Calcipotriene API

CAS: 112965-21-6
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Standar: EP
Aplikasi: Perawatan Kulit & riset lab
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Calcipotriene?

Calcipotriene API(112965-21-6) iku wangun sintetik vitamin D3 sing digunakake kanggo nambani psoriasis, kondisi kulit ditondoi dening abang, scaly patch ing kulit. Iki minangka obat topikal sing ditrapake langsung menyang kulit sing kena pengaruh.

Calcipotriene dianggo kanthi alon-alon wutah lan multiplikasi sel kulit, sing dadi faktor kunci pangembangan psoriasis. Kanthi nyandhet proliferasi sel kasebut, calcipotriene mbantu nyuda inflamasi lan abang, lan nambah tampilan lesi psoriatik.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Calcipotriene; Calcipotriol

CAS: 112965-21-6

MF:C27H40O3

MW: 412.6

EINECS: 601-218-4

Nomer MDL: MFCD00866630

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

112965.webp

Spesifikasi lan Parameter:

Mangkene spesifikasi rinci lan paramèter produk:

item

Standard

Result

katon

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

Tundhuk

Assay, HPLC

95.5-102.0%

98.7%

identifikasi

Puncak utama wektu retensi ing kromatogtram cocog karo kromatogram persiapan standar.

Tundhuk

Senyawa sing gegandhengan

7z-calcipotriol: 0.5% maks

5E-calcipotriol: 1.0% maks

24-epi-calcipotriol: 1.0% maks

Kotoran liyane: 0.1% maks

Total impurities: 2.5% maks

0.10%

0.26%

0.54%

Complis

1.1%

Mundhut ing pangatusan

1.0% max

0.4%

Lumbung

Simpen ing wadhah kedap udara, dilindhungi saka cahya. Ing -20Deg.C utawa ngisor. Isi wadhah sing dibukak kudu langsung digunakake.

kesimpulan

Iku tundhuk karo EP5.3

Komposisi Kimia:

Produk kasebut nduweni komposisi kimia ing ngisor iki:

ComponentKomposisi Persentase
Calcipotriene98%
Bahan aktif2%

Peran lan Fungsi:

Calcipotriene nduwe peran penting ing industri farmasi lan kosmetik. Fungsi utami kalebu:

  1. Perawatan Psoriasis: Calcipotriene API kondhang kanggo nambani psoriasis kanthi efektif. Iki ngarahake pangembangan sel kulit, nyuda keruwetan sing ana gandhengane karo psoriasis.

  2. Definisi dermatologis: Digunakake kanggo ningkatake produk dermatologis, produk kasebut ningkatake kecukupan obat kulit sing beda-beda.

  3. Obat Kulit: Disusun dadi obat kulit, ndhukung perawatan masalah kulit kaya dermatitis lan vitiligo.

  4. Aplikasi restoratif: Dielingi kanggo definisi korektif, iki ningkatake kesejahteraan kulit, nambahi musuhan kanggo produk diwasa lan perawatan kulit.

Proses sintesis:

Sawijining serikat kalebu macem-macem cara. Wiwit saka wiwitan sing bisa diakses kanthi cepet, siklus kasebut ngalami owah-owahan senyawa, ing wektu sing suwe ngasilake kabecikan sing dhuwur. 112956-21-6. Siklus kasebut direncanakake kanthi akurasi kanggo njamin kualitas produk sing cocog.

Standar Kualitas:

Calcipotriene API diprodhuksi sesuai karo standar kualitas ketat sing disetel dening Yihui. Nuruti pedoman ing saindenging jagad, produk kasebut liwat tes lengkap kanggo njamin kabecikan, kesejahteraan, lan kelangsungan hidup. Kewajiban kita kanggo kualitas disorot kanthi konfirmasi kalebu ISO, Legitimate, Halal, lan GMP.

Ing ngisor iki minangka katrangan babagan standar kualitas produk:


  • Kemurnian lan identitas bahan kimia: Sampeyan kudu duwe konstruksi zat sing cetha lan nyukupi kabutuhan immaculateness sing abot. Sampeyan kudu ngemot tingkat dhuwur saka senyawa becik lan tingkat polusi sing ora pati penting.


  • Properti Nyata: Prodhuk kudu marem karo pedoman properti nyata sing eksplisit, kalebu tampilan, macem-macem, lan ukuran molekul. Properti kasebut penting kanggo proses rencana lan assembling, njamin mirip karo bahan bantu lan produk obat liyane.


  • Assay: Tes mriksa nemtokake sentralisasi mbenakake dinamis ing produk. Iki njamin yen ngemot ukuran mbenakake dinamis sing wis ditemtokake, sing penting kanggo kecukupan restoratif.


  • Kotor: Iku kudu ketemu titik potong kaku ing tingkat polutan, kalebu zat sing gegandhengan, pelarut lingering, lan logam bobot. Kontaminasi bisa mengaruhi keamanan lan kelangsungane lan mbutuhake teknik tes eksplisit kayata kromatografi gas (GC) utawa spektrometri massa plasma (ICP-MS) sing digabung kanthi induktif.


  • Polusi Mikrobiologis: Sampeyan kudu dibebasake saka najis mikroba, kalebu organisme mikroskopis, pertumbuhan, lan jamur. Tes mikrobiologis njamin kekurangan mikroorganisme sing ngrusak sing bisa mikir kaping pindho babagan keamanan.


  • Stabilitas: Pasinaon solidness diarahake kanggo nliti ketergantungan Produk ing kahanan kapasitas sing beda. Iki njamin manawa kualitas, kekuwatan, lan daya tahan sajrone wektu panggunaan.


  • Konsistensi Administratif: Standar farmakope lan peraturan Good Manufacturing Practice (GMP) sing ditrapake kanggo produk kudu dipatuhi. Konsisten karo pedoman kasebut njamin kualitas lan proses perakitan sing stabil.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Calcipotriene API nglacak aplikasi ing macem-macem usaha:


  • Industri Obat: A mbenakake kritis ing resep psoriasis lan rencana dermatologis.


  • Industri Korektif: Digunakake kanggo nglawan krim sing diwasa, produk perawatan kulit, lan rencana kanggo ningkatake kesejahteraan kulit.


  • Eksplorasi Klinis: Digunakake ing riset nyoba nyelidiki kapasitas sing bener kanggo nambani masalah kulit sing beda-beda.


  • Solusi OEM: Yihui nyedhiyakake solusi individu kanggo nyukupi syarat tartamtu liwat layanan Original Equipment Manufacturing (OEM). Kanthi klompok pengabdian lan paling apik ing kantor kelas, kita njamin proses assembling konsisten, marem kabutuhan novel saka klien kita.

Hubungi kita:

Yihui, profesional Calcipotriene pabrikan lan supplier, njunjung standar paling dhuwur. Kanthi sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, kita njamin kualitas paling dhuwur. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk dening Yihui minangka produk serbaguna lan dipercaya, nyukupi panjaluk industri farmasi, kosmetik, lan riset ing saindenging jagad. Dipercaya ing Yihui kanggo keunggulan ing kualitas lan layanan.


Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi