Bubuk Camostat Mesilate

CAS: 59721-29-8
Penampilan: bubuk putih nganti coklat
Standar: ing omah
Aplikasi: riset lab
Merk: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 20000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Camostat Mesilate Powder?

Camostat bubuk mesilat minangka obat sing digunakake utamane ing Jepang kanggo nambani macem-macem kondisi medis. Iki asalé saka molekul cilik alami sing disebut camostat, sing wis diowahi dadi bentuk mesylate kanggo tujuan terapeutik.

Camostat mesilate nduweni sawetara mekanisme aksi. Dikenal minangka inhibitor protease serine, sing tegese bisa nyandhet aktivitas enzim tartamtu sing ana ing macem-macem proses fisiologis. Utamane, wis ditemokake kanggo nyandhet aktivitas enzim sing diarani TMPRSS2 (transmembrane serine protease 2), sing nduweni peran ing entri virus.


Informasi dhasar

Jeneng produk: camostat mesilate

CAS: 59721-29-8

MF:C21H26N4O8S

MW: 494.52

EINECS: 694-565-6

Nomer MDL: MFCD00941410

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

59721.webp

Spesifikasi lan Parameter:

item

Standard

Description

Putih nganti bubuk putih

identifikasi

Wektu retensi produk tes konsisten karo produk kontrol ing HPLC.

Mundhut ing pangatusan

≤2.0%

Kemurnian

≤99.5%

Kotoran tunggal maksimal

≤0.1%

Turahan ing kontak

≤0.2%

kesimpulan

Selaras karo standar interprise


Komposisi Kimia:

SenyawaKomposisi Persentase
Camostat Mesilate≥ 99.5%

Peran lan Fungsi:

Camostat Mesilate minangka pasukan sing kudu diperhitungkan ing repressing katalis proteolitik, utamane transmembrane serine protease TMPRSS2. Umume dirasakake kanggo potensial restoratif, mula dadi bagean penting ing macem-macem aplikasi klinis. Kapabilitas penting kalebu:

  • Properti sing nyuda inflamasi: Iki nyuda aggravation dening smothering enactment saka protease gadhah siklus provokatif.

  • Gerakan Antivirus: Iki nuduhake efek antivirus kanthi nyegah gerakan TMPRSS2, protease sing penting kanggo bagean infeksi tartamtu dadi duwe sel.

  • Potensi Infeksi Pernafasan: Camostat bubuk mesilat nuduhake jaminan ing perawatan saka penyakit ambegan, utamané sing digawa babagan infèksi mbutuhake TMPRSS2 kanggo bagean sel.

  • Aplikasi Riset: Iku alat riset migunani sing mbantu peneliti ngerti carane aktivitas protease lan nggawe terapi diangkah.

Proses sintesis:

59721-29-8 disintesis liwat proses tliti nglibatake reaksi kimia sing tepat. Langkah-langkah utama kalebu:

  1. Esterifikasi: Acylation saka penengah kunci karo asam cocok.

  2. Mesilasi: Pambuka klompok mesyl kanggo nambah stabilitas.

  3. Kristalisasi: Pemurnian liwat crystallization kanggo entuk kemurnian dhuwur.

Standar Kualitas:

Yihui njunjung standar kualitas paling dhuwur ing produksi prodhuk. Saben batch ngalami tes sing ketat kanggo mesthekake selaras karo norma internasional. Langkah-langkah kontrol kualitas kalebu:

  • Kromatografi Cairan Kinerja Tinggi (HPLC): Njamin assay ketemu utawa ngluwihi 99.5%.

  • Tes watesan mikroba: Konfirmasi selaras karo standar sing wis ditemtokake.

  • Analisis logam abot: Njamin tingkat ngisor watesan sing diidinake.

  • katon: Bubuk kristal putih utawa meh putih

  • Identifikasi: Mesthine setuju karo standar referensi

  • Kacilakan nalika garing: Ora luwih saka 0.5%

  • Logam abot: Ora luwih saka 10 bagean saben yuta

  • pengujian kadar logam: 98.0% kanggo 102.0%

  • Polutan absolut: Ing basis garing, ora luwih saka 0.3 persen

Bidang Aplikasi:

59721-29-8 nemokake aplikasi ing macem-macem industri:

  • Farmasi: Penting ing formulasi obat antivirus lan anti-inflamasi.

  • Bioteknologi: Digunakake ing riset lan pangembangan inhibitor protease.

  • Kesehatan: Potensi ing perawatan penyakit ambegan.

  • Masalah pankreas: Produk kasebut wis digunakake ing terapi pankreatitis sing kuat lan terus-terusan, uga pertumbuhan ganas pankreas. Wis ditampilake kanggo nyuda aggravation lan nglindhungi saka karusakan pankreas.

  • Penyakit paru-paru: Wis diteliti babagan panggunaane kanggo ngobati penyakit pernapasan kaya penyakit pneumonik obstruktif persisten (COPD) lan asma. Ditemokake bisa nyuda gangguan rute penerbangan lan ngembangake kemampuan paru-paru.

  • Covid-19: Wis entuk pertimbangan sajrone pandemi Coronavirus amarga ana pengaruh sing bisa nyegah infeksi SARS-CoV-2. Wis dituduhake kanggo nyandhet aktivitas transmembrane protease serine 2 (TMPRSS2), sing nyegah virus mlebu ing sel inang.

  • Masalah hepatik: Kajaba iku, wis diteliti babagan panggunaan bisa kanggo nambani penyakit ati kayata penyakit ati greasy non-alkohol (NAFLD) lan fibrosis ati. Diminishing aggravation lan fibrosis ing ati wis ditemokake.


Hubungi Kita

Yihui, minangka dipercaya Camostat bubuk mesilat pabrikan, netepi standar internasional, njamin kualitas produk. Kanthi sertifikasi ISO, Kosher, Halal, kita njamin keunggulan. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk kasebut minangka bukti komitmen Yihui kanggo keunggulan, nawakake solusi sing serba guna lan kuat ing lanskap obat-obatan lan riset sing terus berkembang.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi