Cisplatin bubuk

CAS: 15663-27-1
Penampilan: bubuk kristal kuning
Standar: CP/USP
Aplikasi: Antineoplastic;Anti-Kanker & riset lab
Merk: YIHUI
Kemasan: 10g; 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Cisplatin?

Cisplatin bubuk minangka obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani macem-macem jinis kanker. Iki minangka senyawa adhedhasar platinum anorganik sing bisa ngganggu proses replikasi DNA ing sel sing misahake kanthi cepet, kalebu sel kanker.

Cisplatin umume digunakake kanggo nambani kanker kayata kanker testis, ovarium, kandung kemih, paru-paru, lan sirah lan gulu. Bisa digunakake piyambak utawa ing kombinasi karo obat kemoterapi liyane minangka bagéan saka rencana perawatan lengkap sing ditemtokake dening profesional kesehatan.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Cisplatin

CAS: 15663-27-1

MF:Cl2H6N2Pt

MW: 300.05

EINECS: 239-733-8

Nomer MDL: MFCD00011623

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

15663.webp

Parameter Spesifikasi

Ayo goleki spesifik kanthi Tabel Parameter Spesifikasi lengkap:

item

Standard

Result


katon:

bubuk kristal kuning

salaras


Spektrum:

1HPLC: Wektu retensi puncak utama solusi sampel cocog karo solusi standar, kaya sing dipikolehi ing tes.


Cocog karo wektu penylametan solusi standar

2.IR: sampel spektrum kudu konsisten karo spektrum standar referensi


salaras

3.TLC: Titik utama ing kromatogram sing dipikolehi karo solusi tes sing padha ing posisi, warna lan ukuran kanggo pokok ing kromatogram sing diduweni karo solusi referensi

salaras

Tes:



Banyu:

NMT1.0%

0.10%

Rasio kemurnian UV:

NLT4.5

4.7

Limit saka trichloroammineplatinate:

NLT1.0%

0.04%

Watesan transplatin:

NMT2.0%

Ora dideteksi

Kandungan Platinum:

64.42% ~ 65.22%

65.04%


pengujian kadar logam:

98.0% ~ 102.0%

99.70%

Endotoksin bakteri

NMT 2.0EU/mg

conforms

Komposisi Kimia

Pangertosan inti produk kita penting banget. Mangkene ringkesan komposisi unsur:

Cisplatin

unsurpersentasi
100%

Efek lan Fungsi 

Yihui kang 15663-27-1 minangka kauntungan sing béda ing onkologi. Kapabilitas sing penting yaiku ngganggu desain DNA sel penyakit, ngalangi kapasitas kanggo pamisah lan multiply.

Liwat kemampuan antikanker, Cisplatin bubuk nuduhake keluwesan penting. Riset nuduhake kapasitas sejatine ing perawatan campuran lan perawatan masalah neurologis tartamtu. Kajaba iku, prodhuk kasebut wis nuduhake sifat anti-inflamasi, mbukak dalan kanggo diselidiki luwih lanjut babagan aplikasi medis sing luwih jembar. Mangkene bagean saka pengaruh lan unsur produk:

  • Gerakan antikanker: Tumor padhet kaya testis, ovarium, kandung kemih, paru-paru, lan kanker sirah lan gulu utamane diobati. Iku milutaken marang loro growths penting lan sores metastasis.

  • Panangkepan siklus sel: Iki nyebabake panangkepan siklus sel ing tahap G1 lan G2, supaya sel-sel wutah ora bisa misah lan multiply.

  • Induksi apoptosis: Iki nyebabake owah-owahan sel passing (apoptosis) ing sel penyakit, maju pembuangan saka awak.

  • Dampak sinergis: Bisa digunakake bebarengan karo obat kemoterapi liyane kanggo nambah daya tahan perawatan umum.

  • Pertimbangan paliatif: Ing penyakit tahap pungkasan sing perawatan remedial ora bisa dibayangake, bisa uga digunakake kanggo nyuda efek samping lan ngupayakake kepuasan pribadi kanggo pasien.

  • Aplikasi riset: Kajaba iku, pendekatan perawatan lan riset anyar babagan mekanisme sel kanker ditindakake ing laboratorium kanthi bantuan Cisplatin.

Proses Sintesis

Proses sintesis saka Cisplatin bubuk nglibatake seri langkah-langkah sing tliti. Iki diwiwiti kanthi reaksi cis-diammine karo asam hidroklorat, mbentuk kompleks klorida sing larut. Komplek iki banjur digabung karo platinum, anjog menyang udan. Langkah-langkah pemurnian sakteruse njamin mbusak impurities, ngasilake bubuk kristal putih murni sing dadi ciri produk Yihui.

Standar Standar

Kualitas ora bisa didebat ing Yihui. kita 15663-27-1 tetep karo norma industri sing paling penting, setuju karo konfirmasi ISO, Sah, Halal, lan GMP. Tindakan kontrol kualitas sing abot ditindakake ing saben fase penciptaan, njamin kabecikan, kekuwatan, lan keamanan. Kewajiban Yihui kanggo kaluhuran dicethakaké ana ing item sing ketemu uga ngluwihi pathokan global. Pedoman kualitas kanggo prodhuk kaya ing ngisor iki:

  • Penampilan: bubuk tembus kuning nganti oranye

  • Bukti sing mbedakake: Kudu cocog karo standar referensi

  • Tes (ing premis garing): 96.0% nganti 100.5%

  • Kacilakan ing pangatusan: Ora luwih saka 0.5%

  • Buildup ing wiwitan: Ora luwih saka 0.1%

  • Logam bobot: Ora luwih saka 20 ppm

  • Bahan sing gegandhengan: a) Kemurnian A: Ora luwih saka 0.5% b) Sawetara debasement liyane: Ora luwih saka 0.1% c) Polutan absolut: Ora luwih saka 1.0%

  • Endotoksin bakteri: Ora luwih saka 0.05 EU / mg

  • pH: Nang endi wae ing kisaran 4.0 lan 6.0

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Aplikasi produk Yihui ngluwihi alam kedokteran. Nalika ngadeg minangka stalwart ing pharmaceuticals, contributing pinunjul kanggo perawatan kanker, tekane uga ngluwihi kanggo riset laboratorium melu DNA-related pasinaon. Kajaba iku, produk kasebut nemokake utilitas ing produksi katalis lan bahan canggih, sing nuduhake fleksibilitas ing macem-macem lanskap industri.

Hubungi Kita

Yihui bangga stands minangka Produsèn profesional lan supplier saka Cisplatin bubuk. Komitmen kanggo kualitas lan nyukupi syarat tartamtu, kita netepi standar internasional kanthi ketat, nyekel sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Ing lelampahan kanggo kaunggulan, pilih Yihui - ngendi kualitas meets prasetya.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi