Carbidopa Monohydrate

Nomer CAS: 38821-49-7
Penampilan: bubuk putih nganti krim putih
Standar: USP
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Carbidopa Monohydrate

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing perabotan kanthi kualitas dhuwur Carbidopa Monohydrate, perantara farmasi sing digunakake ing gabungan obat-obatan kanggo perawatan keluhan Parkinson. Produk kita minangka kesucian sing paling dhuwur lan diprodhuksi ing instalasi paling canggih miturut norma kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin khasiat lan safety. Kita njamin pangiriman pas wektune lan nawakake rega sing kompetitif kanggo tamu sing dihargai. Dipercaya kita nyedhiyakake sampeyan kanthi kualitas apik Carbidopa api kasedhiya ing wayahe request. komunikasi kita wayahe kanggo nggawe pesenan.

 

Apa Carbidopa Monohydrate?

Carbidopa bubuk minangka obat sing utamane digunakake kanggo perawatan keluhan Parkinson. Iki kalebu kelas obat sing dikenal minangka impedimen dopa decarboxylase. nambah efektifitas levodopa, obat sing digunakake kanggo ngisi maneh kahanan dopamin ing otak. Dopamin minangka neurotransmitter sing ningkatake gerakan otot sing lancar lan terkoordinasi. Kerjane kanggo nggedhekake efektifitas levodopa kanthi nyegah konversi levodopa dadi dopamin ing njaba otak, saéngga nambah kuantum levodopa sing tekan otak. Obat iki umume dijupuk kanthi lisan, lan lozenge beda-beda gumantung saka infleksibilitas gejala kasus kasebut. Yen dijupuk kanthi kombinasi karo levodopa, bisa nyuda barang-barang ala sing gegandhengan karo mual lan muntah, saéngga kasus bisa luwih gampang karo gejala Parkinson. bisa uga digunakake kanggo perawatan kondisi liyane, padha karo pola sikil gelisah, lan minangka langkah pancegahan kanggo jinis tartamtu saka migren. isih, nggunakake utami ing perawatan saka complaint Parkinson.

Kaya kabeh spesifik, bisa uga ana barang sampingan, sing paling umum yaiku ngelu, pusing, lan rasa ora nyaman ing gastrointestinal. Kasus sing nyekseni barang-barang sisih kasebut kudu digabung karo profesional kesehatan kanggo adaptasi lozenge lan nemtokake cara perawatan sing ditrapake.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Carbidopa Monohydrate

CAS: 38821-49-7

MF:C10H16N2O5

MW: 244.25

EINECS: 642-905-9

Nomer MDL: MFCD00889211

Formula struktural:

produk-1-1

Kemurnian: 99% +

Asal: China

Aplikasi: perawatan saka penyakit Parkinson

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

specifications

results

Characters

katon

Wêdakakêna putih nganti krim, ora ana ambune utawa ora ana ambune

Wêdakakêna putih krim, ora mambu

kelarutan

Rada larut ing banyu; bebas larut ing asam hidroklorat 3 N Rada larut ing metanol; praktis ora larut ing alkohol, ing aseton, ing kloroform, lan ing eter.

Meet syarat

identifikasi

A, IR

Spektrum sampel tundhuk karo spektrum sing dipikolehi kanthi standar

Tundhuk

B. Pengujian: RT

Cocog karo puncak sing dipikolehi karo standar

Tundhuk

pengujian kadar logam

98.0% ~ 102.0%

99.3%

Turahan ing kontak

Ora luwih saka 0.1%

0.02%

Metildopa

Ora luwih saka 0.5%

0.19%

Senyawa sing gegandhengan karo Carbidopa A

Ora luwih saka 0.5%

Ora bisa dilacak

Sembarang najis liyane

Ora luwih saka 0.10%

0.05%

Total impurities

Ora luwih saka 1.0%

0.2%

rotasi tartamtu

-21.0°~-23.5°

-22.2 °

Mundhut ing pangatusan

6.9% ~ 7.9%

7.4%

Sisa

pelarut

Métanol

Ora luwih saka 3000ppm

10ppm

2-Propanol

Ora luwih saka 5000ppm

Ngisor LOD

Kloroform

Ora luwih saka 60ppm

Ngisor LOD

Benzene

Ora luwih saka 2ppm

Ngisor LOD

Toluene

Ora luwih saka 890ppm

Ngisor LOD

Cyelohexanone

Ora luwih saka 20ppm

Ngisor LOD

kesimpulan

Kumpulan kasebut tundhuk karo Spesifikasi USP43.

Paket: 1kg; 25 kg

Kondisi panyimpenan: tetep ditutup kanthi rapet, simpen ing papan sing garing.

 

Aktivitas biologis

Carbidopa API minangka inhibitor dekarboksilase perifer sing bisa digunakake kanggo sinau babagan penyakit Parkinson's Chemicalbook. Carbodopamonohydrate minangka modulator reseptor hidrokarbon aromatik selektif (AhR). nyegah pertumbuhan sel kanker pankreas lan tumor.

 

Apa aplikasi kasebut?

Carbidopa monohidrat minangka obat sing umum digunakake kanggo perawatan penyakit Parkinson. Iki minangka inhibitor decarboxylase periferal sing kerjane kanthi ngalangi konversi levodopa dadi dopamin ing njaba otak. Iki ngidini luwih akeh levodopa tekan otak, sing bisa diowahi dadi dopamin lan nambah gejala penyakit Parkinson.

Asring digunakake ing kombinasi karo levodopa kanggo nambah efektifitas. Terapi kombinasi iki umume diarani carbidopa-levodopa, lan kasedhiya ing pirang-pirang formulasi, kalebu langsung-release, sustained-release, lan extended-release.

Saliyane kanggo nambani penyakit Parkinson, uga kadhangkala digunakake ing perawatan sindrom sikil gelisah, kondisi sing nyebabake sensasi ora nyaman ing sikil lan nggusah banget kanggo mindhah. Dipercaya manawa bisa mbantu nyuda gejala kasebut kanthi nambah efek dopamin ing otak.

iku biasane diterbitake cublak, lan iku umume uga-ngtoleransi dening paling patients. Nanging, kaya kabeh obat, bisa nyebabake efek samping ing sawetara individu. Efek samping kasebut bisa uga kalebu mual, muntah, tutuk garing, pusing, lan konstipasi. Ing kasus sing jarang, bisa uga nyebabake efek samping sing luwih serius kayata halusinasi utawa kebingungan.

Sakabèhé, iki minangka obat penting sing nduweni peran penting ing perawatan penyakit Parkinson lan gangguan gerakan liyane. Iki nambah efektifitas levodopa lan mbantu nyuda gejala kahanan kasebut.

 

Riset in vitro

Carbidopa χ PC3andCapan-2cells, dijenengi introduksi CYP1A1 lan CYP1A2, sing dienggo bareng karo AhRantagonistsuchasCH223191.Carbidopa, aaromatic L-amino acidde carboxylaseinhibitor, isseectively cytChemical bookotoxic to human pulmonary carcinoma (IC50M)

 

Sinau ing vivo

iku uga ngindhuksi penyerapan nuklir saka AhR, lan ing studi vivo nuduhake yen carbidopa ing tamba saka 1 mg / mouse Ngartekno nyegah wutah excrescence ing athymic mentahan clurut sel BχPC3 minangka xenografts.

 

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Hubungi kita:

minangka panyedhiya saka Carbidopa monohidrat , Xi'an Yihui nduweni pengalaman produksi sing sugih lan kawruh teknis, produk berkualitas tinggi, kapasitas produksi sing fleksibel, lan layanan pelanggan sing berkualitas, sing bisa nyedhiyakake dhukungan lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

yen sampeyan butuh Carbidopa API , pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi