Bubuk Natrium Diclofenac

CAS: 15307-79-6
Penampilan: bubuk kristal putih
Standar: CP/USP/EP/JP/BP
Aplikasi: antipiretik-analgesik lan anti-inflamasi
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Diclofenac Sodium Powder?

Bubuk Natrium Diclofenac, produk farmasi sing luar biasa, diprodhuksi kanthi teliti dening Yihui, jeneng utama ing industri kasebut. Wêdakakêna iki nduweni struktur kristal, njamin efektifitas lan linuwih sing paling luweh ing macem-macem aplikasi. Produk kasedhiya ing macem-macem gelar lan jumlah, katering kanggo syarat tartamtu saka formulasi farmasi.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Diclofenac sodium

CAS: 15307-79-6

MF: C14H10Cl2NNaO2

MW: 318.13

EINECS: 239-346-4

Nomer MDL: MFCD00082251

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg; 25kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:15307.webp

Spesifikasi lan Parameter:


item

Standard

Result

1. Karakteristik

bubuk kristal putih murni,
  rada higroskopis.

conforms

2. Kelarutan

Sparingly larut ing banyu, bebas larut
  ing metanol, etanol (96%); rada larut ing
  aseton; praktis ora larut ing eter.

conforms

3. Ngenali

(A) Spektrum IR
  (B) Reaksi garam natrium

conforms
  positif

4. Acidity utawa alkalinity

7.0-8.5

7.54

5. Katon solusi

Clear
  Penyerapan uyah natrium≤0.05

conforms
  0.0182

6. Zat sing gegandhengan

Pengotor tunggal maks 0.2%
  total pengotor maksimal 0.5%

0.09%
  0.1%

7. Logam berat

Max 10 ppm

conforms

8. Mundhut ing pangatusan

Maks 0.5%

0.18%

9. Assesmen

99.0-101.0%

99.7%

10. Kesimpulan:

Iki tundhuk karo syarat BP2015



Komposisi Kimia:

Komponen Kimiakomposisi
Natrium diklofenakC14H10Cl2NNaO2

Peran lan Fungsi:

Bubuk Natrium Diclofenac minangka obat nyuda non-steroid sing biasa digunakake kanggo nyuda rasa ora nyaman, nggedhekake, lan iritasi sing ana gandhengane karo macem-macem penyakit. Peran lan fungsine kalebu:

  1. Pain Relief: Diclofenac Sodium API kemampuan kanggo nyuda rasa sakit, mbantu nyuda siksa sing disebabake dening macem-macem kahanan kaya osteoarthritis, inflamasi sendi rheumatoid, masalah feminin, lan macem-macem rasa nyeri sing kuat lan terus-terusan.

  2. Anti-Inflammatory: Produk kasebut nduweni sifat anti-inflamasi sing mbantu nyuda pembesaran lan iritasi sing ana gandhengane karo macem-macem kahanan, kalebu nyeri sendi, tendonitis, bursitis, lan kahanan murub liyane.

  3. Ngurangi mriyang: Produk kasebut uga bisa mbantu nyuda demam ing penyakit tartamtu.

  4. Manajemen Pain Pasca Bedah: Produk kasebut asring digunakake kanggo nambani rasa lara lan inflamasi pasca operasi.

  5. Relief Migrain: Produk saiki banjur digunakake kanggo nambani sirah lan macem-macem lara serebral.

Proses sintesis:

Sintesis saka Diclofenac Sodium API melu proses tliti kanggo njamin kemurnian lan khasiat. Pilihan sing ati-ati saka komponen sing ora diresiki lan respon zat sing dikontrol minangka bagean penting kanggo entuk struktur kristal produk sing cocog. pedoman sing perlu kanggo kemurnian, potency, lan stabilitas. Komitmen kualitas iki mbantu njamin manawa produk sing diasilake nduweni kualitas sing ora ana tandhingane lan bisa menehi keuntungan terapeutik sing dikarepake.

Standar Kualitas:

Netepake norma kualitas sing kaku penting kanggo njamin kemurnian lan keamanan barang obat kaya CAS 15307-79-6 Kepatuhan karo peraturan lan sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP luwih nuduhake komitmen kanggo ngasilake produk sing berkualitas lan dipercaya. Sertifikat kasebut menehi jaminan marang para klien lan ahli perawatan medis manawa produk kasebut wis ngliwati prakiraan kontrol kualitas sing lengkap sajrone proses manufaktur. Kanthi ngutamakake kualitas lan safety, Yihui mbedakake dhewe ing industri kasebut lan menehi kapercayan marang pangguna produke.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Produk kasebut pancen minangka obat serbaguna sing bisa digunakake ing macem-macem industri, kalebu sektor farmasi, kesehatan, lan kedokteran hewan. Iki minangka mbenakake kritis kanggo mbentuk obat penghilang rasa sakit, resep sing nyenengake, lan obat-obatan Veterinary, antara liya, bisa ditemokake saka sifat nyuda lan nyuda rasa nyeri sing kuwat. Bisa uga diatur kanthi lisan, topikal, utawa liwat infus, dadi obat sing bisa adaptasi kanggo macem-macem penyakit. Kajaba iku, amarga ruang lingkup panggunaan sing akeh, produk kasebut disetujoni sacara wiyar dening para ahli layanan medis ing saindenging jagad, dadi salah sawijining obat sing paling umum digunakake kanggo administrasi nyeri sing kuat lan terus-terusan.

Layanan OEM:

Yihui nyedhiyakake layanan Original Equipment Manufacturer (OEM), ngidini bisnis ngatur formulasi adhedhasar syarat unik. Tim sing berpengalaman kerja sama karo klien kanggo nggawe solusi sing digawe khusus, njaga standar dhuwur sing identik karo Yihui.

Hubungi kita:

Yihui stands minangka produsen biso dipercoyo lan supplier saka Diclofenac Sodium Powdert. Komitmen kanggo kualitas, kita netepi standar internasional lan duwe sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon utawa pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Ngalami keunggulan produk Yihui - mitra terpercaya ing solusi nyeri.

Kesimpulane, produk kita ngemot inti saka kualitas, khasiat, lan fleksibilitas, ngupayakake keputusan sing disenengi ing pasar donya. Pick Yihui kanggo kaluhuran unmatched ing solusi pharmaceutical.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi