Flumazenil API

CAS: 78755-81-4
Katon: bubuk putih
Standar: EP/USP
Aplikasi: Antagonis
Merk: YIHUI
Kemasan: 10g; 100g; 1kg
Kemampuan Penyetor: 300kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Flumazenil?

Flumazenil API, diprodhuksi dening Yihui, minangka bahan farmasi berkualitas tinggi sing dirancang kanggo digunakake ing macem-macem industri. Amarga pancen penting kanggo ngganti pengaruh benzodiazepine sing tenang, item iki minangka piranti dhasar ing kahanan krisis. Iki minangka komponen penting ing bidang medis.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Flumazenil

CAS: 78755-81-4

MF:C15H14FN3O3

MW: 303.29

EINECS: 616-650-9

Nomer MDL: MFCD00242764

Purity: 99%

Package:1g,10g,25g,500g,1kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

78755.webp

Spesifikasi lan Parameter


item

Keterangan

results

Description

Putih utawa meh putih, bubuk kristal

bubuk kristal putih

kelarutan

Rada banget larut ing banyu, bebas larut ing metilen klorida, arang banget larut ing metanol

Tundhuk

Titik lebur

198 ℃ nganti 202 ℃

Tundhuk

identifikasi

Spektrofotometri serapan inframerah (2.2.24) perbandingan Ph. Eur. Spektrum referensi saka flumazenil

Tundhuk

test

Katon saka solusi

Solusi S kanthi warna sing cetha (2.2.1) lan ora luwih akeh tinimbang solusi referensi BY7 (2.2.2, metode Ⅱ)

Tundhuk

Najis C

NMT 1%

bahan kimia web

Pengotor B NMT 0.2%

0.02%

Kotoran liyane NMT 0.1%

Ora dideteksi

Total impurities NMT0.2%

0.1%

Nglirwakake watesan NMT 0.05%

0.03%

Mundhut ing pangatusan

NMT 0.2%

0.01%

Awu sulfat

NMT 0.1%

0.02%

pengujian kadar logam

99.0% ~ 101.0%

100.1%

kesimpulan

Asil tundhuk karo EP standar


Komposisi Kimia

BahanKomposisi Persentase
Flumazenil99%
Eksipien ora aktif1%

Peran lan Fungsi 

Flumazenil API Intine digunakake ing setelan klinik medis, kamar darurat, lan unit perawatan intensif ing ngendi pasien bisa entuk bagian benzodiazepine sing ora wajar utawa mbutuhake inversi cepet saka efek sing nyenengake. Bisa kanthi cepet mbangun kesadaran lan fungsi ambegan normal ing wong sing nemoni glut benzodiazepine utawa respon sing ora ramah.


Saliyane peran ing obat darurat, Flumazenil API uga duwe aplikasi diagnostik. Bisa mbantu diagnosa overdosis utawa penyalahgunaan obat kanthi negesake anane benzodiazepin ing kerangka pasien.


CAS 78755-81-4 uga digunakake sajrone prosedur medis sing mbutuhake sedasi sadar. Iki ngidini para ahli layanan medis ngontrol lan mbalikke pengaruh benzodiazepine sing nyenengake, njamin keamanan lan kenyamanan pasien sajrone lan sawise prosedur kasebut.


Salajengipun, Flumazenil nduweni peran ing riset lan pangembangan.Kemampuan kanggo target lan ngrusak reseptor benzodiazepine kanthi jelas ndadekake piranti sing penting kanggo konsentrasi ing kerangka aksi benzodiazepine lan senyawa sing ana gandhengane. Iki nambah pemahaman sistem saraf pusat, neurobiologi, lan nambah kemungkinan agen terapeutik anyar.

Proses Sintesis 

Sintesis Flumazenil kalebu seri reaksi kimia sing dikontrol kanthi teliti. Diwiwiti kanthi prekursor tartamtu, Yihui nggunakake proses fabrikasi sing canggih kanggo njamin kemurnian lan kualitas sing paling dhuwur saka asil pungkasan.

Standar Standar 

Yihui netepi standar kualitas sing ketat kanggo njamin kemurnian lan khasiat produk. Proses manufaktur kita miturut pedoman global, lan barang kasebut liwat tes lengkap kanggo karakter, kemurnian, lan potency.Yihui nduwe sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, nandheske komitmen kita kanggo ngirim produk kanthi kualitas paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Ngluwihi panggunaan utamane ing bidang medis, produk kasebut nduweni aplikasi potensial ing industri farmasi kanggo pangembangan obat-obatan anyar. Para ilmuwan bisa nyakup produk kasebut minangka instrumen kanggo konsentrasi ing pengaruh benzodiazepine lan senyawa sing ana gandhengane ing sistem saraf pusat. Informasi iki bisa nambah kemajuan agen terapeutik novel sing fokus ing kerangka reseptor benzodiazepine, bisa uga nyebabake wahyu obat-obatan sing luwih apik kanggo kondisi, contone, masalah gemeter lan epilepsi.

Kajaba iku, produk kasebut bisa uga duwe aplikasi ing njaba lapangan medis lan farmasi. antagonis Nalika aplikasi utami produk dumunung ing obat darurat lan anestesi, versatility lan peran ing riset ndadekake alat terkenal ing pembangunan pharmaceutical lan industri potensial liyane uga.

Layanan OEM

Yihui nawakake layanan OEM, ngidini klien entuk manfaat saka keahlian kita ing manufaktur bahan farmasi berkualitas tinggi. We team up intimately karo klien kita kanggo ketemu kabutuhan tartamtu, sijine wilayah utama saka kekuatan kanggo versatility lan adaptability.

Hubungi Kita

Yihui, profesional Flumazenil API pabrikan lan supplier, njamin kualitas produk lan selaras karo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP kita validasi pengabdian kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk dening Yihui minangka komponen sing dipercaya lan penting kanthi aplikasi ing industri medis lan farmasi. Kanthi fokus ing kualitas, kepatuhan, lan kepuasan pelanggan, Yihui dadi mitra sing dipercaya kanggo nyedhiyakake bahan farmasi tingkat paling dhuwur.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi