Empagliflozin API

CAS: 864070-44-0
Katon: Wêdakakêna putih
Standar: ing omah 99%
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Empagliflozin?

Kita Empagliflozin API minangka bahan farmasi canggih sing dirancang kanggo ningkatake manajemen diabetes mellitus jinis 2. Empagliflozin kalebu kelas inhibitor sodium-glucose co-transporter-2 (SGLT2), ngrevolusi perawatan diabetes kanthi promosi ekskresi glukosa urin. Produk kita diprodhuksi kanthi presisi kanggo njamin kemurnian lan khasiat.

Empagliflozin API teka ing wangun kristal, nyedhiyakake minangka bubuk putih nganti kuning cahya. Iki nuduhake stabilitas lan kelarutan sing apik, dadi pilihan serbaguna kanggo formulasi farmasi. Rumus lan bobot molekul minangka spesifikasi kritis, njamin konsistensi lan linuwih ing saben batch.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Empagliflozin

CAS: 864070-44-0

MF:C23H27ClO7

MW: 450.91

EINECS: 620-176-8

Nomer MDL: MFCD22566222

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg; 25kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

864070.webp

Spesifikasi lan Parameter


item

Standards

results

identifikasi

HPLC

Selaras

katon

Bubuk putih nganti putih

Selaras

Nyelehake Titik

150 ~ 155 ℃

151.5 ~ 153 ℃

Mundhut ing garing

≤0.5%

0.2%

Turahan ing kontak

≤0.5%

0.20%

logam berat

≤10ppm

7ppm

Isi banyu

≤0.3%

0.3%

rotasi optik

+ 15 ~ + 21

+ 19

Kelarutan ing banyu

8-12mg / 100ml

10 mg/100 ml

Kelarutan:

larut ing metanol lan DCM

Selaras

Total impurities

≤0.5%

0.2%

Kotoran individu (maks)

≤0.1%

0.07%

Isomer

≤0.15%

0.05%

Kemurnian (HPLC)

≥99.5%

99.8%

Kesimpulan: Produk kasebut dikonfirmasi ing Enterprise Standard


Komposisi Kimia

ComponentKomposisi Persentase
Empagliflozin99.5%
Eksipien liyane0.5% (Pengisi, Pengikat, lsp.)

Efek lan Fungsi 

CAS 864070-44-0 Peran penting kanggo ngatur diabetes mellitus jinis 2 kanthi nyandhet SGLT2, pemain kunci ing reabsorpsi glukosa ginjal. Kanthi nambah ekskresi glukosa urin, nyuda tingkat glukosa getih, nyumbang kanggo kontrol glikemik sing luwih apik. Salajengipun, item kita wis nuduhake kaluwihan kardiovaskuler, nyuda risiko kedadeyan jantung sing ora becik ing pasien sing nandhang penyakit kardiovaskular.

Dianggep khasiat, profil safety, lan efek positif ing asil pasien. Mekanisme kegiatan kasebut ndadekake bagean penting ing regimen terapi diabetes, nganggep kabutuhan sing diabaikan kanggo wong sing urip kanthi kahanan sing terus-terusan iki.

Proses Sintesis 

Sintesis produk kasebut kalebu sawetara reaksi kimia sing dikontrol kanthi tliti. Diwiwiti karo bahan mentah sing berkualitas tinggi, proses fabrikasi canggih kita njamin kemurnian lan konsistensi asil pungkasan. Sintesis kasebut netepi praktik paling apik ing industri, njamin API kelas farmasi sing cocog karo standar internasional.

Standar Standar 

Ing Yihui, kualitas non-negotiable. Produk kita ngalami tes sing ketat ing saben tahap produksi. Kita netepi standar kualitas internasional, entuk sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita kanggo ngirim produk sing ora mung cocog nanging ngluwihi pathokan kualitas global.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Empagliflozin API Utamane digunakake ing industri farmasi, ing ngendi iku minangka bahan utama ing formulasi obat kanggo manajemen diabetes. Minangka inhibitor SGLT2, Empagliflozin mbantu nyuda tingkat gula getih kanthi ningkatake ekskresi glukosa liwat urin.

Saliyane aplikasi pharmaceutical, produk kasebut uga nduweni peran ing institusi riset lan setelan akademik. Peneliti sing nyinaoni diabetes lan kelainan metabolik sing gegandhengan bisa nggunakake produk kasebut kanggo neliti mekanisme tumindake, njelajah panggunaan terapeutik potensial, lan menehi kontribusi kanggo kemajuan riset diabetes.

Salajengipun, versatility produk ngidini aplikasi potensial ngluwihi sektor farmasi lan riset. Nalika panemuan anyar digawe lan riset luwih lanjut ditindakake, kemampuan adaptasi lan relevansi ing macem-macem industri bisa terus berkembang. Iki nuduhake potensial produk kasebut duwe pengaruh sing luwih akeh ing macem-macem lapangan lan industri ing mangsa ngarep.

Layanan OEM

Yihui kanthi bangga nawakake layanan OEM, ngidini mitra kita nggunakake keahlian kita ing manufaktur bahan farmasi berkualitas tinggi. Kanthi fokus ing kustomisasi, kita kerja sama kanthi rapet karo klien kanggo nyukupi syarat tartamtu, njamin integrasi produk sing lancar menyang formulasi.

Hubungi Kita

Yihui stands minangka mercusuar kaunggulan ing produksi Empagliflozin API. Komitmen kanggo kualitas lan nyukupi kabutuhan unik para klien, kita netepi standar internasional sing ketat. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP kita validasi pengabdian kita kanggo ngirim produk sing nyetel standar ing industri farmasi. Kanggo procure produk utawa takon babagan layanan OEM, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Partner karo Yihui kanggo bahan farmasi sing bisa dipercaya.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi