Bicalutamide api

No CAS: 90357-06-5
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Standar: USP/EP
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antiandrogen & Kanker Prostat
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Bicalutamide

We offer Bicalutamide API, obat sing umume efektif digunakake ing perawatan kanker prostat. Wêdakakêna Bicalutamide kita diprodhuksi kanthi cara manufaktur paling mburi lan kualitas paling dhuwur, icing kasebut cocog karo norma-norma ketabahan sing paling ketat. Bengkel obat sing penting iki kanthi ngalangi barang androgen (hormon lanang) ing awak, sing mbantu nyepetake wutah lan panyebaran sel kanker. Kita setya nyedhiyakake sumber Bicalutamide sing bisa dipercaya lan harmonis kanggo nyukupi syarat assiduity farmasi. komunikasi kita wayahe kanggo sinau luwih bab produk lan layanan kita.

 

Apa Bicalutamide?

Bicalutamide API minangka komponèn pharmaceutical digunakake ing perawatan saka kanker prostat. Kerjane kanthi ngalangi dhaptar reseptor androgen, sing penting kanggo tuwuh lan urip sel kanker prostat. Kanthi interposing proses iki, mbantu nyepetake kemajuan keluhan, nyuda gejala, lan nambah kualitas urip kanggo kasus kasebut.

API iki umume diwenehake ing bentuk tablet, dijupuk kanthi lisan utawa digabungake karo perawatan kanker liyane. Wis disetujoni kanggo digunakake ing sawetara negara ing saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat, Kanada, lan Australia, lan kasedhiya ing jeneng merek sing warni.

Kaya komponen farmaseutikal, kudu diprodhuksi miturut langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin safety lan efektifitas. Iki bisa uga kalebu tes kontaminasi, kahanan gudang sing cocog, lan njaga norma manufaktur sing tepat. Langkah-langkah kasebut penting kanggo nggawe es yen kasus ngakoni produk sing berkualitas tinggi sing bisa menehi masalah medis sing apik.

Iku alat penting ing perang nglawan kanker prostat. Kanthi nyandhet wutah sel kanker, menehi stopgap kanggo kasus sing bisa uga ngadhepi dalan sing angel lan ora mesthi. Kanthi operasi sing tepat lan ati-ati babagan kualitas manufaktur, API iki bisa mbantu nylametake urip wong sing kena pengaruh keluhan iki.

 

Informasi dhasar

Nama Produk: Bicalutamide

NO CAS: 90357-06-5

MF: C18H14F4N2O4S

MW: 430.37

EINECS: 200-001-8

Nomer MDL: MFCD00869971

Kemurnian: 99% +

MOQ: 1 kg

Asal: China

Aplikasi: Antiandrogen & Kanker Prostat

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

Titik lebur: >300°C

Kondisi panyimpenan: Simpen ing papan sing peteng, Atmosfer Inert, Suhu kamar

Kelarutan: Rada larut ing banyu, meh ora larut ing aseton lan etanol (96%).

 

Keterangan Technical:

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna putih utawa putih

conforms

kelarutan

Bebas larut ing tetrahydrofuran lan ing aseton; larut ing asetonitril; sparingly larut ing metanol; rada larut ing alkohol.

conforms

Identifikasi

A: panyerepan inframerah

B: wektu penylametan saka puncak utama wangun solusi sampel cocog karo sing saka preparation standar, minangka dijupuk ing assay.

conforms

conforms

Water

NMT 0.2%

0.17%

Turahan ing kontak

NMT 0.1%

0.07%

logam berat

NMT 10 ppm

conforms

bahan kimia web

Analog des-fluoro: NMT 0.2%

2- Isomer fluoro: NMT0.2%

Analog hidroksil: NMT 0.2%

Kotoran individu sing ora ditemtokake: NMT 0.1%

Total impurities: NMT 0.5%

0.05%

0.06%

0.09%

0

0.2%

pengujian kadar logam

98.0% ~ 102.0%

99.8%

Kesimpulan: materi tundhuk karo USP.


paket:

1 kg / tas; 25 kg/drum

 

Informasi Safety

Label barang mbebayani: Xi

Kode kategori bebaya: 36/37/38

instruksi safety: 26-36-24/25

Nomer transportasi barang mbebayani: 3077

WGKJerman: 3

Nomer RTECS: TX1413500

Tingkat bebaya: 9

Kategori kemasan: III

Kode Pabean: 29242995

Data Bahan Beracun: 90357-06-5(Data Bahan Berbahaya)

 

Efek farmakologis

Bicalutamide pwoder kalebu obat antiarofik non-steroid, tanpa peran hormon liyane. Iki digabungake karo reseptor androgen kanggo nggawe tanpa ekspresi gen sing efektif, sing nyegah stimulasi androgen, sing ndadékaké tumor prostat saka tumor prostat Atrophy. Iku ilang, lan efek anti-androgen mung katon ing awak (R) -The struktural cocog.

 

Pharmacokinetics

diserap kanthi apik kanthi lisan. Ora ana bukti yen panganan duwe efek klinis ing panggunaan biologis. (S) -Badan heterogen relatif (R) -Eliminasi Vym relatif cepet, lan setengah umure yaiku 1 minggu. Ing jumlah saben dinane, R) -Ing heterogen wis nglumpukake kira-kira 10 kaping ing plasma amarga setengah umure sing dawa, saengga cocok banget kanggo layanan saben dina sapisan dina. Iki digabungake karo protein plasma (96%) lan dimetabolisme sacara wiyar (asidifikasi oksidasi lan glukosaldehida). Metabolit kasebut dibuwang liwat ginjel lan empedu.

 

Indikasi

Pangobatan analog hormon (LHRH) utawa reseksi testis bedah kanthi pembentukan luteal digabungake karo perawatan kanker prostat lanjut.

 

Apa fungsi lan aplikasi Bicalutamide API?

Bicalutamide API minangka obat antiandrogen nonsteroid sing digunakake ing perawatan kanker prostat. Kerjane kanthi ngalangi efek androgen, yaiku hormon lanang sing ngrangsang pertumbuhan sel kanker prostat. Biasane digunakake ing kombinasi karo perawatan liyane, kayata operasi utawa terapi radiasi, kanggo nambah asil lan kualitas urip pasien.

Iki minangka obat oral sing kasedhiya ing bentuk tablet. Iki minangka pilihan perawatan sing efektif banget kanggo kanker prostat tahap awal lan lanjut, lan wis ditrima kanthi apik dening pasien. Obat kasebut nduweni profil safety sing apik lan efek samping sing paling tithik, sing ndadekake pilihan sing cocog kanggo panggunaan jangka panjang.

Saliyane nggunakake ing perawatan kanker prostat, Iku uga wis sinau kanggo nggunakake potensial ing kondisi liyane kayata hirsutism (wulu gedhe banget wutah), kukul, lan botak pola lanang. Nanging, panggunaan kasebut isih ana ing tahap awal riset lan durung disetujoni kanggo panggunaan klinis.

sakabèhé, bubuk bicalutamide minangka alat sing migunani kanggo nglawan kanker prostat lan menehi pangarep-arep kanggo asil lan kualitas urip sing luwih apik. Gampang digunakake, profil safety sing apik, lan efek samping sing minimal dadi pilihan sing disenengi kanggo akeh panyedhiya kesehatan lan pasien.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Bicalutamide API pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo bahan baku tamba kualitas, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi