Brimonidine Tartrate API

CAS: 70359-46-5
MF:C15H16BrN5O6
MW: 442.22
Paket: 100g/bag; 1kg/bag; 25kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Brimonidine Tartrate?

Brimonidine Tartrate API yaiku obat massal β-blocker. Jeneng kimiane yaiku (4-(2-(Tert-butylamino-ethoxy) fenil) hidrogen ester, rumus kimia yaiku C20H28BrNO4, bobot molekul relatif yaiku 437.35, nomer CAS yaiku 70359-46-5. Wangun cair yaiku bubuk kristal unheroic putih utawa entheng, ora ana ambune. meh ora bisa ditindakake ing banyu, tanggung jawab ing etanol lan metanol. Iki digunakake kanggo nambani glaukoma sudut terbuka, hipertensi optik, lan hipertensi optik sawise operasi sinar saka anggota anterior.

Ing wiwitan taun 1980-an, Alcon, perusahaan bioteknologi Amerika, wiwit nggarap agonis reseptor alpha2-adrenergik. Dheweke ngarep-arep bisa nyuda tekanan ing mripat kanthi nyepetake reseptor alpha2 lan menehi obat anyar kanggo nambani glaukoma.

Ing seri screening senyawa, peneliti Alcon ngenali senyawa disebut UK14304 sing efektif ngaktifake alpha2-reseptor kanggo nambani glaukoma. 

Dheweke uga nindakake analisis kimia sing luwih adoh lan optimalisasi emulsi, lan kasil nyintesis emulsi sing luwih stabil lan pilih-pilih, Brimonidine Tartrate.

Ing taun 1996, iki disetujoni dening FDA Amerika Serikat minangka perawatan efektif kanggo glaukoma. Wiwit uga, iku wis gradationally gained fashionability lan wis digunakake digunakake ing Clinical laku.

Informasi dhasar

jeneng Product

Brimonidine Tartrate

jeneng kimia

[4-(2-(Tert-butylamino-ethoxy) fenil] hidrogen ester

CAS

70359-46-5

MF

C15H16BrN5O6

MW

442.22

EINECS

629-848-5

Nomer MDL

MFC07773072

Titik lebur

207-208 ° C (wulan)

Kemurnian

99%

stabilitas

Hiperkopi

kelarutan

DMSO: 1 mg/ml; PBS (pH 7.2): 3 mg/ml

aplikasi

Kedokteran kelas utawa tujuan riset

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Simpen ing kulkas, ing ngisor -20 ° C

Rumus struktur

70359.webp                

standar kualitas

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna putih utawa rada kuning utawa rada coklat

conforms

identifikasi

A. Rotasi optik spesifik

conforms

B. Spektrofotometri serapan inframerah

conforms

kelarutan

Larut ing banyu, praktis ora larut ing anhidrat

conforms

etanol lan ing toluene

conforms

Rotasi Optik Spesifik

+9.0° - +10.5°

+ 9.9 °

Mundhut ing Pangatusan

≤0.5%

0.2%

Awu Sulfat

S0.2%

0.1%

Metals heavy

≤20ppm

conforms

Zat sing gegandhengan

Impurities tartamtu:

(imidazolidin2ylidene)quinoxalin-6-amine≤ 0.1%

bromoquinoxalin-6-amine ≤ 0.1%

Quinoxalin-6-amine ≤0.1%

(5-bromoquinoxalin-6-yl)tiourea ≤0.1%

(5-bromoquinoxalin6yl)guanidine≤ 0.1%

5-bromo-N-(1H-imidazol-2-yl)Quinoxalin-6-amine≤ 0.1%

1-(2-aminoethyl)-3-(5-bromoquinoxalin-6-yl)urea≤0.1%

Kotoran sing ora ditemtokake ≤ 0.1%

Total ≤0.2%


               

conforms

conforms

conforms

conforms

conforms

conforms

conforms

conforms

0.15%

Assay (ing basis garing)

99.0% - 101.0%

99.9%

kesimpulan

Produk kasebut tundhuk karo Standar BP2015

Fungsi lan aplikasi

Brimonidine Tartrate API digunakake akeh ing bidang medis. Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:

Bronkodilator: bisa ngasilake bronkodilasi kanthi tumindak ing reseptor beta-2 ing otot polos bronkus, mula nyuda gejala kahanan pernapasan sing padha karo asma lan COPD.

Efek anti-inflamasi: bisa nyandhet release lan chemotaxis saka sel seditious, saéngga ngurangi respon seditious disebabake kahanan ambegan.

Efek antitussive: duweni efek antitussive, sing bisa mbantu nyuda batuk sing disebabake dening infeksi saluran napas ndhuwur.

Elinga yen 'produk iki minangka bahan mentah kanggo komersial utawa riset mung, dudu konsumsi pribadi'. Perusahaan kita ora bakal tanggung jawab kanggo risiko utawa akibat sing disebabake dening panggunaan pribadi.


Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Keuntungan kita

Sugih experice: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan kabeh tembung: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Brimonidine Tartrate API pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo bahan baku tamba kualitas, efisien lan dipercaya.

yen sampeyan butuh it, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Brimonidine Tartrate API, 70359-46-5, Brimonidine Tartrate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi