Idebenone bubuk

Jeneng produk: Idebenone
CAS No .: 58186-27-9
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Digunakake: kelas obat utawa digunakake kanggo riset
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Idebenone?

bubuk Ldebenone, uga dikenal kanthi jeneng kimia, 6-( 10- hydroxydecyl), digawe lan dijaluk ing 1986 ing Jepang dening Takeda Pharmaceutical Company Limited. iku wêdakakêna kristal utawa kristal tanpa ambu ora enak. Iku arang banget alus kanggo larut ing banyu, umume tanggung jawab ing kloroform, metanol, utawa etanol anhidrat, lan tanggung jawab ing etil asetat. N-heksana mung bisa dijawab. Iku nambah metabolisme lan fungsi otak, nambah kemampuan otak kanggo nggunakake glukosa, lan nyengkuyung generasi ATP. Uga nduweni barang cranking ing fungsi mitokondria. Serotonin neurotransmiter luwih apik dimetabolisme ing otak, lan uga duwe barang scavenging radikal bebas lan anti-inflamasi. Suplemen Idebenone Utamane digunakake ing praktik klinis kanggo nambani macem-macem penyakit degeneratif sistem saraf pusat sing yakin kanthi oksidatif, padha karo keluhan Parkinson, keluhan Alzheimer, kegilaan multi-infark, iskemia serebral, lan insufficiency cerebral. uga, ataxia Friedrich dianggep nggunakake. uga, iku bisa klebu ing phrasings ornamental kurban kaluwihan padha free revolusioner scavenging, pencegahan peroksidasi lipid, tumindak anti-natoni, inhibisi karusakan DNA, photoprotection, lan abang jenuh.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Idebenone

CAS:58186-27-9

MF: C19H30O5

MW: 338.44

EINECS: 1308068-626-2

Nomer MDL: MFCD00274552

Paket: 1 kg/tas; 25 kg/drum

Suhu panyimpenan: suhu kamar.

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

58186.webp


standar kualitas

item

specifications

results

1. Katon:

Oranye kuning utawa kuning, bubuk kristal.

conforms

2. Kelarutan:

Ora larut ing banyu, banget larut ing metanol, kloroform, bebas larut ing alkohol anhidrat lan etil asetat.

conforms

3. E100cm1%

(458--486)

476

4. Rentang lebur:

(52—55 ℃)

54.0-54.5 ℃

5. Mundhut ing pangatusan:

(Ora luwih saka 0.1%)

0.03%

6. Residu ing Ignition:

(Ora luwih saka 0.1%)

0.02%

7. Logam berat:

(Ora luwih saka 10ppm)

conforms

8. Kotoran (HPLC):

(Ora luwih saka 0.8%)

0.7%

9. Sisa Pelarut (GC)

Heksana ≤ 0.029%

conforms

Metanol ≤ 0.3%

conforms

Toluene ≤ 0.089%

conforms

10. Assay (HPLC):

(Ora kurang saka 98.5% ing basis garing)

99.0%

Kesimpulan: kabeh item cocog karo spesifikasi standar perusahaan.

Fungsi & Aplikasi

bubuk Ldebenone duwe sawetara fungsi lan operasi

Peningkatan kognitif dipercaya bisa mbantu ningkatake fungsi kognitif lan kemampuan literasi nalika nambah memori lan perhatian ing otak.

nambah metabolisme otak lan penyakit Bisa ameliorate proses metabolisme ing otak lan bantuan ing easing penyakit otak padha complaint Parkinson, complaint Alzheimer, lan madness babagan pembuluh darah.

Antioksidan lan scavenging revolusioner gratis nduweni bingkisan antioksidan sing kuat, sing bisa netralake revolusioner gratis lan nyuda stres oksidatif seluler, saéngga njaga sel saka karusakan.

Peningkatan energi mbantu nambah produk ATP ing otak, saéngga nambah tenaga energi lan nyempurnakake fungsi lan metabolisme otak.

asil dandan saka metabolisme neurotransmitter Bisa ameliorate metabolisme saka neurotransmitter serotonin lan kontribusi kanggo njaga sistem gemeter sehat.

Perawatan kanggo kondisi degeneratif sistem saraf pusat digunakake sacara klinis kanggo nambani kondisi degeneratif sistem saraf pusat sing ana gandhengane karo stres oksidatif, padha karo keluhan Parkinson, keluhan Alzheimer, lan kegilaan pembuluh darah.

Operasi kosmetik Bahan baku Idebenone uga bisa digunakake ing phrases ornamental, nawakake keuntungan padha ngresiki revolusioner free, nyandhet peroksidasi lipid, ngurangi inflammation, nyegah karusakan DNA, furnishing photoprotection, lan ngurangi kejenuhan.

Cara nyiapake

3,4,5-Trimethoxytoluene ngalami Friedel- Crafts respon kanggo introduce decanoyloxyacetyl utawa nonanoyloxycarbonyl setengah. Emulsi performing uga subordinated kanggo hidrolisis, abang, lan oksidasi kanggo gain produk takon.

2,2,3,5-Tetramethoxy-1-methyl-1,4-benzoquinone bereaksi karo asil peroksida ing ngarsane aluminium klorida kanggo ngenalake klompok acetyloxydecyl. Perawatan saka intermediate karo HCl lan metanol ngasilaken produk takon. Gantian, bisa dijawab karo metil nonanoyloxycarbonyl lan pungkasane dikurangi karo aluminium hidrida lan dioksidasi karo ferric chloride.

Ing sistem 1, fosforil klorida digunakake minangka tutup kanggo sulfuril klorida utawa fosfor pentaklorida kanggo nyiapake asil klorida. Reagen klorinasi bisa langsung digunakake ing respon posterior tanpa perawatan utawa distilasi, nyederhanakake operasi lan nyempurnakake kualitas produk.

Idebenone.webp

Stabilitas lan panyimpenan

Stabilitas lan kahanan panyimpenan saka Idebenone kaya ing ngisor iki:

Stabilitas: Bubuk Idebenone Murni relatif stabil ing garing, disegel, lan dilindhungi saka kahanan cahya. Nanging, iku sensitif udhara, cahya, lan suhu dhuwur. Paparan hawa sing suwe bisa nyebabake oksidasi, cahya sing kuwat bisa nyebabake degradasi, lan suhu sing dhuwur bisa nyuda stabilitas.

Kondisi panyimpenan: Suplemen Ldebenone kudu disimpen ing wadhah sing adhem, garing lan ditutup, adoh saka sinar srengenge langsung. Suhu panyimpenan sing disaranake biasane antarane 2 ° C nganti 8 ° C. Ngindhari paparan suhu sing dhuwur, kelembapan, lingkungan sing padhang, utawa gas sing mbebayani.

Packaging: Idebenone umume dikemas ing botol kaca sing disegel utawa tas aluminium foil kanggo menehi perlindungan tambahan.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:Logo khusus; Kemasan khusus; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional bubuk Idebenone pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Idebenone, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Idebenone, 58186-27-9, Bahan baku Idebenone, Bubuk Idebenone Murni, suplemen Idebenone, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi