Cabergoline bubuk

Jeneng produk: Cabergoline
CAS No .: 81409-90-7
MOQ: 1 g
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 10000g saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Cabergoline?

Cabergoline bubuk, sing umum dikenal minangka Caber ing masyarakat, minangka agonis dopamin sing digunakake kanggo ngedhunake tingkat prolaktin ing awak. Iku kerep digunakake dening atlit kanggo ngurangi tingkat prolaktin tambah digawa dening obatan kaya Trenbolone lan Deca Durabolin. Wong sing sensitif marang prolaktin lan pengin nyegah efek samping sing ngganggu sing kerep disambungake karo zat kasebut kudu menehi perhatian khusus. Wis digunakake sajrone 36 taun sawise dikembangake kanthi sukses dening Farmitalia-Carlo Erba Spa ing taun 1986, mula iki dudu obat anyar. Banjur, perusahaan sing jenenge Pharmacia tuku obat kasebut.

Antagonis dopamin sing dawa tumindak sing diarani digunakake kanggo nambani hiperprolaktinemia sing disebabake dening tumor primer lan hipofisis, penyakit Parkinson awal lan lanjut, supresi laktasi fisiologis, lan kondisi liyane sing ana hubungane karo hiperprolaktinemia.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Cabergoline

Jeneng liya: 6-allyl-n-[3-(dimethylamino)propyl]-n-(etilcarbamoyl)ergoline-8-carboxamide

CAS:81409-90-7

MF: C26H37N5O2

MW: 451.6

EINECS: 200-419-0

Nomer MDL: MFCD00867887

Titik lebur: 102-104 ° C

Kapadhetan 1.156±0.06 g/cm3 (Prediksi)

Panyimpenan: ing iyub-iyub saka peteng lan lutation lan suhu kurang (+2 ℃ ~ + 8 ℃)

digunakake: riset lan kelas industri

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

81409.webp

standar kualitas

item

specifications

results

Description

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

conforms

ngenali

1. IR netepi

conforms

2. X-Ray tundhuk

conforms

3. HPLC tundhuk

conforms

rotasi optik

-77.0°~-83.0°

-78 °

Mundhut ing pangatusan

Ora luwih saka 0.5%

0.30%

bahan kimia web

1. Cabergolin Imp A ora luwih saka 0.15%

0.03%

2. allylamide ora luwih saka 0.10%

0.02%

3. allyl DHLA ora luwih saka 0.15%

0.03%

4. Cabergoline oxide ora luwih saka 0.10%

0.05%

5. impurities liyane individu ora luwih saka 0.10%

0.03%

6. Total ora luwih saka 0.50%

0.17%

Assay (HPLC)

98.0%~102.0% (diwilang maneh kanthi basis anhidrat)

100.2%

Pelarut sing resik

1. Diklorometana ora luwih saka 100ppm

8ppm

2. Aseton ora luwih saka 200ppm

15ppm

3. Tert-butylmethylether ora luwih saka 200ppm

6ppm

4. Xylene ora luwih saka 1500ppm

130ppm

5. Heptane ora luwih saka 1000ppm

5ppm

Turahan ing kontak

Ora luwih saka 0.10%

0.03%

logam berat

Ora luwih saka 20ppm

1ppm

ukuran partikel

90% partikel ora luwih saka 80um

conforms

Akeh Kapadhetan

0.2 ~ 0.35g / cm3

0.32 g / cm3

Kesimpulan: selaras karo EP/USP

Istilah panyimpenan: ing iyub-iyub peteng lan lutation lan suhu kurang (+2 ℃ ~ + 8 ℃)

Fungsi & Aplikasi

81409-90-7 minangka asil saka alkaloid ergot lan minangka agonis reseptor dopamin. Wis tumindak analog kanggo bromocriptine. Karakteristik kasebut kalebu barang sing kuat, tahan suwe, lan pilih-pilih kanthi afinitas dhuwur kanggo reseptor dopamin D2. Iki uga duwe efek nyegah sing kuat lan terus-terusan ing stashing kelenjar susu.

Bahan farmasi aktif (API) Cabergoline nuduhake tumindak lan panggunaan ing ngisor iki:

  1. Inhibisi sekresi prolaktin: iku agonis reseptor dopamin sing bisa nyuda pelepasan prolaktin saka kelenjar hipofisis anterior. mulane, umume digunakake kanggo perawatan hiperprolaktinemia, kalebu panyimpenan prolaktin sing ora normal nalika laktasi postpartum lan hiperprolaktinemia sing disebabake dening adenoma hipofisis.

  2. Perawatan penyakit Parkinson: uga digunakake kanggo nambani keluhan Parkinson, keluhan neurologis sing ditondoi dening degenerasi neuron dopamin lan nyuda kahanan dopamin. nyuda gejala keluhan Parkinson kanthi ningkatake transmisi dopamin ing sistem neurotransmitter.

  3. Perawatan tumor pituitary: Kanggo utami lan hyperprolactinemia disebabake excrescences pituitary, bisa nyandhet proliferasi sel excrescence lan ngurangi panyimpenan prolaktin.

  4. Pengurangan ukuran tumor hipofisis: bisa nyuda ukuran excrescences pituitary, utamane prolaktinoma lan prolaktinoma sing ora performa. Iki bisa ditindakake kanthi nyegah proliferasi sel excrescence lan ngowahi apoptosis ing sel excrescence.

Ing ringkesan, tumindak lan nggunakake Cabergoline API utamane ndherek regulasi kahanan prolaktin, perawatan hiperprolaktinemia lan penyakit sing gegandhengan, uga perawatan keluhan Parkinson lan excrescences pituitary.

Efek samping

Panggunaan Cabergoline bisa nyebabake sawetara efek samping, sing umum kalebu:

  1. Mual lan muntah: Iki minangka salah sawijining barang sisih sing paling umum, ing tahap awal panggunaan Cabergoline. Bisa dirasakake kanthi njupuk obat kasebut ing bolus sing dipérang utawa nganggo panganan.

  2. Pusing lan lemes: Sawise nggunakake Cabergoline, siji bisa nyekseni pusing lan lemes. Penting supaya ora melu kahanan sing mbebayani, padha karo pelayanan nyopir utawa operasi, utamane sajrone tahap perawatan asli nalika lozenge diaklimasi.

  3. Gastrointestinal ora nyaman: Sistem pencernaan ora nyaman, kalebu nyeri weteng, kembung, lan diare, bisa kedadeyan nalika nggunakake Cabergoline.

  4. Siram rai: Sawetara wong bisa nyekseni rai siram utawa rasa pembuluh getih saya tambah.

  5. Tekanan getih kurang: Cabergoline bubuk bisa nyebabake penurunan tekanan getih, utamane sajrone tahap perawatan asli. Nanging, dianjurake kanggo njagong utawa turu sedhela, Yen gejala sing padha karo pusing utawa conking.

  6. Pericarditis lan penyakit katup: Ing sawetara kasus, panggunaan Cabergoline bisa nyebabake pericarditis (inflamasi pericardium) lan keluhan stopcock. Nalika barang-barang sisih iki arang banget, penting kanggo nutupi kesehatan jantung lan langsung golek perawatan medis yen perlu.

Elinga yen iki mung sawetara efek samping sing umum lan ora kalebu kabeh sing bisa ditindakake.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Cabergoline bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Cabergoline, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Cabergoline, 81409-90-7, API Cabergoline, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi