Epinephrine Hydrochloride

Jeneng produk:(±)-Epinephrine hydrochloride CAS No.: 329-63-5 MOQ: 500G Assay: 99% Paket: 500g/bag;1kg/bag Kemampuan Pasokan: 200kg saben wulan Sampel Kasedhiya: Ya Wektu Pangiriman: ing Simpenan Rak Urip: Rong taun Pembayaran: T / T, LC utawa DA Ora bisa adol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Epinephrine Hydrochloride?

Epinefrin hidroklorida minangka zat kimia, jeneng kimia yaiku DL- Epinephrine hydrochloride. Iku bubuk kristal putih utawa metu-putih. DL- Adrenalin Hydrochloride lancar jawab ing banyu lan etanol ing suhu kamar.( ±)- Epinephrine hydrochloride minangka emulsi sing cukup stabil nanging bisa uga ora stabil ing kondisi oksidasi lan cahya. mangkono, iku penting kanggo nutupi saka cahya kanggo cahya, Kelembapan, lan Suhu dhuwur sak storehouse lan nggunakake. Adrenalin HCL minangka bahan baku obat sing penting kanthi macem-macem barang fisiologis lan operasi klinis. Minangka obat kuat, kudu digunakake ing panuntun dhumateng croaker lan kontrol ketat saka lozenge lan administrasi gaya.

Informasi dhasar

Jeneng produk: DL-Epinephrine hydrochloride

DL-Adrenalin Hidroklorida

Adrenalin HCL

(±)-Epinefrin hidroklorida

CAS:329-63-5

MF: C9H14ClNO3

MW: 219.67

EINECS: 206-346-0

Titik lebur: 157 °

suhu temporer 2-8 ° C

Kemurnian: 99%

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Aplikasi: kelas obat utawa digunakake kanggo riset.

Packing: Minangka saben panjalukan

Formula struktural:

329.webp

standar kualitas

item

Requirements

results

Description

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

Tundhuk

identifikasi

positif

Tundhuk

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.3%

Rotasi spesifik

– 1.0° ~ +1.0°

0 °

Watesan Adrenalone

A310nm0.20

0.10

Limit Norepinephrine≤%

4.0%

ND

Kotoran organik volatil≤%

0.5%

Tundhuk

Residu On Ignition ≤%

0.5%

0.02%

pengujian kadar logam

97.0% -102.0%

99.0%

Kesimpulan: nyukupi syarat

Fungsi lan aplikasi

DL- Adrenalin Hydrochloride 329-63-5, uga dikenal minangka (±)- Epinephrine hydrochloride, minangka hormon endogen lan neurotransmitter. Iki kalebu kelas obat katekolamin lan duwe macem-macem efek fisiologis.Epinefrin hidroklorida utamane nindakake fungsi kanthi sesambungan karo reseptor epinefrin awak. Banjur fungsi utama epinefrin hidroklorida

Vasoconstriction Iku ngrangsang reseptor nascence-adrenergik, nyebabake kondensasi pembuluh getih, nambah resistensi pembuluh darah sistemik, lan ningkatake tekanan getih.

Stimulasi jantung Iku ngrangsang reseptor beta-adrenergik, ningkatake kontraktilitas jantung, detak jantung, lan konduksi miokard, saéngga nambah hubungan jantung.

Bronkodilasi Iku ngrangsang reseptor beta-adrenergik, santai otot polos bronkial, dilating saluran napas, lan nyempurnakake patensi saluran napas.

Respon anti-alergi nyuda permeabilitas vaskular lan edema mukosa, nyegah respon antipati.

respon exigency Ing kahanan exigency, epinefrin mundhak alertness, waspada, lan kekuatan otot, ngatur respon stres serebral lan fisiologis.

Umume digunakake ing perawatan klinis, kalebu ngatur respon antipati (padha karo kejutan anafilaksis), bronkospasme, serangan jantung, lan bradikardia. Biasane diwenehake minangka injeksi liwat rute intravena utawa subkutan. Wigati dimangerteni Adrenalin hidroklorida iku tamba kuat sing kudu digunakake kanthi ati-ati lan ing persetujuan karo saran croaker lan pedoman operasi sing tepat.

Stabilitas lan panyimpenan

Kahanan stabilitas lan gudang adrenalin hidroklorida kaya ing ngisor iki

Suhu panyimpenan kudu disimpen ing suhu kamar, umume antara 15 °C nganti 30 °C. Ngindhari paparan suhu sing dhuwur banget utawa sithik, lan ora kena dikukus.

Kemasan lan sealing kudu disimpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik kanggo mbantu kelembapan lan cahya cahya. Ngindhari srengenge langsung lan tetep garing.

Lingkungan pH: stabilitas ana hubungane karo nilai pH. Kisaran pH optimal antara 2 lan 5. Priksa manawa solusi kasebut nduweni nilai pH sing cocog lan stabil.

Ngindhari oksidasi: rentan kanggo oksidasi, mula kudu ditindakake kanggo nyuda kontak karo oksigen. Sajrone panyimpenan, stabilitas obat kasebut bisa direksa kanthi nutup wadhah sing ketat utawa nggunakake antioksidan.

Ngindhari dampak: Aja geter utawa pengaruh sing abot ing wadhah kanggo nyegah dekomposisi lan degradasi obat.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Epinefrin hidroklorida pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan iki bakal nggawe ngadeg metu ing kompetisi pasar lan menang liyane kapercayan lan dhukungan pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Epinefrin hidroklorida, 329-63-5, Adrenalin hidroklorida, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi