Gadobutrol API

Nomer CAS: 138071-82-6
Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih-putih
Standar: USP
Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake API Gadobutrol

Kita bangga nawakake Gadobutrol API, produk kualitas dhuwur sing dirancang kanggo nambah pencitraan medis. Produk kita diuji kanthi ketat kanggo mesthekake yen memenuhi standar kualitas sing ketat, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo profesional medis. Kanthi asil sing cepet lan efektif, cocog kanggo macem-macem aplikasi pencitraan. Apa sampeyan nggarap radiologi, kardiologi, utawa onkologi, Gadobutrol kita minangka pilihan sing cocog kanggo kabutuhan pencitraan sampeyan. Dipercaya yen sampeyan bakal menehi API kualitas apik sing menehi asil sing harmonis lan bisa dipercaya saben wektu.


Apa Gadobutrol?

Gadobutrol ngemot agen bedo gadolinium butoxide digunakake kanggo pencitraan tomografi spin nuklir. Wiwit taun 2000, wis disetujoni ing Jerman minangka Gadovist kanggo saran babagan perbaikan bedho ing tomografi resonansi glamor cranial lan spinal (MRT). Gadolinium butoksida minangka kompleks anonik sing kasusun saka asam gadolinium(III) lan ligan makrosiklik 10-(2,3-dihidroksi-1-(hidroksimetil)propil)(butrol). Agen bedho gadolinium wis dadi agen bedo MRI sing paling umum digunakake ing praktik klinis, kanthi agen bedho gadolinium dadi nomer enem sing disetujoni dening US Food and Drug Administration (FDA) kanggo pencitraan resonansi sistem saraf pusat.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: Gadobutrol

CAS: 138071-82-6

MF:C18H31N4O9.Gd

MW: 604.712

EINECS: 1308068-626-2

Nomer MDL: MFCD00911649

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Aplikasi: agen kontras

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

Standards

results

katon

Wêdakakêna putih utawa putih

Wêdakakêna putih

identifikasi

Miturut HPLC

Tundhuk

Titik lebur

120ºC ~ 130ºC

126ºC

Mundhut ing Pangatusan

≤1.00%

0.21%

Metals heavy

≤ 10 ppm

Tundhuk

Awu Sulfat

≤ 0.10%

0.03%

Kandungan klorin

17.5% ~ 19.5%

19.3%

Kandungan arsenik

≤ 0.1 ppm

0.09ppm

Lead VContent

≤ 3.0 ppm

0.50ppm

Kandungan Kadmium

≤ 0.1 ppm

0.10ppm

Content

≤ 0.1 ppm

0.10ppm

Tes Mikrobiologi

Coliforms: Negatif

Negative

Salmonella: Negatif

Tundhuk

Jumlah piring total: ≤1000 CFU / g

pass

Ragi & Mold: ≤50 CFU / g

pass

Zat sing gegandhengan

Kotoran A: ≤0.30%

0.18%

Kotor liyane sing ora dingerteni: ≤0.10%

0.07%

Total Kotoran: ≤0.50%

0.42%

pengujian kadar logam

≥ 98.0%

99.50%

Standar referensi

Standar USP

kesimpulan

Produk kasebut tundhuk karo standar USP.

Paket: 1kg; 5 kg;25 kg

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Umur beting 24 sasi


aplikasi 

Gadobutrol API punika gadolinium- grounded discrepancy agent (GBCA) digunakake ing glamor resonance imaging (MRI) tata cara kanggo nambah visibilitas saka pembuluh getih lan apkin. Iki minangka salah sawijining GBCA sing luwih anyar lan luwih maju sing kasedhiya, nawakake sawetara kaluwihan tinimbang agen umur. Banjur ana sawetara aplikasi penting:

Imaging individu: utamané digunakake ing imaging individu kanggo ameliorate kajelasan lan delicacy saka reviews MRI. Kanthi nambahi bedo antarane apkin beda lan organ, Iku mbantu radiologists lan panyedhiya kesehatan kanggo descry lan diagnosa kahanan medical warni luwih efektif. Iku utamané migunani ing lesi imaging, excrescences, lan ora normal ing otak, chine, ati, wulu, lan organ liyane.

Pencitraan Otak Ing neuroimaging: terus-terusan digunakake kanggo netepake ekskresi otak, kelainan pembuluh darah, lesi multiple sclerosis (MS), lan kondisi neurologis liyane. Intensitas sinyal sing dhuwur lan ciri-ciri perbaikan sing nyeret ndadekake cocok kanggo nggambar struktur rumit otak lan sumsum tulang belakang.

Imaging Badan: uga digunakake ing studi pencitraan awak, kalebu sistem weteng lan musculoskeletal. Iku mbantu kanggo nuding prau getih, organ, lan apkin alus, easing mratelakake panemume lan evaluasi kondisi padha metastasis ati, excrescences pankreas, lesi ginjel, lan ciloko musculoskeletal.

Pencitraan Jantung Ing MRI jantung: nambah visualisasi struktur jantung lan aliran getih, abetting ing penilaian viabilitas miokardium, perfusi miokard, lan kondisi jantung alami. Iki mbisakake dokter kanggo entuk gambar rinci babagan jantung lan ngenali kelainan ing struktur lan fungsine.

Pediatric Imaging: dianggep aman kanggo nggunakake ing kasus pediatrik, nggawe larang regane kanggo pasinaon imaging ing bocah-bocah lan remaja. Iki mbantu panyedhiya layanan kesehatan entuk gambar kanthi kualitas dhuwur nalika nyuda pitfalls sing ana gandhengane karo administrasi bedho, padha karo respon antipati lan fibrosis sistemik nefrogenik (NSF).

Dynamic Differ- Enhanced MRI (DCE-MRI): asring digunakake ing studi DCE-MRI, ing ngendi review MRI suksesi ditindakake sadurunge, sajrone, lan sawise injeksi agen bedo kanggo netepake perfusi andhuk, permeabilitas vaskular, lan respon ekskresi. perawatan. Mode iki utamané migunani ing onkologi kanggo netepake karakteristik excrescence lan ngawasi khasiat perawatan.

Sakabèhé, gadobutrol nduweni peran penting ing pencitraan individu ultramodern, nawakake perbaikan bedo sing unggul, profil safety sing apik, lan fleksibilitas ing aplikasi klinis sing warni. Panggunaan sing akeh banget nyumbang kanggo kemajuan pencitraan medis lan pendapat babagan kahanan medis sing akeh.


Preparation

Njupuk 5.0 g Ringed Tengning(I) lan 1.85 g lithium klorida menyang botol telu gulu, nambah 30 ml isopropanol, roti panggang nganti 80- 85 ℃, influx kanggo 24 jam, lan konsentrasi ing tekanan suda nganti garing. Tambah 30 ml THF anhydrous menyang asil konsentrasi, aduk lan dissolve. Tambah 5.0 g saka 4,4- dimetil (5.1.0) oktana (II), panggang munggah lan influx kanggo 5 jam, ngurangi tekanan kanggo garing, nambah metil tert butil eter kanggo influx crystallization, endhot lan vakum sot ing 50 ℃ kanggo gain8.1 g saka penengah (IV). Tambah 8.0 g intermediate (IV) nganti 8 ml banyu sing diresiki lan aduk nganti larut. Njupuk liyane 7.37 g asam kloroasetat lan dissolve ing 8 ml banyu diresiki. Tambah 3.27 g lithium hidroksida monohidrat ing-5 ° C, aduk lan dissolve. Tambah asil asam litium kloroasetat dropwise menyang asil penengah (IV) ing suhu kamar, lan mundhakaken suhu kanggo 65 °C. Tambahake babagan 2.8 g lithium hidroksida monohidrat ing batch sajrone 3 jam. Ngontrol pH sistem respon dadi kurang saka 9 lan terus respon kanggo 2 jam. Tanggepan wis rampung lan digawe adhem nganti suhu kamar. Aklimat pH dadi 3.5 karo asam klorida. Sawise aduk kanggo 0.5 jam, nambah 160 ml etanol, mundhakaken suhu kanggo influx, aduk lan solidify kanggo 5 jam. Ngurangi suhu menyang suhu kamar, endhas, lan sot vakum kanggo entuk 8.3 g intermediate (IV). Tambah 8.2 g intermediate (IV) nganti 8 ml banyu sing wis diresiki, aduk lan larut, adaptasi pH dadi 3.5, tambahake 3.02 g gadolinium oksida, mundhakake suhu nganti 95 ℃, balesan 4 jam, adhem menyang kamar. suhu, acclimate kanggo netral karo lithium hidroksida, nambah 80 ml etanol dropwise, mundhakaken suhu lan influx, aduk kanggo crystallization kanggo 5 jam, murah suhu kanggo suhu kamar, endhot, lan vakum sot kanggo gain penengah (VI), kang 8.5 .8.0 g alkohol gadolinium mentah. Tambah 8 g produk mentah menyang 70 ml banyu sing diresiki, mundhakake suhu nganti 80 ℃, aduk lan larut, tambahake 1 ml etanol kanthi tetes, lan rampung sajrone 2 jam. Sawise nambahake admixture, mundhakaken suhu kanggo influx, aduk kanggo crystallization kanggo 7.1 jam kanggo kelangan kanggo suhu kamar, endhot, lan sot vakum kanggo gain 40.4 g saka alkohol gadolinium. Total ngasilaken punika 99.9%, lan kesucian HPLC punika XNUMX%.

produk-1-1

Aktivitas biologis

Gadobutrol (Gadovist, Gadavist) minangka agen kontras adhedhasar gadolinium macrocyclic non-ionik (GBCA, agen kontras gadolinium) sing digunakake kanggo nambah kontras jaringan ing pencitraan resonansi magnetik (MRI).


Warta sing gegandhengan

People's Daily Online: Ora ana laporan babagan reaksi salabetipun kanggo deposisi gadolinium ing otak

Ing basis data Pusat Pemantauan Reaksi Narkoba Nasional, reaksi salabetipun utama sing disebabake dening gadolinium sing ngemot agen kontras yaiku urtikaria, muntah, kejut alergi, lan liya-liyane, nanging ora ana reaksi saleh sing ana hubungane karo deposisi gadolinium ing otak. Mulane, ora ana bukti sing cukup kanggo nuduhake yen agen kontras gadolinium bromida bisa nyebabake reaksi sing ora becik saka deposisi gadolinium ing otak.

Pusat Pemantauan Reaksi Narkoba Nasional: Agen kontras makrosiklik bisa terus digunakake ing praktik klinis

Sanajan ora ana bukti sing nuduhake yen deposisi gadolinium ing otak bisa nyebabake cilaka kanggo pasien, Badan Obat Eropa isih nyaranake nundha pemasaran telung formulasi intravena linier, GBCA (gadolinium sing ngemot agen kontras), dene gadolinium butoksida, minangka makrosiklik ( nanging non-linear) gadolinium sing ngemot agen kontras, bisa terus digunakake ing praktik klinis.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webp

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

 

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan


Term Pembayaran

6 pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.


Kontak:

Yihui muncul minangka mercusuar kapercayan ing industri farmasi, kanthi konsisten ngirim kualitas dhuwur Gadobutrol API sing selaras karo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi