bubuk griseofulvin

Nomer CAS: 126-07-8
Penampilan: A putih utawa kuning-putih, bubuk mikro alus.
Standar: USP;BP;EP
Aplikasi: Antibiotik; Antifungal
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake Griseofulvin API

We offer Griseofulvin API minangka bahan farmasi berkualitas tinggi kanggo tujuan riset lan pangembangan. iku obat antijamur kuat sing digunakake kanggo nambani macem-macem infeksi dermatofitosis, kalebu kurap lan sikil atlet. Griseofulvin kita diprodhuksi kanthi ukuran kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kemurnian, potency, lan konsistensi. Kita njaga rantai pasokan sing stabil kanggo nyukupi panjaluk institusi riset, perusahaan farmasi, lan perusahaan komersial liyane. Hubungi kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kita bubuk griseofulvin lan produk pharmaceutical liyane.

 

Apa Griseofulvin?

Griseofulvin minangka antibiotik antijamur non polyene sing banget nyegah mitosis sel jamur, ngganggu sintesis DNA jamur, lan ngiket protein mikrotubulus kanggo nyegah pembelahan sel jamur. Wiwit taun 1958, wis akeh digunakake ing praktik klinis medis lan wis akeh digunakake kanggo ngobati infeksi jamur ing kulit lan stratum corneum. Nduweni efek nyegah sing kuat ing tinea abang, trichophyton, lan trichophyton. Ora mung antibiotik sing umum digunakake ing perawatan klinis infeksi jamur ing kulit lan stratum corneum, nanging uga ing tetanèn, digunakake kanggo nyegah lan ngontrol penyakit jamur. Jinis kandidiasis ing apel bisa nyebabake infeksi sajrone penyerbukan kembang, lan duweni efek terapeutik khusus babagan iki.

produk-696-698

Informasi dhasar

Jeneng produk: (+)-Griseofulvin

CAS: 126-07-8

MF:C17H17ClO6

MW: 352.77

EINECS: 204-767-4

Nomer MDL: MFCD00082343

Formula struktural:

produk-1-1

Asal: China

Aplikasi: Antibiotik; Antifungal

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

tes

specifications

results

Description

A putih utawa kuning-putih, wêdakakêna micro fine.

A bubuk mikro alus putih

ukuran partikel

Partikel sing umume nganti 5um kanthi ukuran maksimal

conforms

Partikel luwih gedhe sing kadhangkala bisa ngluwihi 30um

conforms

Titik lebur

Udakara 220 ℃

221.3 ℃

identifikasi

Spektrum absorbansi inframerah cocog karo spektrum referensi

conforms

Werna abang anggur berkembang

conforms

Katon saka solusi

Solusi kasebut cetha lan ora luwih intens
colored saka solusi referensi Y4.

conforms

Keasaman

Ora luwih saka 1.0ml natrium hidroksida 0.02M dibutuhake

0.38ml

Rotasi optik spesifik

+354 ° nganti +364 °

+ 361.1 °

bahan kimia web

-Cl: <0.60
-H: <0.15

0.26
0.05

Bahan larut ing cahya

petroleum

≤0.2%

0.06%

Mundhut ing pangatusan

≤1.0%

0.06%

Awu sulfat

≤0.2%

0.03%

Toksisitas sing ora normal

Lima tikus oral, siji tikus mati sajrone 48 jam

conforms

Assay (bahan garing)

97.0% nganti 102.0%

99.1%

Kesimpulan: Asil analisis ing ndhuwur jumbuh karo BP2013/EP8

Paket: 1kg; 5 kg;25 kg

Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kenceng lan tahan cahya ing papan sing adhem

Urip beting: 24 wulan

 

aplikasi:

Produk iki nduweni efek nyandhet ing macem-macem dermatofit, kalebu dermatofit, dermatofit, lan microsporidia. Iku ora efektif marang tinea versicolor, ragi putih, lan bakteri. Produk iki nduweni efek antibakteri lan efektif nglawan jamur sing akeh. Produk iki digunakake kanggo kulit sirah tinea, onikomikosis, tinea pedis, tinea pedis, lan tinea corporis sing disebabake dening jamur sensitif.

Nduweni efek nyegah ing macem-macem dermatophytes lan efektif nglawan jamur sing berkembang. Cocog kanggo perawatan macem-macem penyakit kurap, kalebu kulit sirah tinea, jenggot tinea, tinea corporis, tinea cruris, tinea pedis, lan onikomikosis.

 

Sipat fisik lan kimia

Griseofulvin API minangka kristal tanpa warna, netral, ora larut ing banyu, lan nduweni panyerepan internal sing kuwat. Stabil kanggo faktor lingkungan ing njero lan njaba tanduran lan ing pH 3.0-8.8, lan bisa nyegah lan ngontrol macem-macem penyakit jamur tanduran. Galur utama sing diprodhuksi ing negara kita yaiku Penicillium niger lan Penicillium urticae. Ing medium kultur, wulu Penicillium niger katon minangka rambut asli, lan nalika mentas dibudidaya, werna abu-abu murni. Nalika umure, dadi abu-abu peteng, lan mburi dadi abang oranye jero nganti coklat oranye. Lapisan jamur Urticaceae Penicillium wernane kuning ijo nganti werna abu-abu padhang murni, kandel lan padhet, lan mburi kuning keruh nganti coklat. Hifa aerial padha banget kaya sapu.

bubuk griseofulvin cocok kanggo perawatan saka macem-macem jinis tinea, kalebu kulit sirah tinea, jenggot tinea, tinea corporis, tinea cruris, tinea pedis, lan onikomikosis. Produk iki ora cocok kanggo infeksi jamur entheng utawa winates, uga kanggo wong-wong sing wis diobati karo obat antijamur lokal lan wis efektif. ora efektif tumrap infeksi kayata Candida, Histoplasma, Actinobacteria, Sporothrix, Blastomyces, Conidia, Nocardia, lan Cryptococcus, uga marang tinea versicolor.

 

Tindakan farmakologis

Ing obat, produk iki utamane duwe efek antibakteri sing apik ing jamur entheng kayata Trichophyton, Microsporium, lan Epidermis. Ora duwe efek antibakteri ing Candida, Cryptococcus, Histoplasma, Sporothrix, Blastomyces, lan Conidia. Sistem obat iki nyegah pertumbuhan jamur kanthi ngganggu sintesis asam nukleat.

Ing tetanèn, prodhuk iki duwé efek nyandhet ing Ascomycetes, Basidiomycetes, Pseudomonas aeruginosa, lan ganggang tartamtu, nanging mung ora ana pengaruh ing jamur endhog tanpa chitin ing tembok sel. Sawise nyemprotake tanduran kayata melon, bisa mlebu ing cabang, godhong, woh-wohan, lan bagean liyane saka tanduran liwat konduksi panyerepan internal, panyerepan solusi banyu dening sistem oyot, lan transpirasi, kanggo nyegah lan ngontrol penyakit jamur. Miturut Briau et al. (1946), sanajan konsentrasi kurang saka 10mg / L utawa malah 1mg / L, bisa nggawe hyphae Bctrytisalll lan jamur liyane nglukis, deformed, spiral shaped, lan nuduhake nomer akeh ngepang abnormal; Pangembangan konidia germinated dihalangi, ilang kauntungan apikal; Mangkono, nduweni aktivitas terapeutik panyerepan internal marang macem-macem penyakit tanduran, utamane marang powdery mildew lan jamur abu-abu, lan aktivitas antibakteri luwih penting tinimbang aktivitas bakterisida.

 

Pharmacokinetics

Penyerapan lisan produk iki beda-beda gumantung saka persiapan. Bentuk mikropartikel obat iki bisa diserap 25% nganti 70%, dene bentuk mikropartikel ultra meh diserap sawise administrasi oral. Mangan lemak bisa nambah panyerepan. Tingkat ikatan protein serum produk iki kira-kira 80%. Sawise nyerep, produk iki bisa disimpen ing stratum corneum kulit, rambut, lan kuku, lan gabungke karo keratin kanggo nyegah invasi terus jamur kulit sensitif. Jamur patogen sing ana ing stratum corneum superfisial ninggalake awak kanthi kulit utawa rambut sing rontok, lan mung disebarake ing jumlah cilik menyang cairan lan jaringan awak liyane. Produk iki uga bisa mlebu sirkulasi janin lan disekresi saka susu ibu. Produk iki sacara metabolik ora aktif ing ati, kanthi metabolit utama yaiku 6-methylgriseofulvin lan glukuronida. Separuh umur eliminasi getih yaiku 14-24 jam. Kurang saka 1% produk iki diekskripsikake ing bentuk asline ing urin, lan kira-kira 16% nganti 36% diekskripsikake ing bentuk asline ing feces.

 

Indikasi

Ing medicine, produk iki cocok kanggo perawatan saka macem-macem penyakit kurap, kalebu kulit sirah tinea, jenggot tinea, tinea corporis, tinea cruris, tinea pedis, lan onikomikosis. Penyakit kurap sing kasebut ing ndhuwur disebabake jamur kurap abang peteng, jamur kurap pecah, jamur kurap jenggot, jamur kurap interdigital, uga bakteri spora cilik kayata Auduan, canine, gypsum like, lan jamur kurap epidermis flocculent. Produk iki ora cocok kanggo gejala entheng, infèksi jamur dangkal winates, lan sing wis diobati karo obat antijamur lokal. Griseofulvin ora efektif tumrap infeksi kayata Candida, Histoplasma, Actinobacteria, Sporothrix, Blastomyces, Conidia, Nocardia, lan Cryptococcus, uga marang tinea versicolor.

Ing tetanèn, produk iki pisanan dikenalaké dening Brian et al. (1951) kanggo nyegah lan ngontrol penyakit tanduran. Miturut laporan riset sing wis ana, bisa nyegah lan ngontrol penyakit jamur kayata hawar batang melon (melon), retak batang, layu semangka, antraknosa, bosok kembang apel, bosok apel, bosok wit apel, jamur downy timun, jamur abu-abu strawberry. , hawar suspensi labu, embun bubuk mawar, embun bubuk krisan, busuk kembang selada, hawar tomat awal, lan hawar api tulip.

 

Reaksi salabetipun

1. Sakit sirah sistem saraf luwih umum, kanthi kira-kira 10% pasien ngalami ngelu. Wiwitane abot, obat terus bisa nyuda gejala kasebut. Gejala liyane kalebu ngantuk, lemes, lsp. Kadhangkala kedadeyan kalebu pusing, ataxia, lan neuritis perifer.

2. Sejumlah cilik pasien kanthi sistem pencernaan bisa ngalami rasa ora nyaman ing weteng ndhuwur, mual, utawa diare, sing umume entheng lan bisa ditampa dening pasien.

3. Kira-kira 3% pasien bisa ngalami reaksi alergi, kalebu ruam, vaskular lan neuroedema sok-sok, urtikaria sing terus-terusan, lan dermatitis exfoliative. Sawetara pasien bisa ngalami dermatitis fotosensitif.

4. Produk iki sok-sok bisa nyebabake nyuda jumlah getih perifer lan sel getih putih, uga keracunan ati lan proteinuria.

 

Hal-hal sing butuh perhatian

1. Alergi salib: Amarga kasunyatan manawa griseofulvin dipikolehi saka Penicillium, spekulasi manawa obat kasebut bisa duwe alergi silang karo penisilin utawa penicillamine. Nanging, kahanan iki durung dikonfirmasi sacara klinis, nanging pasien karo alergi penisilin isih kudu ati-ati lan ngati-ati nalika nggunakake produk iki.

2. Nduweni efek tumorigenik ing eksperimen kewan.

3. Produk iki sok-sok bisa nyebabake keracunan ati. Patients karo penyakit ati sing wis ana utawa karusakan fungsi ati kudu nimbang pros lan cons sadurunge mutusaké kanggo njupuk pengobatan.

4. Produk iki bisa nyebabake porfiria lan lupus erythematosus. Yen pasien lupus erythematosus duwe indikasi kanggo nggunakake obat iki, dheweke kudu nimbang pro lan kontra sadurunge nggawe keputusan.

5. Tes rutin getih perifer, fungsi ati, nitrogen urea getih, bun, lan rutin urin dibutuhake sajrone perawatan.

6. Prodhuk iki bisa dijupuk bebarengan karo utawa sawise dhaharan, kanthi dhaharan dhuwur lemak minangka pilihan sing paling apik amarga bisa nyuda reaksi gastrointestinal lan nambah panyerepan obat.

Kanggo nyegah kambuh, perawatan kudu diterusake nganti gejala klinis ilang lan tes laboratorium ngonfirmasi yen patogen wis rampung dibasmi. Periode perawatan umum yaiku 8-10 minggu kanggo kulit kepala tinea; Tinea corporis kanggo 2-4 minggu; Tinea pedis kanggo 4-8 minggu; Kuku kurap paling sethithik 4 sasi; Tinea toenail paling sethithik 6 sasi; Nanging tingkat kambuh toenail tinea isih dhuwur.

8. Biasane perlu kanggo ngatur obat lokal sing cocok bebarengan, sing penting banget kanggo tinea pedis.

Pasien lanang kudu njupuk langkah kontrasepsi sajrone lan paling ora 6 wulan sawise perawatan.

 

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Tuku arep tuku?

Ing ringkesan, minangka profesional Griseofulvin API pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu bubuk griseofulvin, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi