Sitarabine bubuk

CAS: 147-94-4
Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
Standar: USP
Aplikasi: Anti-Tumor
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Cytarabine Powder?

bubuk cytarabine, diprodhuksi dening Yihui, minangka bahan pharmaceutical penting dikenal kanggo khasiat ing macem-macem aplikasi medical. Yihui, produsen lan pemasok sing misuwur, netepi standar internasional sing ketat, njamin kualitas lan linuwih sing paling dhuwur. Kanthi sertifikasi kaya ISO, Kosher, Halal, lan GMP, Yihui njamin produk sing nyukupi kabutuhan para panuku profesional lan dealer global.

Produk kasebut minangka prasaja nukleosida sing nglacak panggunaan sing akeh ing lapangan klinis. Iki minangka bubuk kristal putih sing stabil banget lan kemurnian dhuwur. Ndandani obat iki minangka bagean penting ing rincian resep sing digunakake kanggo terapi penyakit tartamtu, utamane leukemia. Jeneng zat kasebut yaiku cytosine arabinoside, sing nggambarake penciptaan saka sitosin lan arabinosa.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Cytarabine

CAS: 147-94-4

MF:C9H13N3O5

MW: 243.22

EINECS: 205-705-9

Nomer MDL: MFCD00066487

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

147.webp

Spesifikasi lan Parameter

S. NO.

item

SYARAT

RESULTS

01.

Description

A bubuk kristal putih utawa meh putih

Tundhuk

02.

Mundhut ing Pangatusan

≤ 1.0%

0.1%

03.

Sisa ing Ignition

≤ 0.5%

0.1%

04.

Rotasi spesifik

+ 154.0° ~ +160.0°

156.4 °

05.

Logam abot

≤ 10 ppm

Tundhuk

06.

Assay (HPLC)

98.0% ~ 102.0%

98.2%

07.

Kemurnian (HPLC)

≥ 99.0%

99.8%

Kesimpulan: Nyukupi syarat.

Komposisi Kimia

Componentpersentasi
Cytosine40%
Arabinose60%

Peran lan Fungsi 

147-94-4 nganggep bagean kritis kanggo nyegah pangembangan sel pertumbuhan ganas. Iku ngalangi kombinasi DNA, njupuk expansion saka sel ngancam. Umume digunakake ing kemoterapi, kuat nglawan macem-macem jinis leukemia, dadi dhasar kanggo perawatan penyakit. Sadurungé sipat antineoplastik, uga dianggep minangka efek imunosupresif, saéngga migunani ing kahanan sistem kekebalan tartamtu. Mangkene sawetara masalah utama babagan pakaryan lan kemampuan produk:

  • Peran: bubuk cytarabine minangka obat kemoterapi sing digunakake kanggo nambani macem-macem jinis penyakit, kayata leukemia lan limfoma.

  • Fungsi: Kerjane kanthi nyuda persatuan DNA ing sel penyakit, nyebabake mati lan nyegah pangembangan lan panyebaran luwih lanjut.

  • Nargetake: Target kanthi cepet misahake sel pertumbuhan ganas, nalika mbatesi karusakan kanggo sel swara ing awak.

  • Perawatan campuran: Biasane digunakake ing campuran karo obat kemoterapi liyane kanggo nganyarke kecukupan perawatan.

  • Administrasi: Biasane diatur kanthi intravena utawa subkutan, gumantung saka jinis lan fase penyakit tartamtu sing ditangani.

  • Dosis lan ambalan: Pangukuran lan ambalan terapi bakal diganti miturut unsur pasien individu lan penyakit tartamtu sing ditangani.

  • Efek sing ora disengaja: Bisa uga nyebabake efek sekunder kaya mual, kembung, botak, lan jumlah trombosit putih sing suda. Penting banget kanggo ngawasi lan ngatur efek samping kasebut.

  • Umumé efek: Iku njupuk bagéyan penting ing fokus ing lan diminishing pembangunan lan panyebaran sel wutah ganas, menehi pilihan pinunjul ing perawatan penyakit.

Proses Sintesis 

Kesatuan kasebut kalebu sawetara tahapan. Sacara dhasar dijupuk saka sitosin, nukleosida sing biasane kedadeyan, lan arabinosa, interaksi campuran kasebut liwat kontrol kualitas sing lengkap. Diwiwiti saka ekstraksi sitosin, respon sintetik diatur kanthi teliti kanggo ngasilake asil pungkasan - produk. Proses sintesis njamin kemurnian dhuwur nalika njaga integritas bahan farmasi aktif.

Standar Standar 

Yihui njaga standar kualitas sing ketat ing saindhenging produksi Cytarabine. Proses manufaktur netepi pathokan internasional, njamin produk sing cocog utawa ngluwihi pangarepan industri. Kanthi sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, Yihui setya nyedhiyakake bahan farmasi kanthi kualitas lan linuwih sing ora ana tandhingane.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

147-94-4 aplikasi 's tekan obat kepungkur. Nalika panggunaan penting ana ing perawatan pertumbuhan ganas, sifat imunosupresif mbukak cara kanggo aplikasi ing perawatan penyakit sistem kekebalan. Kajaba iku, potensial ing macem-macem setelan eksperimen minangka subyek riset ing genetika lan bioteknologi. Produk Yihui, nyukupi pedoman sing paling dhuwur, ngurus macem-macem perusahaan sing golek unsur obat kanthi kualitas positif.

Hubungi Kita

Yihui, minangka profesional bubuk cytarabine Produsèn, stands minangka mercusuar kualitas lan linuwih. Manut standar internasional lan nyekel sertifikasi kaya ISO, Kosher, Halal, lan GMP, Yihui njamin klien produk sing cocog karo kritéria sing paling ketat. Kanggo sing golek supplier sing bisa dipercaya, Yihui ngirim undhangan kanggo hubungi dheweke ing sales@yihuipharm.com. Nggoleki produk tingkat paling dhuwur bakal rampung karo Yihui - ing ngendi keunggulan minangka standar.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi