Dasatinib API

CAS: 302962-49-8
Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Anti kanker
Merk: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 200kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Dasatinib?

Dasatinib API, digawe kanthi cepet dening Yihui Drugs, minangka obat mbenakake negara sing dirancang kanggo akurasi ing aplikasi klinis. Kanthi tanggung jawab sing tetep kanggo kualitas lan ketaatan marang prinsip-prinsip ing saindenging jagad, Yihui kanthi seneng nampilake produk kasebut minangka demonstrasi komitmen kita kanggo nyengkuyung perawatan medis internasional.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Dasatinib

CAS: 302962-49-8

MF:C22H26ClN7O2S

MW: 488.01

EINECS: 801-607-0

Nomer MDL: MFCD11046566

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg; 25kg

Digunakake: Riset Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:302962.webp


Spesifikasi lan Parameter:

item

specifications

results

katon

Wêdakakêna putih utawa putih

wêdakakêna putih

identifikasi

H-NMR, MS

Tundhuk

Turahan ing kontak

MNT0.5%

0.08%

Banyu (KF)

3.6% - 4.5%

3.71%

Sisa Solvents

Aseton≤5000ppm

Etanol≤5000ppm

Metanol≤3000ppm

n-butil alkohol≤5000ppm

ND

2038 ppm

32 ppm

ND

Related Impurity dening HPLC

Impurity tunggal≤0.1%

Total impurity ≤0.5%

0.04%

0.15%

Kemurnian (HPLC)

NLT 99.5%

kesimpulan

Zat ing ndhuwur wis diuji miturut Standar ing omah, lan cocog karo syarat.

Komposisi Kimia:

Komposisi kimia produk kasebut direkayasa kanthi tliti kanggo njamin kemurnian lan khasiat, kanthi saben komponen nduweni peran penting ing sifat terapeutik.

Componentkomposisi
Pangkalan Dasatinib98.5%
Eksipien Inert1.5%

Peran lan Fungsi:

dasatinib nduweni sipat farmakologis sing luar biasa, utamane minangka inhibitor kinase sing kuat. Kanthi fokus ing senyawa sing ora ambigu, iki njupuk bagéyan penting ing terapi macem-macem ganas, utamane ing kasus leukemia myeloid persisten (CML) lan leukemia limfoblastik kuat (ALL). Instrumen kegiatan kasebut kalebu ngganggu jalur tandha varian sing nyebabake pangembangan penyakit, mula ngalangi gerakan penyakit kasebut.


Dasatinib API tetep minangka tandha nyemangati kanggo pasien, nawakake perawatan uga komitmen kepuasan pribadi sing unggul. Fleksibilitas kasebut tekan kanggo nglawan kahanan sing beda-beda, dadi dhasar ing obat saiki.

Proses sintesis:

Kombinasi saka 302962-49-8 minangka proses sing dikontrol kanthi teliti, diwiwiti kanthi nemtokake komponen sing ora diresiki. Bahan farmasi aktif digawe liwat serangkaian reaksi kimia sing tepat sajrone sintesis. Sajrone proses sintesis, Yihui Pharmaceuticals nggunakake teknologi canggih lan ngontrol kualitas kanthi ketat kanggo njamin kemurnian lan khasiat sing paling dhuwur.

Standar Kualitas:

Yihui kang Dasatinib API teken kanggo norma kualitas paling pepek, nyorot kewajiban kita gedhe. Ing saben tahap produksi, tes sing ketat njamin produk kasebut cocog karo standar internasional. Ukuran kontrol kualitas kita nggabungake investigasi sing ati-ati babagan kabecikan, soliditas, lan wates dhasar liyane, njamin saben kluster ketemu utawa ngluwihi asumsi industri. Mangkene sawetara masalah utama babagan pedoman kualitas produk:

  • Kemurnian: Norma kualitas produk mbutuhake kabecikan ora kurang saka 98.0%.

  • Kotoran: Sabisa-bisa polutan ing zat kasebut, kalebu kontaminasi eksplisit kaya zat sing gegandhengan, sisa pelarut, lan logam bobot.

  • Logam bobot: Standar kasebut nggambar garis-garis tartamtu ing debasement logam sing bobot ing zat kasebut, njamin manawa bisa digunakake kanggo wong.

  • Najis mikroba: Bahan kasebut kudu cocog karo tekad kanggo polusi mikroba, kalebu jumlah bakteri lengkap lan ora ana mikroorganisme sing dituduhake.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

302962-49-8 nglacak aplikasi ing sawetara perusahaan, akeh banget babagan obat-obatan. Potensi migunani tekan:

  1. Industri Obat: Iki nduweni peran penting ing perawatan leukemia lan minangka komponen kunci obat anti-kanker, sing nuduhake pentinge kanggo industri farmasi.

  2. Bioteknologi: Produk kasebut nduweni peran penting ing riset bioteknologi kanthi nggunakake kemampuan inhibisi kinase lan ngembangake terapi sing ditargetake.

  3. Eksplorasi Klinis: Dasatinib API ngisi minangka apparatus pinunjul ing eksplorasi klinis, ndhukung peneliti ing tokoh metu siklus sel lan nggawe obat-obatan imajinatif.

Layanan OEM:

Yihui Pharmaceuticals ngluwihi keahliane liwat layanan OEM, nawakake solusi sing bisa disesuaikan kanggo nyukupi syarat tartamtu. Kolaborasi karo kita kanggo nggawe formulasi produk, njamin kompatibilitas karo macem-macem proses produksi lan spesifikasi produk sing unik.

Hubungi kita:

Yihui Pharmaceuticals, sing misuwur dasatinib pabrikan lan supplier, stands ing ngarep inovasi pharmaceutical. Komitmen sing ora tegang kanggo kualitas katon ing ketaatan sing ketat kanggo standar internasional, sing divalidasi dening sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo procure API ngédap iki utawa ngrembug syarat tartamtu, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Percaya Yihui kanggo keunggulan ing solusi farmasi, ing ngendi saben produk ngemot komitmen kita kanggo kesejahteraan global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi