bubuk Gabapentin

Nomer CAS: 60142-96-3
Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih
Standar: USP
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Gabapentin API

Perusahaan kita minangka pemasok Gabapentin API, komponen farmasi aktif kualitas dhuwur sing digunakake ing macem-macem spesifik. kerjane kanthi naleni reseptor tartamtu ing sistem saraf, sing uga mbantu nyuda rasa nyeri lan kejang. diprodhuksi liwat langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kesucian lan efektifitas. Kita makarya karo tamu kanggo ngatur pesenan, menehi asil biaya-efektif kanggo syarat produk. Dipercaya kita nyedhiyakake sing bisa dipercaya lan harmonis bubuk Gabapentin kanggo nyukupi kondisi medis sampeyan. komunikasi kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan kita.


Apa Gabapentin?

Gabapentin minangka obat sing penting lan efektif sing digunakake kanggo nambani macem-macem kondisi sing padha karo epilepsi, nyeri neuropatik, lan pola sikil sing gelisah. API iki minangka komponen farmasi aktif kualitas dhuwur sing diprodhuksi liwat proses manufaktur sing ketat lan langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kesucian lan energi.

kerjane kanthi mengaruhi neurotransmiter ing otak lan sistem saraf sing nyebabake nyeri lan kejang. Iku analog GABA lan ikatan menyang subunit nascence-2-delta saka saluran kalsium voltase-gated, kang mbantu kanggo nyelehake release saka neurotransmitter, padha glutamat lan zat P. Iki pungkasanipun nyebabake nyuda pain lan kejang.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Gabapentin

CAS: 60142-96-3

MF:C9H17NO2

MW: 171.24

EINECS: 262-076-3

Nomer MDL: MFCD00865286

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Aplikasi: Anti epilepsi

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

Barang Pamriksan

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna kristal putih utawa putih-putih

salaras

identifikasi

IR kudu cocog

conforms

HPLC kudu cocog

conforms

PH

6.5 ~ 8.0

7.1

logam berat

≤10ppm

<10ppm

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.02%

Turahan ing kontak

≤0.1%

0.06%

Limit klorida

≤0.01%

Pelarut sing resik

Tolucne≤ 0.05%

Isopropanol≤0.10%

Etanol≤0.10%

Ora bisa dideteksi

Ora bisa dideteksi

0.01%

Kotoran (Miturut HPLC)

Impunitas ing RRT udakara 0.5%≤0.20%

Komponen sing gegandhengan karo Gabapentin A≤0.10%

Kotoran individu liyane sing ora dingerteni

Total impurities≤0.50%

0.03%

0.01%

0.05%

0.07%

Assay (HPLC)

98.0%~ 102.0%

100.5%

Kesimpulan: Produk sesuai dengan USP

Paket: 1kg; 5 kg;25 kg

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Umur beting 24 sasi


Tindakan farmakologis

Gabapentin API minangka obat sing kalebu kelas obat sing dikenal minangka antikonvulsan. Iki digunakake utamane kanggo ngobati kejang lan epilepsi nanging uga efektif kanggo perawatan nyeri neuropatik.

iku workshop dening nyandhet release saka neurotransmitter disebut glutamat. Bahan kimia iki tanggung jawab kanggo ngirim sinyal nyeri ing sistem saraf. Kanthi nyuda pelepasan glutamat, mbantu nyuda intensitas nyeri lan mbantu kejang.

Iku utamané efektif ing perawatan saka whim-whams pain disebabake karusakan utawa ciloko kanggo jitters. Jinis nyeri iki bisa dadi kebiasaan lan nyenengake, lan anodyne tradisional bisa uga ora efektif kanggo menehi relief. ing tangan liyane, wis ditampilake kanggo menehi relief pinunjul saka whim-whams pain, tenan ing kasus ngendi pangobatan liyane wis gagal.

Salah sawijining alasan kanggo perawatan sing efektif kanggo nyeri whim whams yaiku ora gawe ketagihan lan ora nyebabake posisi doziness utawa gangguan kognitif sing padha karo opioid utawa anodin narkotika liyane. Iki ndadekake pilihan becik kanggo kasus sing mbutuhake operasi nyeri jangka panjang tanpa ancaman katergantungan utawa barang sisih sing ala.

Iki uga digunakake ing perawatan penyakit kuatir lan sok-sok ditemtokake minangka obat periferal kanggo individualitas karo kuatir lan penyakit kejang co-morbid.

Sakabèhé, Gabapentin minangka pilihan perawatan sing aman lan efektif kanggo individu sing nandhang epilepsi, nyeri neuropatik, lan penyakit kuatir. Sanajan bisa uga ora bisa digunakake kanggo kabeh wong, akeh kasus sing nyebabake gejala sing signifikan karo obat kasebut.


fungsi

bubuk Gabapentin, tamba utamané dikenal kanthi jeneng merek Neurontin, serves sawetara fungsi

Antiepileptik: wis disetujoni FDA kanggo perawatan epilepsi. Iki mbantu ngontrol kejang kanthi nyuda tenaga listrik sing ora normal ing otak. Utamane efektif kanggo ngontrol kejang parsial lan asring digunakake minangka obat cadangan ing kasus sing durung nanggapi obat antiepileptik liyane.

Relief Nyeri Neuropatik: digunakake sacara ekstensif kanggo nambani kondisi nyeri neuropatik sing padha karo neuropati diabetes, neuralgia postherpetic (nyeri sawise shingles), lan neuropati tambahan. Dipercaya bisa nyuda rasa nyeri kanthi nyetabilake tenaga listrik ing sel whim-whams lan modulasi pelepasan neurotransmitter ing sistem saraf pusat.

Prophylaxis Migraine: wis nuduhake khasiat kanggo nyegah migren lan nyuda frekuensi ing sawetara kasus. Sedheng tumindak ing migren forestallment ora dimangerteni kabeh nanging bisa uga duwe kemampuan kanggo modulasi pelepasan neurotransmitter lan nyuda rangsangan neuronal.

Barang anxiolytic: Sanajan dudu saran utama, sawetara eksplorasi nuduhake manawa ana bingkisan anxiolytic, saengga bisa migunani ing operasi penyakit kuatir. isih, pasinaon luwih nuntut kanggo rampung ngerti khasiat lan mekanisme ing nambani kuatir.

Panggunaan Offmarker: sok-sok ditemtokake offmarker kanggo kondisi sing warni, kalebu fibromyalgia, pola sikil sing ora tenang, lan penyakit swasana ati tartamtu. Efikasi ing kahanan kasebut bisa uga ana gandhengane karo kemampuan kanggo modulasi pelepasan neurotransmitter lan rangsangan neuronal.

Sakabèhé, fungsi gabapentin gumantung ing kemampuan kanggo ngowahi pelepasan neurotransmiter, utamane kanthi sesambungan karo saluran kalsium voltase. Modulasi iki nyebabake barang antiepileptik, analgesik, lan duweni potensi anxiolytic, dadi obat protean kanggo kondisi neurologis lan nyeri sing warni.


aplikasi

Gabapentin minangka obat sing larang regane kanggo perawatan macem-macem kahanan. Iku obat tradhisi sing umume ditemtokake dening croakers kanggo ngatur jinis kejang tartamtu lan nyeri whim-whams, kalebu nyeri shingles. uga, iku uga digunakake off- panandha kanggo perawatan saka penyakit kuatir, wakefulness, lan migren ngelu.

iku kalebu klompok spesifik sing dikenal minangka anticonvulsants, sing bisa nyuda tenaga listrik sing ora normal ing otak. Iki uga mbantu nyuda impuls whim-whams sing nyebabake kejang lan nyeri neuropatik.

kasedhiya ing loro kapsul lan tablet wangun, lan kudu tansah dijupuk minangka katuntun dening panyedhiya kesehatan. Nalika pisanan miwiti tamba, iku penting kanggo njupuk ing tamba kurang lan gradationally nambah lozenge saka wektu. Iki mbantu kanggo nyilikake barang sisih implisit padha karo pusing, doziness, lan mual sing bisa uga ing sawetara kasus.

Umumé, iki minangka obat sing aman lan efektif sing wis nulungi pirang-pirang kasus ngatur kejang lan nyeri. isih, minangka karo tamba sembarang, ana sawetara barang sisih implisit kudu kuwatir. Iki bisa uga kalebu pusing, doziness, lan kebingungan, uga tambah ancaman saka studi lan tumindak suicidal ing kasus depresi utawa penyakit kuatir.

Ing ringkesan, iki minangka obat protean lan efektif sing digunakake kanggo nambani macem-macem kondisi. Apa iku kejang, whim-whams pain, kuatir, wakefulness, utawa migren, iku bisa dadi tamba nengen kanggo sampeyan. Nanging, ngomong karo panyedhiya kesehatan kanggo mangerteni sing luwih lengkap, Yen sampeyan duwe pitakonan utawa perusahaan bab tamba iki.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webp

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

 

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.


Kontak:

Yihui muncul minangka mercusuar kapercayan ing industri farmasi, kanthi konsisten ngirim kualitas dhuwur bubuk Gabapentin sing selaras karo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal kita nandheske komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi