Estriol bubuk

CAS: 50-27-1
Penampilan: Bubuk Putih nganti Putih
Standar: BE/USP
Merk: YIHUI
Kemasan: 100g; 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Estriol?

Estriol bubuk minangka produk khusus sing diprodhuksi lan disedhiyakake dening Yihui, jeneng utama ing industri farmasi lan kimia. Dihargai amarga komitmen kanggo kualitas lan netepi standar internasional, Yihui mesthekake yen memenuhi spesifikasi paling dhuwur sing dituntut para panuku profesional lan dealer global.

Estriol bubuk minangka komponèn utama ing industri farmasi lan kosmetik, sing misuwur amarga aplikasi serbaguna. Iku estrogen sing dumadi sacara alami lan minangka anggota saka kelas hormon sing penting kanggo akeh proses fisiologis awak. Yihui kang CAS 50-27-1 diproses kanthi tliti kanggo njamin kemurnian lan khasiat.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Estriol

CAS: 50-27-1

MF:C18H24O3

MW: 288.38

EINECS: 200-022-2

Nomer MDL: MFCD00003691

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg; 25kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

50.webp

Spesifikasi lan Parameter


itemKeteranganresults
katonPutih nganti meh putih, ora ana ambune, bubuk kristal.bubuk kristal putih, ora ana ambune
identifikasiA: IR B: UVconforms
Titik leburUdakara 280ºC281.5ºC
kelarutanOra larut ing banyu; sparingly larut ing alkohol; larut, n eter, lan ing lenga sayur-sayuranconforms
Kelengkapan solusiSolusi kasebut cetha lan bebas saka padhet sing ora larut.conforms
Mundhut ing pangatusan≤0.5%0.27%
Rotasi optik spesifik+ 54 ° ~ + 62 °+ 57.08 °
Total impurities≤2.0%conforms
Turahan ing kontak≤0.1%0.07%
pengujian kadar logam≥98%98.65%
kesimpulanqualified


Komposisi Kimia

Komponen KimiaKomposisi Persentase
Estriol≥99%
Impurities liyane≤1%

Efek lan Fungsi 

Estriol, minangka estrogen penting, nduweni peran penting ing keseimbangan hormonal, utamane ing wanita. Nggawe sawetara pengaruh lan fungsi sing penting wis ditemokake:

Ngurangi gejala menopause: Estriol bisa mbantu ngenthengake kobongan panas, kekeringan vagina, lan efek samping menopause sing beda-beda kanthi nambah tingkat estrogen awak sing mudhun.

Ndhukung kesejahteraan tulang: Estrogen nganggep bagéyan penting ing tetep munggah karo Kapadhetan balung, lan CAS 50-27-1 bisa mbantu nyegah mundhut balung lan nyuda resiko osteoporosis ing wanita postmenopausal.

Nambahake elastisitas kulit: Estrogen mbantu njaga kulit kanthi reresik terhidrasi lan fleksibel, lan produk kasebut bisa ndhukung kerutan sing nyuda lan nambah tekstur kulit umume.

Marang sifat maturing: Produk iki umume digunakake ing formulasi kosmetik amarga sifat anti-tuwa

Proses Sintesis 

Proses sintesis produk kasebut kalebu teknik canggih kanggo ngekstrak lan ngresiki estriol saka sumber alam.

Standar Standar 

Komitmen Yihui kanggo kualitas dibayangke ing ketaatan kanggo standar internasional. Produk kasebut ngalami tes sing ketat kanggo kemurnian, potency, lan safety. Fasilitas produksi disertifikasi karo ISO, Kosher, Halal, lan GMP, nandheske dedikasi kita kanggo nyukupi benchmark industri sing paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Ebubuk striol duwe akeh aplikasi ing macem-macem industri, kalebu:

Pharmaceuticals: Estriol minangka bahan utama ing terapi penggantian hormon, digunakake kanggo nyuda efek samping menopause lan kahanan sing beda-beda sing ana gandhengane karo ketidakseimbangan hormon.

Cosmetics: Produk iki digunakake ing formulasi Kosmetik kanggo sifat anti-tuwa.

Riset lan pangembangan: Produk iki digunakake ing aktivitas riset lan pangembangan ing macem-macem domain ilmiah, kalebu studi babagan kesehatan reproduksi, kanker, lan tuwa.

Kedokteran Hewan: Estriol bisa digunakake ing medicine Veterinary minangka bagéan saka therapy panggantos hormon kanggo kéwan.

Umumé, versatility lan pinunjul produk ing macem-macem industri amarga kaluwihan terapeutik lan sifat sing luar biasa. Amarga pengaruh sing migunani, mula dadi bagean dhasar ing produk perawatan kecantikan lan obat-obatan, lan panggunaan ing riset nuduhake kawruh ilmiah sing luwih maju ing macem-macem lapangan potensial.

Layanan OEM

Saliyane nyediakake produk standar, Yihui nawakake layanan OEM, nggawe produk kanggo nyukupi syarat tartamtu. Iki njamin keluwesan kanggo klien ing industri sing beda-beda, supaya bisa nggabungake produk kanthi lancar menyang formulasi.

Hubungi Kita

Yihui, minangka profesional Estriol bubuk produsen lan supplier, stands minangka mercusuar kualitas ing industri. Kanthi sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP, produk kita cocog karo standar global. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Temokake bedane karo produk Yihui - ing ngendi kualitas cocog karo keunggulan.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi