lan intervensi ophthalmic liyane kabeh nggunakake. Fleksibilitas kasebut minangka piranti penting kanggo para ahli ing bidang perawatan mata, njamin panglipur pasien lan akurasi prosedural.

Layanan OEM

Yihui nyedhiyakake layanan OEM kanggo Benoxinate hcl Kab amarga kita ngerti macem-macem syarat pelanggan. Kita gabung karo kanca-kanca ing saindenging jagad, menehi jawaban sing diowahi kanggo nyukupi prasyarat lan karep sing jelas. Kemampuan kita ngluwihi perakitan kepungkur, nyengkuyung organisasi jarak jauh adhedhasar kapercayan lan prestasi bareng.

Hubungi Kita

Yihui, minangka bentenaken Benoxinate Hydrochloride pabrikan lan supplier, njunjung standar paling dhuwur ing kualitas produk lan safety. Sertifikasi kita ing ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske dedikasi kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon utawa tuku produk, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Kita ngarep-arep kontribusi kanggo sukses ing bidang farmasi lan medis.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi