Cabazitaxel API

CAS: 183133-96-2
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Anti-Kanker & riset lab
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa iku Cabazitaxel?

Cabazitaxel API minangka obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani kanker prostat sing wis nyebar menyang bagean awak liyane, kayata balung. Iki kalebu kelas obat sing diarani taxanes, sing bisa ngganggu kemampuan sel kanker kanggo dibagi lan tuwuh.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Cabazitaxel

CAS: 183133-96-2

MF:C45H57NO14

MW: 835.93

EINECS: 680-632-7

Nomer MDL: MFCD18827611

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

183133.webp

Parameter spesifikasi:

Test Item

Standard

test Result

katon

Wêdakakêna putih utawa meh putih

wêdakakêna putih

Identifikasi (HPLC)

Wektu retensi puncak utama ing kromatogram persiapan tes 

cocog karo sing ana ing kromatogram standar, kaya sing dipikolehi ing tes kasebut.

Ngganti

Identifikasi (IR)

Spektrum serapan infra merah ing dispersi kalium bromida prasaja 

nuduhake maksimal kanthi dawa gelombang sing padha karo persiapan standar kerja paclitaxel sing padha

Ngganti

Kejelasan lan warna solusi

Bening lan ora ana warna

Ngganti

Water

≤1.00%

0.8%

Mundhut ing pangatusan

≤1.00%

0.4%

rotasi tartamtu

-39.0°~-45.0°

-42.5 °

Metals heavy

≤20ppm

Ngganti

Sisa

Pelarut

Métanol

≤0.3%

0.005%

Diklorometana

≤0.06%

0.007%

N-Heksana

≤0.029%

0.001%

Eter asetat

≤0.5%

Ora Dikdik

Tetrahydrofuran

≤0.072%

0.003%

Cyclohexane

≤0.388%

0.001%

Najis tunggal sing ora dingerteni

≤0.20%

0.04%

Total impurities

≤1.00%

0.08%

Kemurnian (HPLC)

≥99.00%

99.92%

Kesimpulan: Comform

Komposisi Kimia:

Jelajahi komposisi kimia sing tepat ing tabel ing ngisor iki:

ComponentKomposisi Persentase
Cabazitaxel98%
Peserta2%

Efek lan Fungsi:

Cabazitaxel kerjane minangka spesialis antikanker sing kuat, sing umume digunakake ing terapi penyakit prostat sing aman metastatik (mCRPC). Sistem kegiatan kasebut kalebu unsur mikrotubulus sing ngganggu, ngalangi divisi sel, lan nyebabake apoptosis ing sel penyakit. Produk sing diprodhuksi dening Yihui nggambarake perkembangan sing signifikan ing perawatan kanker, nyedhiyakake pasien kanthi pangarep-arep lan asil sing luwih apik.

Proses sintesis:

Sintesis saka Cabazitaxel API melu proses tliti kanggo njamin kemurnian lan khasiat. Wiwit saka 10-deacetylbaccatin III, Yihui nggunakake teknologi canggih kanggo ngenalake modifikasi semi-sintetik, sing ngasilake produksi kanthi kemurnian ngluwihi 98%. Proses iki nandheske komitmen Yihui marang inovasi farmasi lan jaminan kualitas.

Standar Kualitas:

Yihui kelet kanggo norma kualitas kaku kanggo mesthekake panguripan lan keamanan 183133-96-2. Proses perakitan kita cocog karo tolok ukur ing saindenging jagad, lan kita seneng duwe akreditasi ISO, Asli, Halal, lan GMP. Kewajiban kanggo kualitas iki njamin yen saben klompok barang kasebut tundhuk utawa ngluwihi pedoman industri, menehi kapercayan marang klien lan klien pungkasan. Pedoman kualitas produk bisa digambarake kaya ing ngisor iki:


Immaculateness Substance: Sampeyan kudu netepi pedoman kabecikan sintetik sing abot kanggo njamin manawa ora ana polutan sing bisa ngrusak pasien utawa mengaruhi kelangsungan remedial. Immaculateness saka iku ajeg ditaksir nggunakke unggul execution fluid chromatography (HPLC) utawa Techniques insightful liyane.


Properti Aktual: Sampeyan uga kudu netepi pedoman properti nyata sing eksplisit, kalebu ukuran molekul, titik cair, lan solvabilitas. Properti kasebut penting banget kanggo rencana obat lan mirip karo bahan bantu utawa kerangka conveyance liyane.


Solidness: Produk kudu ajeg ing pirang-pirang kahanan, kalebu cahya, suhu, lan kelembapan. Tes ketergantungan ditindakake kanggo njamin manawa obat kasebut nduweni kualitas lan kecukupan sajrone wektu panggunaan.


Pelarut Lingering: Produk kudu ketemu titik potong sing abot ing sisa zat sing bisa larut kanggo njamin kesejahteraan pasien. Sisa zat sing bisa larut biasane dikira nggunakake kromatografi gas (GC) utawa strategi logis liyane.


Kerusakan Mikrobiologis: Cabazitaxel API kudu dibebasake saka polusi mikrobiologis, kalebu perkembangan bakteri lan nular. Iki penting banget kanggo rencana injeksi, ing ngendi polusi mikroba bisa nyebabake pasien.


Logam Bobot: Sampeyan kudu ketemu titik potong sing abot ing zat logam sing bobot, kalebu timbal, merkuri, lan arsenik. Logam kasebut bisa ngrusak pasien lan bisa mengaruhi kecukupan obat kasebut.


Konsistensi Administratif: Sampeyan kudu menehi idin kanggo kabeh kabutuhan administratif sing ditrapake, kalebu pedoman Great Assembling Practice (GMP) lan prinsip farmakope. Pedoman iki disetel kanggo njamin yen produk digawe kanthi andal lan marem karo pedoman sing paling apik.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Fleksibilitas produk kasebut ngluwihi domain obat. Aplikasi kasebut ngliwati macem-macem perusahaan, kalebu organisasi riset, organisasi bioteknologi, lan produsen obat. Item Yihui nemokake utilitas kanggo mimpin riset, perbaikan obat, lan gabungan senyawa obat anyar, dadi sumber sing penting kanggo nguber kemajuan klinis.

Layanan OEM:

Uga kurban Cabazitaxel API, Yihui menehi administrasi Unique Gear Assembling (OEM). Gabung karo kita kanggo ngowahi rincian, bundling, lan menehi tandha kanggo nyukupi prasyarat tartamtu. Kemitraan sing lancar kanggo produksi obat-obatan kanthi kualitas dhuwur bisa ditindakake kanthi dedikasi Yihui kanggo adaptasi lan kepuasan klien.

Hubungi kita:

Yihui, sing misuwur Cabazitaxel pabrikan lan supplier, prioritas kualitas produk lan selaras karo standar internasional. Kanthi sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, kita njamin para klien babagan keunggulan farmasi. Kanggo pitakon utawa nggawe pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Yihui ngajak sampeyan miwiti lelampahan inovasi lan linuwih ing manufaktur farmasi.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi