Butenafine Hcl Kab

Nomer CAS: 101827-46-7
Penampilan: Putih, kristal utawa bubuk kristal
Standar: JP
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Butenafine hcl API

We offer kualitas dhuwur Butenafine Hcl Kab API, yaiku agen antijamur penting sing digunakake kanggo ngobati infeksi kulit warna-warni sing disebabake dening jamur. API iki minangka greasepaint kristal putih utawa metu-putih sing ora bisa ditindakake ing banyu lan nduweni titik lebur 8-10 ℃. Iki digunakake sacara ekstensif ing assiduity pharmaceutical kanggo produk spesifik antijamur topikal. Kerjane kanthi nyandhet wutah jamur lan nyegah conflation saka membran sel jamur. Kanthi kekuwatan sing bisa dipercaya lan rega sing kompetitif, sampeyan bisa dipercaya menehi sampeyan Butenafine hydrochloride bubuk sampeyan perlu kanggo syarat Manufaktur medicinal.

 

Apa Butenafine HCL

Butenafine HCL punika outgrowth saka benzylamine karo exertion antifungal. Struktur lan medium antibakteri padha karo akrilamida, mung gugus butirat benzyl sing ngganti gen akrilamida ing struktur. Nduwe aktivitas antibakteri lan bakterisida sing kuat, lan diapason antibakteri sing amba. umume digunakake kanggo tinea pedis, tinea corporis, lan tinea cruris sing disebabake dening bakteri sensitif.

Iki minangka cat grease kristal putih utawa kristal, ora ana ambune utawa rada busuk, kanthi rasa pait. Gampang larut ing metanol, etanol utawa kloroform, alus kanggo larut ing asam asetat anhidrat utawa asetonitril, lan meh ora bisa ditindakake ing eter. Titik lebur 200-202 ℃ (asam asetat metanol).

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Butenafine hydrochloride

CAS:101827-46-7

MF:C23H27N.ClH

MW: 353.93

EINECS: 642-354-4

Nomer MDL: MFCD00917064

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: Antibakteri

Wektu Pangiriman: Simpenan

Titik lebur: 210-214 ° C

Kelarutan: Dimetil sulfoksida: ≥ 10mg/mL

 

Keterangan Technical:

item

Standard

Hasil tes

Description

Putih, kristal utawa bubuk kristal

Bubuk kristal putih

kelarutan

Iku banget larut ing asam format, bebas larut ing metanol, etanol (99.5%), rada larut ing banyu.

conforms

PH

3.0-4.0

3.2

Titik lebur

Kira-kira 214 ℃ (karo dekomposisi)

212 ℃

identifikasi

Loro-lorone spektrum nuduhake intensitas panyerepan sing padha ing dawa gelombang sing padha.

conforms

Kaloro spektrum kasebut nuduhake intensitas penyerapan sing padha ing nomer gelombang sing padha.

conforms

Kanggo klorida

conforms

logam berat

≤10ppm

conforms

Bahan sing gegandhengan:

 

Wektu retensi relatif 0.16 impurity <0.3%

ND

Kotoran sing ora ditemtokake≤0.1%

0.09%

Total impurity≤1.0%

0.33%

Mundhut ing pangatusan

Ora luwih saka 0.1%

0.08%

Turahan ing kontak

Ora luwih saka 0.10%

0.07%

Pelarut sing resik

Isopropil alkohol NMT 5000ppm

Etil asetat NMT5000ppm

Kloroform NMT60ppm

54ppm

13 ppn

3ppm

pengujian kadar logam

Ora kurang saka 99-101%

99.5%

Kesimpulan: Kualifikasi

Paket: 1kg; 25 kg

Kondisi panyimpenan: tetep ditutup kanthi rapet, simpen ing papan sing garing.

 

Mekanisme tindakan

Mekanisme tumindak Butenafine Hcl Kab Utamane inhibisi selektif saka squalene cyclooxygenase jamur, sing nyebabake kekurangan sintesis ergosterol lan akumulasi squalene sing akeh. Squalene duweni efek beracun langsung ing sel jamur lan bisa nyebabake pati jamur kanthi cepet, nuduhake aktivitas bakterisida butenafine; Ergosterol minangka komponen penting kanggo pambentukan membran kimia jamur sing apik. Sintesis ergosterol sing ora cukup nyegah pertumbuhan jamur. Efek ganda kasebut nyebabake pecah membran sel jamur, nuduhake aktivitas antijamur sing kuwat, ngalangi sintesis membran sel jamur, lan kanthi mangkono main peran ganda ing nyandhet lan mateni jamur. Keamanané dhuwur, lan toleransié apik.

 

Efek bakteri

Butenafine hydrochloride bubuk bisa nyandhet aktivitas jamur squalene epoxidase ing konsentrasi sing sithik, sing nyebabake akumulasi squalene lan sintesis ergosterol ora cukup. Squalene duweni efek beracun langsung ing sel jamur, sing nyebabake pati jamur kanthi cepet. Ergosterol minangka komponen penting kanggo pambentukan membran sel jamur, lan sintesis ergosterol sing ora cukup langsung nyegah pertumbuhan jamur. Efek ganda nyebabake pecah membran sel jamur, nuduhake aktivitas bakterisida sing kuat, dene konsentrasi butenafine sing dhuwur uga duwe efek ngrusak langsung ing jamur.

 

Aktivitas biologis

Butenafine HCl API (KP-363) minangka obat antijamur benzylamine sintetik sing kerjane kanthi nyegah sintesis sterol lan squalene epoxidase.

 

Riset in vitro

Kisaran konsentrasi inhibisi minimal ButenafineHCl ing 30 galur perwakilan jamur kulit sing beda yaiku 0.03-1.0 µg/mL. Kanggo rong galur ragi saka 10, Butenafine nuduhake aktivitas winates marang C.albicans lan ora ana aktivitas marang M.furfur. Kanggo 25 galur sing makili galur bakteri Gram positif sing beda-beda, digunakake kanggo ngevaluasi β- Hemolytic streptokokus grup A lan bakteri berbentuk rod nuduhake aktivitas, nanging ora bisa nyandhet S. aureus. Uga ora nuduhake aktivitas marang kabeh bakteri Gram negatif sing dites. Iku ngganggu biosintesis ergosterol jamur kanthi nyegah konversi squalene dadi squalene epoxide sing dikatalisis dening squalene epoxidase. Iki nuduhake aktivitas marang KD-04 lan KD-305, kanthi konsentrasi hambat minimal 12ng/mL.

 

Riset ing vivo

Ing marmut Hartley lanang, nuduhake efek terapeutik sing apik marang penyakit jamur kulit, lan efek iki luwih dhuwur tinimbang Naftipine, Tolnifate, Clotrimazole, lan Bifonazole. Iki digunakake sapisan 24 utawa 48 jam sadurunge infèksi wis nuduhake efek pencegahan banget marang infèksi jamur eksperimen. Sawise 16 minggu, 80% pasien sing diobati nganggo krim sing ngemot 2% butenafine diobati, dene ora ana pasien ing klompok plasebo sing diobati. Tanpa gangguan perawatan, papat pasien ing grup perawatan aktif ngalami reaksi inflamasi subyektif entheng. Sajrone periode perawatan sakteruse, ora ana kambuh ing antarane pasien sing diobati, lan ora ana perbaikan ing resistensi obat lan kondisi pasien ing klompok plasebo. Ing perawatan pasien sing kena infeksi jamur positif, digunakake sapisan dina kanggo 4 minggu, sing nyebabake reaksi klinis sing efektif lan ngobati jamur tinea pedis. Butenafene hydrochloride sing diwenehake mung bisa dadi efektif banget kanggo nambani pasien karo tinea pedis transisi keratinisasi.

 

Apa aplikasi saka Butenafenehydrochloride?

Butenafine hydrochloride bubuk minangka obat antijamur topikal sing digunakake kanggo nambani macem-macem infeksi jamur. Biasane digunakake kanggo nambani sikil atlet, kurap, gatel jock, lan infeksi jamur liyane ing kulit.

1. Agen antijamur Allylamine. Nduwe aktivitas antijamur spektrum sing amba. Digunakake kanggo infeksi jamur kulit, kayata psoriasis ing awak, sikil, bokong, lan pitiriasis versikolor.

2. Digunakake kanggo perawatan asma bronkial, asma kimia, bronchitis asma, lan emfisema

3. Obat antijamur spektrum luas, agen antimikroba saka mikroorganisme patogen. Digunakake kanggo infèksi jamur kulit. Nambani asma bronkial, bronkitis asma, lan emfisema.

 

Informasi kontak

Kanggo ringkesan, Xi 'an Yihui Company minangka produsen profesional Butenafine Hcl Kab, karo produk kualitas dhuwur, tingkat dhuwur saka riset lan kemampuan pangembangan, peralatan produksi majeng lan teknologi, sampurna sawise-sales layanan lan kaluwihan liyane, iku pilihan customer saka partner becik.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

 

Wigati:

Ran Yuping, Yang Mei, Li Guiming, Li Hui, etc 1% Butenafine Hydrochloride Ointment kanggo Perawatan Penyakit Jamur dangkal: A Acak Single Blind Controlled Multicenter Clinical Trial. CNKI, 2002

Wang Aiping, Li Ruoyu, Yang Haizhen, lan liya-liyane A uji klinis kontrol buta ganda kanthi acak saka solusi hidroklorida butenafine 1% kanggo perawatan tinea pedis interdigital lan tinea corporis cruris. CNKI, 2001

Wang Ke, Wang Aiping, Li Chunyang, Zhao Guang, etc. Uji klinis double-blind acak saka 1% Butenafine Hydrochloride Ointment kanggo perawatan tinea corporis, cruris, lan tinea pedis. Jurnal Farmakologi Klinis Cina, 2004

Yang Renze, Zhong Laigui, Lin Rubin, lan liya-liyane Pengamatan babagan efek terapeutik Krim Butenafine Hydrochloride ing perawatan 60 kasus tinea corporis, cruris, tinea manus, lan pedis. Jurnal Mikologi Cina, 2007

Jiang Demei, Cao Zhaowu, Wu Yue Pengamatan efek terapeutik saka 1% Butenafine Hydrochloride Cream ing penyakit jamur entheng. CNKI; WanFang, 2009

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi