Gentamicin Sulfate Powder

CAS: 1405-41-0
Penampilan: ora ana warna nganti bubuk kuning cahya Standar: USP/EP/BP
Aplikasi: Antibiotik
Merk: YIHUI
Packing: 5bou/tin; 2tin/karton
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Gentamicin Sulfate Powder?

Gentamicin Sulfate Powder minangka produk farmasi penting sing nduwe peran penting ing macem-macem industri amarga sifat lan aplikasi sing luar biasa. Minangka produsen lan panyedhiya utama, Yihui bangga bisa ngasilake kualitas dhuwur Gentamicin Sulfate Powder, netepi standar internasional lan nyekel sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP.

CAS 1405-41-0 minangka antibiotik spektrum sing amba sing nduweni panggonan karo kelas aminoglikosida. Iki asale saka Micromonospora purpurea, galur bakteri sing dikenal kanthi kemampuan ngasilake antibiotik. Kang Yihui Gentamicin sulfate antibiotik bubuk yaiku bubuk kristal putih nganti putih, kanthi kemurnian ngluwihi 98%, njamin khasiat ing macem-macem aplikasi.


1405.webpInformasi dhasar

Jeneng produk: Gentamycin sulfate

Standar: USP/EP/BP

CAS: 1405-41-0

MF:C60H127N15O26S

MW: 1506.8

EINECS: 215-778-9

Nomer MDL: MFCD00270181

Purity: 99%

Paket: 1kg, 5kg, 10kg, 25kg

Digunakake: Pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:


Parameter Spesifikasi

Gentamicin Sulphate BP2002/EP4

item

specifications

results

Characters

Wêdakakêna putih utawa meh putih, bebas larut ing banyu, Praktis ora larut ing alkohol lan eter.

Tundhuk

identifikasi

Tes miturut monograf

Tundhuk

Katon saka solusi

Warna sing cetha lan ora luwih intens tinimbang derajat 6 saka Rentang solusi referensi saka werna sing paling cocok

Tundhuk

pH

3.5 kanggo 5.5

4.7

Rotasi optik spesifik

+107 ° nganti +121 °

+ 119 °

Métanol

Ora luwih saka 1.0 persen

Tundhuk

komposisi

C1: 25.0 kanggo 50.0 persen

26.6%

C1a: 10.0 kanggo 35.0 persen

23.5%

C2a + C2: 25.0 kanggo 55.0 persen

49.9%

Water

Ora luwih saka 15.0 persen

7.9%

Awu sulfat

Ora luwih saka 1.0 persen

0.3%

Sulfat

32.0 nganti 35.0 persen

33.4%

Endotoksin bakteri

Kurang saka 1.67 IU / mg

Kurang saka 0.71 IU / mg

Watesan mikroba

Jumlah Mikroba Aerobik Total

Ora luwih saka 1000 cfu / g

Kurang saka 10 cfu / g

Jumlah ragi lan jamur Count

Ora luwih saka 100 cfu / g

Kurang saka 10 cfu / g

pengujian kadar logam

Ora kurang saka 590 IU/mg (zat anhidrat)

675 IU/mg

(bahan hydrous

622 IU/mg

Kesimpulan: tundhuk karo standar BP2002/EP4


Komposisi Kimia

ComponentPersentase miturut Bobot
Gentamycin sulfate100%

Efek lan Fungsi 

Gentamicin sulfat misuwur kanthi sifat antibakteri sing kuat, sing fokus ing mikroorganisme Gram-negatif. Iki ngalangi campuran protein kanthi mbatesi subunit ribosom 30S, ngganggu proses terjemahan lan nyebabake ambruk sel bakteri.

Ing lapangan klinis, prodhuk iki umume digunakake kanggo perawatan saka macem-macem kontaminasi, kalebu ambegan, urin, kulit, lan infèksi jaringan alus. Spektrum kegiatan sing amba lan resistensi sing sithik ndadekake alat sing migunani kanggo nglawan infeksi bakteri, utamane ing rumah sakit.

Kajaba saka aplikasi medis, produk kasebut nemokake utilitas ing kedokteran hewan, nyumbang kanggo kesejahteraan kewan kanthi ngatasi infeksi bakteri. Kajaba iku, peran ing laboratorium riset kanggo nyinaoni budaya bakteri luwih nyoroti fleksibilitas.

Proses Sintesis 

Proses sintesis Gentamicin Sulfate kalebu fermentasi Micromonospora purpurea, banjur diekstraksi, pemurnian, lan pembentukan uyah sulfat. Yihui nggunakke inovasi mutakhir lan tundhuk karo prakiraan kontrol kualitas sing abot kabeh liwat proses sintesis kanggo njamin immaculateness lan viabilitas asil pungkasan.

Standar Standar 

Yihui kang Gentamicin Sulfate Powder netepi standar kualitas sing ketat kanggo njamin safety lan efektifitas. Proses manufaktur kita setuju karo standar internasional, lan item kasebut ngliwati tes intensif kanggo wates sing beda-beda, kalebu kemurnian, kelarutan, lan titik potong mikroba. Ketaatan karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP nggambarake komitmen kita kanggo njaga kualitas paling dhuwur ing saben batch.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Produk kasebut nemokake aplikasi ing macem-macem industri. Ing wilayah obat, iki minangka dhasar ing formulasi agen anti-infèksi kanggo panggunaan manungsa lan Veterinary. Panguripane marang macem-macem mikroba ndadekake penting ing perawatan penyakit.

Saliyane perawatan kesehatan, produk kasebut digunakake ing laboratorium riset kanggo studi mikrobiologis, sing nyumbang kanggo kemajuan ilmiah. Anane ing sektor pertanian mbantu ngatasi infeksi bakteri ing tanduran, njamin panenan sing luwih sehat.

Kajaba iku, produk kasebut duwe aplikasi ing bisnis panganan. Bisa uga digunakake minangka pengawet kanggo ngalangi pangembangan organisme mikroskopis lan nggedhekake wektu panggunaan macem-macem panganan.

Ing bisnis dandanan, produk kasebut digabungake menyang rencana perawatan kulit kanggo nglawan penyakit bakteri lan penyakit kulit. Iki mbantu ningkatake obat-obatan kulit sing sukses kanggo kondisi sing luwih seneng kulit pecah lan dermatitis.

Kajaba iku, produk kasebut digunakake kanggo ngrakit barang-barang pertimbangan individu kayata pembersih lan sampo, sing dadi agen antimikroba kanggo njamin keamanan lan kebersihan barang.

produk digunakake kanggo nambani infèksi bakteri ing kéwan ing lapangan Veterinary, nambah kesehatan lan uga-kang.

Informasi Komitmen lan Kontak Yihui

Minangka profesional Gentamicin Sulfate Powder pabrikan lan supplier, Yihui prioritas kualitas lan tliti ing produksi. Ketaatan kita marang standar lan sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske dedikasi kita kanggo keunggulan.

Kanggo pitakon utawa tuku kualitas dhuwur Gentamicin sulfate antibiotik bubuk, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Yihui nampani kolaborasi karo dealer global lan para panuku profesional, njamin akses dipercaya menyang produk farmasi premium.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi