Clotrimazole bubuk

Standar: USP versi pungkasan
Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 35ton saben wulan
Sample kasedhiya: Ya, sampeyan mung kudu mbayar barang
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk clotrimazole

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka bubuk clotrimazole. Kita bisa ngasilake kanthi isi 99.9%.

Bisa digunakake ing panganan, obat-obatan, rincian perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo norma USP, BP, EP, lan CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan apik sampeyan kanggo pemasok Clotrimazole murni sing bisa dikira yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

PROMOSI11.webp

Apa bubuk Clotrimazole?

Clotrimazole API minangka agen antijamur diapason sing uga bisa digunakake kanggo ngobati infeksi protozoa. Jeneng kimiane yaiku 1-( β-( 2, 4- dichlorophenyl)- cyclopropyl)-4-methyl-1H-imidazole, CAS NO. Iku 23593-75-1. yaiku bubuk kristal putih utawa putih sing bisa dijawab kanthi lancar ing deterjen organik sing padha karo banyu, etanol lan kloroform.

Clotrimazole API minangka obat antijamur sing digunakake kanggo nambani macem-macem infeksi jamur. Iki kalebu kelas spesifik sing disebut azoles lan bengkel kanthi nyegah pertumbuhan jamur. Kasedhiya ing wangun warna-warni sing padha karo krim, maquillages, lan semprotan kanggo panggunaan topikal, uga ing supositoria kanggo panggunaan vagina. Uga kasedhiya ing bentuk lisan kanggo perawatan infeksi jamur sistemik.

Iku komponen pharmaceutical aktif diatur ing spesifik sing ngemot clotrimazole. Iki minangka unsur utama sing nyedhiyakake parcel antijamur obat kasebut. API minangka wangun tembelan clotrimazole sing paling murni, lan digunakake kanggo nggawe frasa obat sing warni. Panggunaan kasebut njamin kekandelan lan energi obat sing diprodhuksi.

Diprodhuksi liwat proses kimia rumit sing nyakup insulasi lan kasucian patch clotrimazole. Proses umume melu synthesizing patch saka motes prekursor utawa rooting saka sumber alam. Sing diresiki uga digunakake maneh dadi bentuk lozenge sing warni kaya tablet, krim, lan supositoria.

Panggunaan wis ngrevolusi perawatan infeksi jamur. Obat antijamur iki wis kabukten efektif nglawan diapason sing amba saka patogen jamur, kalebu dermatofit, provokasi, lan jamur. Iku uga umumé efektif kanggo nambani infèksi jamur biasa lan precluding sing rush.

Uga wis digunakake ing pangembangan kombinasi curatives kanggo perawatan saka infèksi jamur. Kanggo ilustrasi, Iki digabungake karo betamethasone, kortikosteroid, kanggo perawatan infeksi jamur sing nyebabake inflamasi lan gatal. Sampeyan uga bisa digabung karo spesifik antijamur liyane kanggo nambah efektifitas marang infèksi jamur tahan.

Kesimpulane, Iku unsur penting ing assiduity pharmaceutical kanggo perawatan saka infèksi jamur. Panggunaan kasebut nyebabake pangembangan bentuk lozenge sing warna-warni lan kuratif kombinasi sing bisa ngatasi masalah perawatan kanggo kasus sing nandhang infeksi jamur.

Informasi dhasar

katon

Putih nganti kuning pucet, bubuk kristal

Titik lebur

147-149 ° C

Formula struktural:

CAS NO.

23593-75-1

Titik nggodhok

501.14 ° C (rough estimate)

23593.webp

MF

C22H17ClN2

Kapadhetan

1.1095 (perkiraan kasar)

MW

344.84

indeks bias

1.5940 (ngira)

EINECS

245-764-8

kelarutan

ing kloroform, DMSO, DMF lan alkohol

pengujian kadar logam

min99%

Suhu temporer

2-8 ° C

standar kualitas

TEST ITEM

SPESIFIKASI

1. Karakteristik

Putih nganti kuning pucet, bubuk kristal. Leleh ing babagan 142, kanthi dekomposisi. Praktis ora larut ing banyu; bebas larut ing metanol, ing aseton, ing kloroform, lan ing alkohol.

2. Identifikasi



Penyerapan Infra Merah <197>

Wektu retensi puncak utama solusi Sampel cocog karo solusi Standar, kaya sing dipikolehi ing Assay. (HPLC)

3. Senyawa sing gegandhengan A

≤0.5%

4. Imidazole

≤0.5%

5. Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

6. Residu On Ignition

≤0.1%

7. Logam Berat

≤0.001%

8. Assesmen

98%-102%(C22H17ClN2)

Diwilang ing basis garing


9. Sisa Solvent

Benzene≤2ppm

Asetonitril≤5000ppm

10. Mikroorganisme

TPC <1000cfu/g

Y lan M <100cfu/g

E-coli - ora ana

Staphylococcus Aureus-Absen

Pseudomonas Aeruginosa-Absen

Albicans Saccharomyces-Absen

fungsi

bubuk clotrimazole minangka agen antijamur sing akeh digunakake sing nduweni operasi akeh ing assiduity farmasi. Minangka API (komponen Pharmaceutical Aktif), wis sawetara fungsi penting sing ndadekake unsur penting ing spesifik warni.

1. Antifungal exertion iku utamané digunakake kanggo menehi antifungal exertion. Iku nyegah wutah saka jamur dening precluding conflation saka ergosterol, unsur penting saka membran sel jamur. Kanthi diapason sing wiyar nglawan sawetara spesies jamur, clotrimazole digunakake ing perawatan infeksi jamur warna-warni, kalebu thrush, kurap, lan ngisor atlet.

2. Anti-Inflammatory exertion uga wis disetel kanggo duwe bingkisan anti-inflamasi. Saliyane nyegah pertumbuhan jamur, uga bisa mbantu nyuda gejala inflamasi kanthi nyuda pelepasan sitokin sing nyerang.

3. Antibacterial exertion Saliyane kanggo antifungal exertion, uga duwe sawetara bingkisan antibakteri. Wis ditampilake kanggo nyandhet wutah saka bakteri Gram-positif lan Gram-negatif tartamtu.

4. Operasi topikal umume digunakake ing frasa topikal sing padha karo krim, salep, lan maquillages. Nalika ditrapake sacara topikal, bisa ngakses kulit lan tekan titik infeksi kanggo nambani infeksi jamur lan bakteri kanthi efektif.

5. Racun sing kurang nduweni racun sing sithik, dadi pilihan perawatan sing aman lan efektif kanggo populasi sing rentan kaya bocah lan wanita ngandhut.

6. Obat kombinasi sing kerep digabung karo agen antijamur liyane kanggo nambah diapason saka exertion lan ameliorate masalah perawatan. Kanggo ilustrasi, asring digunakake ing kombinasi karo betamethasone kanggo perawatan kondisi kulit tartamtu kaya eksim.

Ing kesimpulan, iku agen antijamur protean sing duwe sawetara fungsi penting ing assiduity pharmaceutical. Parcel antijamur, anti-inflamasi, lan antibakteri, digabungake karo racun sing sithik lan operasi topikal sing gampang, dadi pilihan sing nyenengake kanggo perawatan infeksi jamur lan bakteri sing warni.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Perusahaan Xi'an Yihui minangka perusahaan profesional sing melu eksplorasi lan pangembangan, produk lan tawaran accoutrements mentahan pharmaceutical, uga salah siji saka manufaktur profesional saka bubuk clotrimazole. Perusahaan iki setya kanggo eksplorasi lan pangembangan obat-obatan lair sing berkualitas tinggi lan obat-obatan inovatif, kanthi macem-macem saluran panyuwunan lan klompok klien. Perusahaan Xi'an Yihui duwe luwih saka 10 pengalaman produk ing produk 99 clotrimazole, kanthi rasukan lan teknologi produk canggih. Ing wektu sing padha, kita ketat ngontrol pengadaan barang mentah lan proses produk kanggo njamin kualitas lan stabilitas produk. Clotrimazole sing dipasrahake dening Perusahaan Xi'an Yihui umume digunakake ing assiduity farmasi obat antijamur, akeh digunakake ing perawatan ketombe, leukopleckles lisan, infeksi jamur kulit lan kondisi liyane. Perusahaan clinging menyang generalities ngelmu lan teknologi majeng, mbayar manungsa waé kanggo orisinalitas lan kemampuan penemuan, ameliorate kaluwihan competitive dhewe ing assiduity pharmaceutical, supaya ketemu syarat request.

yen sampeyan perlu clotrimazole, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Clotrimazole, 23593-75-1, Clotrimazole API, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi