Bubuk Doxorubicin Hydrochloride

Jeneng produk: Doxorubicin Hydrochloride
CAS No .: 25316-40-9
MOQ: 10 g
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 100g; 1kg; 10kg
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Digunakake: kelas obat; utawa riset
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Doxorubicin Hydrochloride?

bubuk Doxorubicin Hydrochloride, jeneng kimia iku 10-(( 3- amino-- L- lyxopyranosyl) oxy).-(hydroxymethyl) Hydrochloride saka 1- methoxy -5,12-naphthacenedione. Jeneng liya kalebu Doxorubicin hcl; DRIAMYCIN HCL lan DRIAMYCIN HYDROCHLORIDE. Wêdakakêna lyophilized oranye-abang sing dikenal minangka Doxorubicin murni nduweni titik lebur 216 ° C lan bisa dijawab banyu. Doxorubicin, umume diarani Taxotere/ADM terus-terusan digunakake ing kemoterapi klinis kanggo nambani kanker ing wong. Iki minangka anggota saka kelas antibiotik antrasiklin semi-sintetik. Doxorubicin nduweni kemampuan sing padha kanggo pas karo DNA seluler kaya doxorubicin lan anthracyclines liyane, sing bisa nyebabake conflation DNA. kanker multitudinous, kalebu angkara hematologic, excrescences ngalangi, lan sarcoma andhuk alus, sing kerep diobati karo. Asring digunakake karo obat liya kanggo nambani kanker ing praktik medis manungsa.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Doxorubicin Hydrochloride

CAS:25316-40-9

MF: C27H30ClNO11

MW: 579.98

EINECS: 246-818-3

Nomer MDL: MFCD00077757

Titik lebur: 216 °C (des.)(lit.)

alpha D20 +248±2° (c = 0.1 ing metanol)

suhu temporer 2-8 ° C

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

25316.webp

standar kualitas

item

specifications

results

Description

Werna abang-oranye, higroskopis, kristal

conforms

kelarutan

Larut ing banyu, ing larutan natrium klorida isotonik lan ing metanol. Praktis ora larut ing kloroform, ing eter lan ib pelarut organik liyane

conforms

identifikasi

Wektu retensi persiapan tes Doxorubicin Hydrochloride dibandhingake karo persiapan standar.

conforms

PH

4.0 ~ 5.5

4.95

Water

NMT4.0%

1.11%

Kemurnian kromatografi (HPLC)

Total pengotor: NMT 2.0%

0.51%

Sisa pelarut (GC)

Aseton lan alkohol: NMT 2.5%

Aseton: NMT 0.5%

0.66%

0.30%

Assay (HPLC)

98.0% ~ 102.0%

98.39%

Kesimpulan: asil cocog karo standar USP

Tindakan farmakologis

Doksorubisin hidroklorida tumindak farmakologis kanthi interkalasi lan nyegah antarmuka antarane DNA lan biosintesis makromolekul, mula nyegah DNA topoisomerase II ora bisa digunakake. Doxorubicin ngganggu replikasi rantai DNA kanthi nyegah nutup heliks ganda DNA. bisa mengaruhi kromatin aktif transkripsi liwat interkalasi, ngganti histon. Panemuan kasebut nuduhake manawa respon karusakan epigenome, transkriptom, lan DNA ing sel sing kena doxorubicin ora dikendhaleni.

fungsi

Doxorubicin Hydrochloride minangka obat kemoterapi sing akeh digunakake ing perawatan kanker. Iki kalebu kelas anthracycline antibiotik antitumor lan duwe macem-macem fungsi lan mekanisme tumindak. Tugas utama kalebu:

Efek antitumor duweni pengaruh antitumor kanthi sesambungan karo DNA seluler lan ngintip karo replikasi lan rekap DNA, sing mbantu sel kanker supaya ora berkembang lan dibagi.

Efek sitotoksik duweni pengaruh sitotoksik amarga bisa mateni sel kanker kanthi ngowahi stres oksidatif lan spesies oksigen reaktif, sing ngrusak membran sel, mitokondria, lan faktor seluler liyane.

Efek anti-angiogenik duweni pangaruh anti-angiogenik kanthi nyegah pambentukan pembuluh getih sing nutupi excrescences, ngethok kekuwatan getih lan nyegah panyebaran excrescences.

Efek imunomodulator bisa ngatur sistem sing rawan, nguatake pertahanan awak marang sel kanker.

Doxorubicin Hydrochloride duweni sawetara racun lan barang sampingan, kalebu minangka kardiotoksik, represi hematologis, lan masalah gastrointestinal, sing kudu digatekake. Ketaatan sing ketat kanggo instruksi croaker lan pengamatan sing cedhak babagan kesehatan kasus lan sabar obat nalika digunakake.

aplikasi

Doxorubicin Hydrochloride minangka obat kemoterapi sing akeh digunakake ing perawatan kanker. Iki digunakake kanggo macem-macem jinis excrescences njijiki. Banjur sawetara wilayah umum operasi

Kanker balung sok-sok digunakake ing kombinasi karo spesifik antikanker liyane kanggo nambani kanker balung maju utawa metastatik.

Karsinoma Hodgkin lan karsinoma non-Hodgkin minangka perawatan lini pertama.

Kanker paru-paru non-sel cilik bisa diobati, utamane yen digabungake karo perawatan kemoterapi liyane.

terus-terusan digunakake ing patemon karo spesifik liyane ing saindhenging umur induksi lan konservasi perawatan leukemia myeloid akut.

iki digunakake kanggo nambani kanker ovarium epitelium, utamané nalika wis nyebar utawa reenacted.

Iki minangka salah sawijining pilihan perawatan pambuka kanggo osteosarcoma lan terus-terusan digabungake karo spesifik liyane sawise obat radiasi lan operasi.

Iki mung akeh kegunaan khas kanggo doxorubicin hydrochloride. Kesehatan kasus lan saran croaker bakal nemtokake dosis lan administrasi sing tepat. Penting kanggo ngrungokake saran saka panyedhiya kesehatan lan meh nutupi kesehatan fisik lan racun obat kasebut.

Stabilitas lan panyimpenan

Ing ngisor iki minangka syarat stabilitas lan panyimpenan kanggo doxorubicin hydrochloride:

  • bubuk Doxorubicin Hydrochloride kudu disimpen ing kulkas antarane 2 lan 8 derajat Celsius kanggo panyimpenan. Aja beku obat amarga tumindak kasebut bisa nyebabake ora ana gunane.

  • Pengemasan lan perlindungan: Kaca, plastik, utawa ampul asring digunakake kanggo ngemas lan nglindhungi obat. Segel lan njogo kemasan kanthi tepat miturut pandhuane pabrikan. Priksa manawa piranti protèktif tetep utuh supaya ora kontaminasi lan oksidasi.

  • Ora kena kena cahya padhang amarga fotosensitif. Nalika nyimpen, gunakake kemasan utawa wadhah sing ora tembus lan simpen barang kasebut ing papan sing adhem lan garing sing diiyubake.

  • Biasane duwe wektu stabilitas sing dawa yen disimpen ing kahanan sing tepat. Nanging kudu dingerteni manawa stabilitas obat kasebut bisa beda-beda gumantung saka formulasi, lingkungan panyimpenan, lan wektu. Aja nggunakake yen sampeyan ndeleng owah-owahan warna, pembentukan udan, utawa karusakan paket.

  • Nangani langkah-langkah safety: Kanggo ngindhari kontak kulit lan inhalasi, nangani doxorubicin hydrochloride kudu ditindakake nalika nggunakake sarung tangan lan kacamata safety. Gunakake teknik pembuangan sing tepat kanggo mbuwang sampah lan ampas obat.

Wigati dimangerteni manawa data ing ndhuwur mung kanggo referensi. Waca pandhuan obat sadurunge nggunakake utawa nyimpen Doksorubisin hidroklorida lan ngrungokake saran saka dokter utawa apoteker.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp 

Keuntungan kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan kabeh tembung: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional bubuk Doxorubicin Hydrochloride pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal nggawe Doxorubicin Hcl kita ngadeg ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Doxorubicin api, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Doxorubicin Hydrochloride, 25316-40-9, Doxorubicin Hydrochloride, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi