Carboplatin API

Jeneng produk: Carboplatin
CAS: 41575-94-4
Paket: 100g/bag; 1kg/bag; 25kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 2 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Carboplatin API Supplier

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Carboplatin. Kita bisa ngasilake Carboplatin kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok Carboplatin murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

promosi 2.webp

Apa Carboplatin API?

Iki minangka emulsi platina padhet putih kanthi rumus kimia Pt(NH3) 2(CBDCA), sing singkatan saka diamine asam cyclobutane-dicarboxylic. Nomer CAS yaiku 41575-94-4 lan bobot molekul yaiku 371.25.

Carboplatin API duwe sejarah pangembangan lan masa depan sing janjeni ing perawatan kanker. Iki wiwitane dibangun dening perusahaan Amerika Johnson Matthey, lan disetujoni dening FDA kanggo perdagangan ing taun 1989. Dibandhingake karo obat-obatan tradisional sing adhedhasar platinum kaya cisplatin, nduweni kaluwihan sing padha karo barang sisih ngisor lan luwih sabar.

Panggunaan saiki: teknologi produksi banget diwasa. Biasane digunakake kombinasi karo obat liyane kanggo nambah khasiat.

Ing ngarep, kanthi eksplorasi luwih akeh, ana obat-obatan anyar sing adhedhasar platinum sing dikembangake akhir-akhir iki padha karo oxaliplatin, hydroxycamptothecin, lan obat-obatan platinum generasi alternatif, lan sapiturute. mangsa, lan bakal ana luwih kombinasi obat-obatan kanggo nggunakake umum. Sauntara kuwi, kanthi pangembangan perawatan sing dipersonalisasi lan ditargetake, komposit sing adhedhasar platinum uga bakal dadi peran penting ing wilayah kasebut.

Informasi dhasar:

jeneng Product

Carboplatin

jeneng kimia

cis Diammine (cyclobutane-1,1-dicarboxylato) Platinum (II)

CAS

41575-94-4

MF

C6H12N2O4Pt

MW

371.25

EINECS

255-446-0

Nomer MDL

MFC00070464

Titik lebur

228-230 ° C

Kemurnian

99%

stabilitas

Hiperkopi

kelarutan

rada larut ing aseton lan etanol, larut banget ing banyu.

aplikasi

Kedokteran kelas utawa tujuan riset

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Simpen ing 2-8 ° C

Rumus struktur

41575.webp       


standar kualitas

item

Keterangan

Result

katon

Bubuk kristal putih

Bubuk kristal putih

identifikasi

Spektrum sampel kudu konsisten karo spektrum standar referensi

Konsisten karo spektrum standar referensi


Wektu penylametan puncak utama solusi Sampel cocog karo solusi Standar, kaya sing dipikolehi ing Assay.

Cocog karo wektu penylametan solusi Standar

PH

5.0 ~ 7.0

5.9

Mundhut ing pangatusan

≤0. 5%

0.19%

transmittance

≥97%

98%

Bahan sing ora larut banyu

≤0. 5% .

0%

1,1-siklobutanedikarboksilat asam

≤0.5% .

ND

bahan kimia web

Cisplatin

ND


sembarang individu unspecified impurity≤0. 25%

0.02%


Total impurities≤0. 5%

0.03%

Kandungan Platinum

52. 0%~53.0%

52%

Sisa solvent

Etanol≤500ppm

ND

Endotoksin bakteri

≤0. 54EU/mg

<0.54EU/mg

Kristalitas

Meet syarat

conforms

Kristalitas

0%~ 102.0%

(ing basis anhidrat)

99%

kesimpulan

qualified

Mung kanggo panggunaan komersial utawa riset, dudu sumber kanggo sapa wae!

Apa sing digunakake Carboplatin?

Carboplatin api minangka jinis obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani macem-macem jinis kanker, kalebu kanker ovarium, paru-paru, lan sirah lan gulu. Kerjane kanthi mungkasi sel kanker saka pamisah lan tuwuh, pungkasane nyebabake pati.

Ing ngisor iki sawetara panggunaan khusus:

1. Kanker ovarium : Umume digunakake kanggo ngobati kanker ovarium, kanthi piyambak utawa digabungake karo obat kemoterapi liyane. Iki asring diwenehake sawise operasi kanggo nyuda kemungkinan kanker bali.

2. Kanker paru-paru : Iki uga digunakake kanggo nambani jinis kanker paru-paru tartamtu, padha karo kanker paru-paru sel cilik. Bisa digunakake dhewe utawa ing kombinasi karo obat liyane, padha karo paclitaxel.

3. Kanker sirah lan gulu : Bisa digunakake minangka bagéan saka rencana perawatan kanggo jinis kanker sirah lan gulu tartamtu, padha karo kanker nasofaring. Bisa uga diwenehi obat radiasi utawa obat kemoterapi liyane.

4. Kanker kandung kemih : Bisa digunakake kanggo nambani kanker kandung kemih sing wis nyebar menyang koridor awak liyane. Bisa uga diwenehi obat kemoterapi liyane, padha karo gemcitabine.

5. Kanker testis : Bisa digunakake kanggo nambani kanker testis sing wis nyebar menyang koridor awak liyane. Iki asring diwenehake karo obat kemoterapi liyane, padha karo etoposide.

Umumé, Iki digunakake kanggo nambani kanker sing wis nyebar utawa wis maju. Biasane diwenehi intravena (liwat nada) ing sanitarium utawa rawat inap. Tamba lan frekuensi perawatan bakal beda-beda gumantung saka jinis lan tahap kanker sing diobati, uga faktor individu liyane sing padha karo umur lan status kesehatan sakabèhé.

Sanajan bisa efektif kanggo nglawan kanker, nanging uga duwe sawetara barang sisih sing ora jelas. Iki bisa uga kalebu mual, puking, rambut rontog, lan tambah ancaman infeksi. Barang sisih sing luwih serius, padha karo karusakan pesenan utawa respon antipati, langka nanging bisa uga. Kasus sing mlebu kudu meh dilindhungi kanggo tanggapan sing ora becik lan kudu nglaporake perusahaan apa wae menyang panyedhiya kesehatan kanthi terus-terusan.

Kesimpulane, Iki minangka obat kemoterapi penting sing digunakake kanggo nambani sawetara jinis kanker. Nalika bisa duwe barang sampingan, bisa uga efektif kanggo nyepetake utawa mungkasi wutah sel kanker lan nyempurnakake kualitas urip kanggo akeh kasus kanker.

stabilitas

Carboplatin bisa tetep stabil kanggo wektu sing cukup suwe ing kondisi gudang sing tepat. Iku cukup stabil ing suhu kamar, nanging bisa degradasi nalika kapapar cahya, panas, lan Kelembapan. Dadi, aspek ing ngisor iki kudu dianggep sajrone gudang lan operasi:

Cahya: kudu disimpen ing wadhah sing tahan cahya kanggo mbantu sinar srengenge langsung. Cahya sing diseret bisa nyebabake penurunan obat lan ilang khasiat.

Suhu: Sampeyan kudu disimpen ing suhu 2-8 derajat Celsius. Aja disimpen ing lingkungan kanthi suhu dhuwur utawa ora kena sinar srengenge.

Kondisi panyimpenan:

Kanggo njamin kualitas lan stabilitas, kahanan panyimpenan ing ngisor iki bisa ditindakake:

Paket sealing: Simpen ing kemasan asli lan priksa manawa tas utawa botol wis lengkap lan disegel kanthi bener. Iki mbantu asor lan hawa mlebu.

Mudhun saka sumber panas Simpen ing posisi adoh saka sumber panas, ngindhari cahya langsung kanggo srengenge utawa propinquity kanggo panas bias.

Gudang garing: pilih posisi gudang sing garing lan adhem, ngindhari lingkungan sing lengket.

Ngindhari geter Nyilikake cahya kanggo geter abot utawa guncangan mekanis kanggo mbantu kristalisasi utawa pecah flyspeck.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Sugih experice: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan kabeh tembung: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Carboplatin API Produsèn, wis kekuatan specialized kuwat lan rasukan tiyang istri produk majeng, lan setya kanggo furnishing tamu karo kualitas dhuwur, efektif lan gumantung Carboplatin accoutrements mentahan .yen perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Carboplatin API, 41575-94-4, Carboplatin, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi