Dapagliflozin Propylene Glycolate Hydrate

CAS: 960404-48-2
Katon: Wêdakakêna putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Anti Diabetik
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Dapagliflozin Propylene Glycolate Hydrate

Dapagliflozin Propylene Glycolate Hydrate stands metu minangka pemain tombol ing industri pharmaceutical tansah berkembang thanks kanggo akeh kaluwihan lan aplikasi. Minangka produser lan panyedhiya utama, Yihui setya menehi jawaban sing adoh kanggo bisnis obat kasebut. Perkenalan iki nuduhake babagan subtleties produk, rincian, organisasi inti, pengaruh, proses penggabungan, norma kualitas, lan lapangan aplikasi ing macem-macem usaha.

Yihui kanthi ati-ati nggawe senyawa pharmaceutical mutakhir kanggo nyukupi standar industri sing paling dhuwur. Dikenal amarga kabecikan lan daya urip sing ora umum, produk iki minangka demonstrasi kewajiban Yihui marang keagungan.

Ditampa saka proses campuran sing cepet, Dapagliflozin Propylene Glycolate Hydrate nampilake desain sub-atom khusus sing njamin bioavailability lan daya urip sing cocog. Senyawa iki diterangake kanthi kekuatan, solvency, lan kualitas kelas obat, dadi jawaban sing fleksibel kanggo macem-macem aplikasi.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Dapagliflozin propanediol monohydrate

CAS: 960404-48-2

MF:C24H33ClO8

MW: 484.97

EINECS: 811-335-4

Nomer MDL: MFCD28167768

Purity: 99%

Paket: 10g; 100g; 1KG; 5kg

Digunakake: riset kelas Pharma & Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

960404.webp


Keterangan:


item

requirement

Hasil Analisis

katon

wêdakakêna putih

wêdakakêna putih

kelarutan

banget larut ing metanol; larut ing

etanol, asetonitril; rada larut ing banyu

Tundhuk

Mp

72-78 ° C

76.6-77.7 ° C

identifikasi

HPLC/NMR

tundhuk

bahan kimia web

Kemurnian (HPLC)

≥99.5%

99.85%

Najis individu

≤0.10%

0.06%

Total impurity

≤0.5%

0.15%

Isomer

≤0.15%

0.06%

Persentase propanediol

13.6% ~ 16.6%

16.2%

Water

3.0-4.4%

3.74%

Turahan ing kontak

≤0.10%

0.08%

Pelarut sing resik

Metanol <3000 ppm

Ora dideteksi

Etanol <5000ppm

Ora dideteksi

Asetonitril <410ppm

Ora dideteksi

Diklorometana≤600ppm

Ora dideteksi

Etil asetat <5000ppm

330ppm

N-heksana <290ppm

90ppm

THF≤720ppm

Ora dideteksi

Panyimpenan: Ing suhu kamar

Kesimpulan: Kabeh item nyukupi syarat standar


Peran lan Fungsi

960404-48-2 ngisi minangka mbenakake tamba kuwat karo macem-macem Kapabilitas. Sejatine, iki minangka inhibitor sodium-glucose co-carrier 2 (SGLT2) khusus, nambahake administrasi diabetes mellitus jinis 2. Ing pasien diabetes, fungsi iki kanthi efektif nyuda tingkat glukosa getih kanthi nggampangake ekskresi glukosa liwat urin.


Kajaba iku, produk kasebut nuduhake sifat diuretik, ndhukung nyuda beban cairan. Fungsi ganda senyawa kasebut ndadekake alat sing migunani kanggo ngontrol tingkat glukosa lan komplikasi sing gegandhengan kayata masalah kardiovaskular.

Proses Sintesis

Kombinasi produk kalebu interaksi modern sing tetep ing ukuran kontrol kualitas sing kaku. Diwiwiti karo bahan kimia sing ora diresiki, kantor kelas sing paling apik nggunakake prosedur paling canggih kanggo njamin akurasi lan immaculateness sajrone kombinasi kasebut.

Standar Standar

Yihui nandur modal akeh ing kewajiban unflinching kanggo kualitas. Proses nggawe kita miturut prinsip ing saindenging jagad, lan kita wis entuk konfirmasi kaya ISO, Fit, Halal, lan GMP. Komitmen kita nyedhiyakake solusi farmasi kanthi kualitas paling dhuwur dibayangke ing sertifikasi kasebut. ing kene ana sawetara poin penting babagan standar kualitas produk kasebut:

  • Kemurnian: Norma kualitas produk kasebut mbutuhake kabecikan kaya meh 100%.

  • Kotor: Debasements sabisa ing zat, kalebu polutan eksplisit kaya zat sing gegandhengan lan sisa pelarut.

  • Kualitas nyata: Standar kasebut ngemot kabutuhan kanggo tampilan nyata, macem-macem, lan ukuran molekul saka zat kasebut.

  • Logam bobot: Standar kasebut nggambar garis-garis tartamtu ing debasement logam sing bobot ing zat kasebut, njamin manawa bisa digunakake kanggo wong.

  • Najis mikroba: Bahan kasebut kudu cocog karo tekad kanggo polusi mikroba, kalebu jumlah bakteri lengkap lan ora ana mikroorganisme sing dituduhake.

  • Pelarut sing isih ana: Sabisane, pira pelarut sing isih ana ing zat kasebut, njamin ora cocog kanggo panggunaan manungsa.

  • Stabilitas: Zat kasebut kudu nyukupi kabutuhan mantep ing kahanan sing beda-beda kanggo njamin jangka wektu panggunaan lan daya tahan sing nyata.

Bidang Aplikasi

Keluwesan saka 960404-48-2 mbentang metu liwat domain tamba. Iki nglacak aplikasi ing macem-macem bisnis, kalebu durung diwatesi ing wilayah obat, sintetik, lan pemeriksaan. Sifat-sifat sing luar biasa ndadekake bagean penting ing rincian ing macem-macem produk, nambah kemajuan ing layanan medis lan sawetara.

Hubungi Kita

Yihui, minangka pabrikan lan pemasok sing misuwur, dadi mercusuar kualitas ing produksi Dapagliflozin Propylene Glycolate Hydrate. Kanthi sertifikasi internasional lan komitmen kanggo nyukupi syarat tartamtu, Yihui minangka mitra sing dipercaya kanggo wong-wong sing ngupaya keunggulan ing bahan farmasi. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk kasebut minangka puncak ing inovasi farmasi, lan dedikasi Yihui kanggo kualitas njamin papan minangka landasan ing macem-macem industri ing saindenging jagad.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi