Iohexol API

CAS: 66108-95-0
MF:C19H26I3N3O9
MW: 821.14
EINECS: 266-164-2
Paket: 25kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 5ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Iohexol API?

Lohexol API Utamane digunakake ing bidang radiologi lan pencitraan kanggo ningkatake bedo sinar X, review CT, lan angiografi sajrone prosedur individu. Bisa digunakake kanggo mirsani lan ngira-ngira struktur lan fungsi organ internal, organ, pembuluh getih, lan liya-liyane, kanggo mbantu croakers nggawe keputusan sing akurat. jeneng kimia iku 1-- N'- Bis( 2,3- dihydroxypropyl) -5-N- ( 2,3- dihydroxypropyl) acetamido. iku sawijining emulsi organik sing ngandhut triiodobenzene lan gugus asetamida. 


Struktur iki ngidini nduweni kelarutan lan viskositas optik sing dhuwur, supaya efek pencitraan sing jelas. Nomer CAS yaiku 66108-95-0 lan massa molekul relatif yaiku 821.14 g / spook. Iku putih utawa putih kaya wêdakakêna utawa wêdakakêna kristal; Ora ana ambune, ngowahi kelembapan. Iki digunakake sacara substansial ing lapangan pencitraan medis sing padha karo review CT lan injeksi conflation intravena. Amarga biokompatibilitas sing apik lan racun sing kurang, iki digunakake sacara ekstensif ing pendapat klinis.

Informasi dhasar

katon

Putih nganti putih-putih, bubuk higroskopis, ora ana ambune

Rumus struktur

Formula molekul

C19H26I3N3O9

Titik lebur

254-256 ° C

               66108.webp

Bobot Formula

821.14

Titik nggodhok

891.5 ± 65.0 ° C (Diwasa)

CAS No.

66108-95-0

Kapadhetan

1.078 g/mL±0.002 g/mL ing 25 °C(lit.)

Kemurnian

min 98%

Suhu temporer

Tansah ing panggonan kang peteng, disegel ing garing, Suhu Kamar

standar kualitas

item

Keterangan

results

Ciri

Putih nganti putih-putih, bubuk higroskopis, ora ana ambune

Ngganti

rotasi tartamtu

-0.5º ~+0.5º

identifikasi

A: spektrum IR

Ngganti

B: spektrum UV

Ngganti

C: spektrum TLC

Ngganti

D: Reaksi lanang

Ngganti

Werna solusi

400nm: Ora luwih saka 0.180

0.137

420nm: Ora luwih saka 0.030

0.006

450nm: Ora luwih saka 0.015

0.000

Water

Ora luwih saka 3.0%

1.5%

Heavy metal

Ora luwih saka 0.001%

Amina aromatik gratis

Ora luwih saka 0.05%

0.01%

Yodium gratis

Selaras karo standar

Ngganti

Iodida gratis

Ora luwih saka 0.001%

0.000%

Senyawa ion

Ora luwih saka 0.01%

0.00%

Métanol

Ora luwih saka 50ppm

1ppm

Alkohol Isopropil

Ora luwih saka 50ppm

1ppm

Methoxyethanol

Ora luwih saka 2ppm

2pm

n-Butanol

Ora luwih saka 50ppm

1ppm

3-chloro-1,2-propanedio

Ora luwih saka 25m

ND

Senyawa sing gegandhengan

Impurity A ora luwih saka 0.30%

0.14%

Senyawa O-alkilasi ora luwih saka 0.50%

0.48%

Kotoran individu ora luwih saka 0.10%

0.04%

Kabeh impurity ora luwih saka 0.30%

0.13%

pengujian kadar logam

98.5% ~ 102.0% ing basis anhydrous

99.1%

kesimpulan

Selaras karo standar USP


Fungsi & aplikasi 

Lohexol API minangka API agen kontras sing digunakake utamane ing pencitraan medis, kayata pemindaian CT lan injeksi emulsi intravena. Iki mbantu para dokter supaya bisa ndeleng organ lan jaringan internal pasien kanthi nambah kapadhetan jaringan lan nyerep sinar-X kanggo nambah kontras gambar.

Khusus, bisa disuntikake menyang pembuluh getih pasien, ngliwati pembuluh getih menyang jaringan lan organ sing beda-beda, lan ngasilake gambar kontras dhuwur sajrone scan X-ray utawa CT. Amarga biokompatibilitas sing apik lan keracunan sing sithik, mula digunakake ing diagnosis klinis, kayata:

  • Applied kanggo CT scan

  • Sampeyan kudu digunakake intravena

  • Iki ditrapake kanggo pencitraan balung mburi

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Perusahaan Xi'an Yihui minangka perusahaan teknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing bahan baku farmasi, intermediet, bahan sintetik lan lapangan liyane, uga produsen profesional Yohexol. Perusahaan iki nduweni tim riset ilmiah profesional lan peralatan manufaktur modern kanggo nyedhiyakake kualitas dhuwur Iohexol API produk. Iohexol perusahaan nduweni kaluwihan saka kemurnian dhuwur, impurity kurang, stabilitas apik, lan reproducibility. Perusahaan Xi 'an Yihui menehi perhatian marang kualitas produk lan layanan pelanggan, netepi konsep "kualitas kaslametan, kredibilitas lan pangembangan", kanggo nyedhiyakake pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk berkualitas tinggi lan dhukungan teknis profesional. Ing wektu sing padha, perusahaan uga aktif melu pameran industri farmasi domestik lan manca lan kegiatan ijol-ijolan teknis, terus ngembangake bisnis lan ngembangake pasar.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Iohexol API, 66108-95-0, Iohexol, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi