Crizotinib API

Jeneng produk: Crizotinib
CAS: 877399-52-5
MF:C21H22Cl2FN5O
MW: 450.34
Paket: 1g/bag; 10g/bag; 100g/bag
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Crizotinib API?

Crizotinib API minangka bahan mentah. iku kalebu urutan tirosin kinase impediments. Iki minangka emulsi organik tembelan cilik kanthi jeneng kimia N-(2-{(1-(2,6- dichloro-3-fluorophenyl) ethoxy) karbonil}-4-metil fenil)- 2-( 4-( methylamino) piridin -3-yl) asetamida, rumus molekule yaiku C21H22Cl2FN5O, massa molekul relatif 450.34, nomer CAS yaiku 877399-52-5.

Struktur kimia lan jenengé bisa dipérang dadi urutan ing ngisor iki

Dering benzena sing disubstitusi dilebokake ing gugus karbonil etoksi manis (1-(2,6- dichloro-3-fluorophenyl) etilena).

Sawetara dering benzena lan piridin sing disubstitusi kalebu macem-macem dhasar manis lan heterosiklik.

Amina manis sing diowahi dening ethanedioyl imide( N-( 2-{( 1-( 2,6- dichloro-3-fluorophenyl) ethoxy) carbonyl}-4-methylphenyl)- 2-( 4-( methylamino) pyrdin-3 -yl) asetamida).

Konflasi prekursor amina manis asline, nggunakake stirena, 2,6- dichlorobenzaldehyde, lan trimethylamine minangka tambahan awal, prekursor amina manis disintesis liwat respon kondensasi.

Tanggapan kanthi platitude Prekursor amina manis dibales karo bromin ing tetrahydrofuran kanggo entuk produk brominasi sing cocog.

Tanggepan cross-coupling Pd-katalisis Nggunakake katalis precautionary, respon cross-coupling ditindakake ing atmosfer pertahanan kanggo nyambungake emulsi brominasi karo gugus alkil halogenasi ing cincin manis, mbentuk struktur inti.

Crystallization lan sanctification The attained Crizotinib diresiki nggunakake sistem crystallization solvent kanggo gain produk karo chastity 99 utawa majeng.

Kemasan lan gudang Pungkasane, dikemas lan disimpen ing kahanan sing ora cahya, garing, lan suhu rendah.

Sampeyan kudu refocused metu sing proses ing ngisor iki mung proses umum, manufaktur beda bisa beda-beda, lan cara tartamtu kudu acclimated lan optimized miturut kahanan faktual. Kajaba iku, produke uga kudu tumindak salah karo hukum, peraturan, lan kondisi sistem operasi kualitas kanggo njamin kualitas lan safety produk.

Informasi dhasar

jeneng Product

Crizotinib

jeneng kimia

N-(2-{[1-(2,6-dichloro-3-fluorophenyl)ethoxy]carbonyl}-4-methylphenyl)-2-(4-(methylamino)pyridin-3-yl)acetamide

CAS

877399-52-5

MF

C21H22Cl2FN5O

MW

450.34

EINECS

638-814-9

Nomer MDL

MFC12407409

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil miturut kondisi panyimpenan.

kelarutan

Larut ing DMSO utawa Etanol, ora larut ing banyu

aplikasi

Kelas obat utawa digunakake kanggo riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

877399.webp      


standar kualitas

item

specifications

results

katon

Wesi putih dadi bubuk kristal

Bubuk kristal putih

identifikasi

H-NMR, MS

Tundhuk

Sisa Solvents

IPA ≤0.5%

EtOAc≤0.5%

THF≤0.072%m

n-Heptane≤0.5%

Toluene≤0.5%

0.1%

ND

ND

ND

ND

Heavy metal

≤10ppm

Tundhuk

Isi banyu

0.5%

0.2%

Turahan ing kontak

0.1%

0.04%

Enantiomer

0.1%

< 0.1%

Related Impurity dening HPLC

Impurity tunggal≤0.1%

Total impurity ≤1.0%

0.07%

0.32%

Kemurnian (HPLC)

≥99.0%

99.68%

Kesimpulan:

Zat ing ndhuwur wis diuji miturut Standar Ing omah, lan cocog karo syarat.


Sajarah lan prospek

Crizotinib API yaiku inhibitor tirosin kinase. Mangkene sejarah lan prospek pangembangane:

Penemuan lan pangembangan: wiwitane dikembangake dening Pfizer ing 2007 lan disetujoni dening FDA AS kanggo marketing ing 2011.

Panggunaan saiki: Wis mboko sithik ngganti perawatan tradisional lan dadi salah sawijining cara standar kanggo ngobati penyakit iki. Kangge, sawetara perusahaan sing ngasilake obat-obatan anyar uga melu riset lan pangembangan obat-obatan inovatif adhedhasar struktur molekul kasebut.

Prospek kanggo masa depan: Kanthi sinau sing jero babagan mekanisme kasebut, efek samping lan masalah toleransi mboko sithik. Mula, riset babagan perbaikan lan inovasi bakal dadi salah sawijining tren kanggo pangembangan ing mangsa ngarep. Ing wektu sing padha, riset lan pangembangan obat-obatan sing padha adhedhasar struktur molekul Crizotinib uga bakal dadi arah penting kanggo pangembangan obat anyar.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka pabrik Crizotinib, Xi'an Yihui nduweni kekuatan teknis sing kuat, proses produksi standar, kapasitas produksi sing fleksibel, lan kualitas layanan sing apik. Bisa nyedhiyakake kualitas dhuwur Crizotinib API lan layanan kanggo pelanggan.

yen sampeyan butuh it, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Crizotinib API, 877399-52-5, Crizotinib, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi